Re: Chow-Chow
frumoasa ca intodeauna pupam boticul ei :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
frumoasa ca intodeauna pupam boticul ei :pup:
o scumpa ca intodeauna :heart:
O draguta si jumatate . O pupam pe blanita fina si frumoasa :pup:
Intradevar e exceptionala! Sa ai grija de ea! Sa iti traiasca
Ramona niste scumpi de caini ai acolo in curte :heart: Si eu mi-as dori mult de tot un chow chow dar lasa prea mult par si pe deasupra mai stau si la apartament...deci s-ar fi chinuit... pwpam boticurile lui Bruno si Daissy :pup:
Trebuie sa te contrazic.Chow-ul nu se chinuie la apartament.El ESTE caine de apartament.Sigur ca ii place sa umble prin curte, daca are, dar nu va fi niciodata caine de curte.Ei sunt mai lenesi si linistiti din fire ,fac numai ce au chef si cand au chef.Evident ca un pui sau unul tanar are mai multa energie dar plimbarile zilnice ii asigura stricul necesar de miscare.Daca este intretinut si periat chow-ul nu miroase deloc.Cat despre par,da ,naparlesc de 2 ori pe an,deci nu lasa incontinuu par.
Multumim de pupici...
Nu e chow chow ....si nici metis de chow chow ...ai dat mult pe el? daca da atunci ai fost pacalit ...daca n-ai dat mult,atunci trebuie sa te astepti ca nu va fi chow ... oricum cutulache e frumos,sati traiasca! dar chow chow nu e,asa ca mai bine ne spui mai multe despre el la "Metisi"
atunci e in cel mai bun caz metis imi pare rau ..dar nu e chow chow ..daca zici ca are limba albastra e metis ... ai dat mult pe el??
alex nu e chow-chow curat.Daca are limba albastra e pentru ca a mostenit unul din parinti sau genetic cine stie din care bunici sau strabunici .Chow-ul nu-si combina culorile,nu are voie sa aiba alte culori inspicate decat cel mult o tenta mai deschisa la coada sau la pantalonasi.Sa-ti traiasca mititelul,e scumpic dar ....NU E CHOW.Imi pare rau....Iar daca a fost vandut ca pui de chow....nu mai zic nimic.Degeaba vorbim noi aici de documentare in prealabil si de a verifica provenienta oricarui animal.
ce dragut e cutulache :pup: :heart: :heart: , sa-ti traiasca!
In legatura cu chow-ul la apartament, si eu stau la apartament.Parerea mea ca nu e un chin.Daca o perii din 2 in 2 zile cand isi schimba blana nu ai probleme.Eu nu ma plang din acest motiv
alex nu e chow-chow curat.Daca are limba albastra e pentru ca a mostenit unul din parinti sau genetic cine stie din care bunici sau strabunici .Chow-ul nu-si combina culorile,nu are voie sa aiba alte culori inspicate decat cel mult o tenta mai deschisa la coada sau la pantalonasi.Sa-ti traiasca mititelul,e scumpic dar ....NU E CHOW.Imi pare rau....Iar daca a fost vandut ca pui de chow....nu mai zic nimic.Degeaba vorbim noi aici de documentare in prealabil si de a verifica provenienta oricarui animal.
Nu a fost vandtut le-am primit de la cineva care mi-a mi-a spus ca e chow chow dar daca nu este eu tot il iubesc :merci: :pup:
Bravo,asa si trebuie,sa il iubesti indiferent de rasa sa mai pui poze cu el ca e un scumpic :heart:
Am pregatit impreuna ouale pentru Sfintele sarbatori.Va pupam,va dorim sarbatori luminate,cu case pline de miros de cozonac si bunatati. :hug: :pup:
Uploaded with ImageShack.us
:bravo: Adorabila, atat pot sa zic! :hug:
multumim de urari la fel si voua :pup: printesa pufoasa
Si noi va dorim de aici din nord "Paste Fericit",sa va bucurati de animalutele voastre,aveti cu ce,mai ales cu aceasta pufoasa mica:heart::pup:
Paste fericit ! :hug:
Hristos a inviat!
Un pic de nas se poate pupa? :hihi:
Este adorabila.
Salutare din nou si Hristos a inviat!! Sper ca au trecut cu bine sarbatorile la voi! Vreau sa va intreb si eu ceva.Ati auzit de peria magica furminator?E bun pentru ceva?Ce ziceti?
Printesa Daissy...alintata ca intotdeauna.... :heart:
ce frumoasa e :heart: :heart: :heart:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow