Re: Chow-Chow
ma bucur ca printesa se simte bine multa sanatate :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
ma bucur ca printesa se simte bine multa sanatate :pup:
Bucurie si vitaliate asta ne caracterizeaza. In sfarsit,astazi o revad de Daissy a mea,agera,atenta la tot ce se intampla.Cand te uiti la ea nu mai vezi suferinta si apatia.Medicii sunt cu zambetul pe buze,foarte multumiti de ea.Avand in vedere ca a fost prima lor operatie de acest gen,succesul este cu atat mai imbucurator.
Deseara mai facem o vizita si sper sa mai pape putin.I se reduc deja si cantitatile perfuzabile.Doamne ajuta,maine va fi cu noi acasa..... :pls: :heart:
cred ca abia astepti sa treaca aceasta noapte lunga..multa sanatate pufoasei :pup: sa vina acasa cat mai repede.. :pup:
Stiu ca incurajarile mele sunt cam tarzii , dar acum am apucat sa citesc tot ce s-a scris de cand am lipsit ! Imi pare bine ca Printesa se simte mult mai bine ! Multi pupici si o asteptam "ca painea calda" sa revina aici , "acasa" , unde ii e locul , langa toti cei care o iubesc ! Insanatosire grabnica ! :hug: :pup:
Bucurie si vitaliate asta ne caracterizeaza. In sfarsit,astazi o revad de Daissy a mea,agera,atenta la tot ce se intampla.Cand te uiti la ea nu mai vezi suferinta si apatia.Medicii sunt cu zambetul pe buze,foarte multumiti de ea.Avand in vedere ca a fost prima lor operatie de acest gen,succesul este cu atat mai imbucurator.
Deseara mai facem o vizita si sper sa mai pape putin.I se reduc deja si cantitatile perfuzabile.Doamne ajuta,maine va fi cu noi acasa..... :pls: :heart:
Cu totii ne bucuram ca e mai sprintena. Sanatate multa iti dorim tie si printesei noastre Daissy :heart: :heart:
Si eu astept sa o vad acasa pe micuta. Sper sa fie bine ca ma doare sufletul sa o vad suferind.
Suntem acasaaaaaaa!!!! :bravo: Analizele de azi dimineata au iesit bine.Acuma plang de bucurie ca e in sfarsit bine si totul tine de timp pentru recuperarea definitiva.Atata s-a bucurat ca am venit acasa.Bruno sarea in 2 picioare cand am intrat pe poarta.Ne-am pus la somnic si mai tarziu primim si papica buna,de regim.Multumim pentru gandurile bune,inca o data.Va pupam cu drag..... :hug: :pup:
Ma bucur foarte muult ca totul s-a terminat cu bine! Pe deasupra s-a bucurat si marele Bruno acuma lasa timpul ca sa le rezolve pe toate...O intrebare am, decate ori ii dai sa manance pe zi printesei ? Ma refer acum dupa operatie
Pupici multi! :pup:
Da,multumim.Acuma ,probabil ca va manca mai des si mai putin,de cel putin 2 ori ori astazi si maine.Carne fiarta si supa+crochete pentru afectiuni hepatice.Prima apa de la carne o arunc si apoi firb mai departe sa fie mai slaba.Dimineata ne-a recomandat o lingurtitza de smantana de casa sa ii stimuleze colecistul.Ii fac tot ce-i trebuie numai sa-i fie bine.Deja e cu nasul pe sus,dupa mirosuri,insa pofta in cui ,imediat e gata carnizta si supa ei.
ma bucur mult pentru ea,de Bruno nu mai zic un scumpic! :pup:
Ma bucur asa de mult ca printesa a ajuns in sfarsit acasa. Insanatosire grabnica ii dorim ca sa se poata juca din nou ca inainte cu Bruno :pup:
ma bucur mult pentru printesa :pup:
Ma bucur sa vad ca micuta e acasa si se simte bine. :bravo:
Prima poza de cand suntem acasa..... :heart: La odihna si recuperare.Ne simtim putin slabite dar papam tot mai bine si ne pofta de una alta.Temperatura e normala,de ieri a simtit nevoia sa stea putin si afara.Mancarica e de regim : branza de vaca si iaurt degresat,carnitza fiarta,supica si bobite.
I-am cumparat o pilota de puf pe care sa stea confortabil si mama mea i-a facut o pernitza asortata.... :heart:
Uploaded with ImageShack.us
:pup: un pupic dulce..sa se faca bine in totalitate.. :pup:
o fiinta foarte iubita de toata lumea,ma bucur ca s-a facut bine!pernuta este foarte reusita!
Mii de pupici ! :pup: :pup: Recuperare foarte grabnica ... ca are de recuperat mult ! Am ramas in urma si cu :pup: si cu imbratisarile ! :hug: :hug: O asteapta si Bruno sa se joace impreuna ! Si noi sa o vedem in poze cat mai mult ! :heart:
Astazi va salutam din nou.....si nu dormind.Am facut plimbarica de dimineata prin curte si la odihna,chiar daca o intereseaza tot mai mult ce se petrece pe afara......Stam putin ,ne aerisim si la liniste si somn ca avem nevoie pentru recuperare.
pe zi ce trece se face tot mai bine multa sanatate printesei :pup: :hug:
Ce fatuca are. :pup:
Lipseau pozele cu ea.
ii dorim in continuare,printesei, sa se faca bine in intregime,arata mult mai bine decat in pozele anterioare,este o adevarata luptatoare!
Ma bucur ca printesica e tot mai bine si se recupereaza. Pupici multi si sa te faci bine ca inainte cat mai curand. :pup:
Avand in vedere ca Daissy se simte foarte bine ne-am gandit ca o iesire la iarba verde,la aer pe malul apei ne va prinde bine la toti.....Asa ca ne-am luat gasca de patrupede si ne-am petrecut cateva ore pe malul Muresului.
Frumos
Bravo Daissy ! :bravo: Pupam printesa luptatoare ! :pup: :hug:
Cred ca ii era dor de plimbarile cu mami si Bruno ! :pup:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow