976

Re: Chow-Chow

frumoasa ca intodeauna pupam boticul ei :pup:

977

o scumpa ca intodeauna :heart:

-Ioana-

978

O draguta si jumatate . O pupam pe blanita fina si frumoasa  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

979

Intradevar e exceptionala! Sa ai grija de ea! Sa iti traiasca smile

980

Ramona niste scumpi de caini ai acolo in curte  :heart:  Si eu mi-as dori mult de tot un chow chow dar lasa prea mult par si pe deasupra mai stau si la apartament...deci s-ar fi chinuit... pwpam boticurile lui Bruno si Daissy  :pup:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

981 (edited by suana 15-04-2011 12:06)

Trebuie sa te contrazic.Chow-ul nu se chinuie la apartament.El ESTE caine de apartament.Sigur ca ii place sa umble prin curte, daca are, dar nu va fi niciodata caine de curte.Ei sunt mai lenesi si linistiti din fire ,fac numai ce au chef si cand au chef.Evident ca un pui sau unul tanar are mai multa energie dar plimbarile zilnice ii asigura stricul necesar de miscare.Daca este intretinut si periat chow-ul nu miroase deloc.Cat despre par,da ,naparlesc de 2 ori pe an,deci nu lasa incontinuu par.
Multumim de pupici...

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

982

El este Nero Un pui de chow-chow, pe care il iubesc enorm big_smile  wink  :pup:

983

Nu e chow chow ....si nici metis de chow chow ...ai dat mult pe el? daca da atunci ai fost pacalit ...daca n-ai dat mult,atunci trebuie sa te astepti ca nu va fi chow ... oricum cutulache e frumos,sati traiasca! dar chow chow nu e,asa ca mai bine ne spui mai multe despre el la "Metisi" smile

- Bianca

984

Dar are limba albastra  sad

985

atunci e in cel mai bun caz metis sad imi pare rau ..dar nu e chow chow ..daca zici ca are limba albastra e metis ... ai dat mult pe el??

- Bianca

986 (edited by suana 16-04-2011 17:17)

alex nu e chow-chow curat.Daca are limba albastra e pentru ca a mostenit unul din parinti sau genetic cine stie din care bunici sau strabunici .Chow-ul nu-si combina culorile,nu are voie sa aiba alte culori inspicate decat cel mult o tenta mai deschisa la coada sau la pantalonasi.Sa-ti traiasca mititelul,e scumpic dar ....NU E CHOW.Imi pare rau....Iar daca a fost vandut ca pui de chow....nu mai zic nimic.Degeaba vorbim noi aici de documentare in prealabil si de a verifica provenienta oricarui animal.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

987

ce dragut e cutulache  :pup:   :heart:  :heart: , sa-ti traiasca!  big_smile

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

988

In legatura cu chow-ul la apartament, si eu stau la apartament.Parerea mea ca nu e un chin.Daca o perii din 2 in 2 zile cand isi schimba blana nu ai probleme.Eu nu ma plang din acest motiv

989

suana wrote:

alex nu e chow-chow curat.Daca are limba albastra e pentru ca a mostenit unul din parinti sau genetic cine stie din care bunici sau strabunici .Chow-ul nu-si combina culorile,nu are voie sa aiba alte culori inspicate decat cel mult o tenta mai deschisa la coada sau la pantalonasi.Sa-ti traiasca mititelul,e scumpic dar ....NU E CHOW.Imi pare rau....Iar daca a fost vandut ca pui de chow....nu mai zic nimic.Degeaba vorbim noi aici de documentare in prealabil si de a verifica provenienta oricarui animal.

Nu a fost vandtut le-am primit de la cineva care mi-a mi-a spus ca e chow chow  hmm  dar  daca nu este eu tot il iubesc  :merci:  :pup:  big_smile

990

Bravo,asa si trebuie,sa il iubesti indiferent de rasa smile sa mai pui poze cu el ca e un scumpic  :heart:

- Bianca

991 (edited by suana 21-04-2011 20:57)

Am pregatit impreuna ouale pentru Sfintele sarbatori.Va pupam,va dorim sarbatori luminate,cu case pline de miros de cozonac si bunatati.  :hug:  :pup:

http://img220.imageshack.us/img220/8666/dscn0033o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img576.imageshack.us/img576/579/dscn0025ro.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/4066/easter39.gif

992

:bravo:  Adorabila, atat pot sa zic!  :hug:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

993

multumim de urari la fel si voua :pup:  printesa pufoasa

994

Si noi va dorim de aici din nord "Paste Fericit",sa va bucurati de animalutele voastre,aveti cu ce,mai ales cu aceasta pufoasa mica:heart::pup:

-Ioana-

995

http://i55.tinypic.com/rc0hf5.jpg

996

Paste fericit !  :hug:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

997

Hristos a inviat!
Un pic de nas se poate pupa?  :hihi:
Este adorabila.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

998

Salutare din nou si Hristos a inviat!! Sper ca au trecut cu bine sarbatorile la voi! Vreau sa va intreb si eu ceva.Ati auzit de peria magica furminator?E bun pentru ceva?Ce ziceti?

999

Printesa Daissy...alintata ca intotdeauna.... :heart:
http://img16.imageshack.us/img16/8795/dscn0006ua.jpg

1,000

ce frumoasa e  :heart:  :heart:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine: