Re: Chow-Chow
Pufuleteleeee :heart: Lui Bruno i se vad coltii ce frumos se joaca ei amandoi! :hug: N-au nicio treaba, joaca si tolaneala, buna viata!
--Bianca--
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Pufuleteleeee :heart: Lui Bruno i se vad coltii ce frumos se joaca ei amandoi! :hug: N-au nicio treaba, joaca si tolaneala, buna viata!
Sa mori de dragul lor, nu alta. :pup:
ce ochi patrunzatori are cavalerul!!si urechiusele ei sunt numai bune de pupacit[am eu ce am cu urechile lor] :heart: :bravo:
Iti vine sa-i pupicesti din cap pana-n picioare..sau mai bine zis pana-n labutze :rusine: pwpam ursuletzii cei 2 ca tot au blanitza mare, frumoasa si pufoasa. :pup:
salut din nou! Vad ca aveti experienta si la capitolul pui.Ce parere aveti la ce varsta o pot da lai mperecheat prima oara?
In primul rand,are pedigree?
salut din nou! Vad ca aveti experienta si la capitolul pui.Ce parere aveti la ce varsta o pot da lai mperecheat prima oara?
Cu pedigree sau fara daca tii neaparat sa ai puiutzi,e indicat doar dupa varsta de 1 an jumatate sau chiar doi.Ei se tot maturizeaza si e pacat sa inceapa prea repede reproducerea.Pedigree-ul e important si daca are poti cauta un partener la fel de titrat.Daca nu, vei gasi prin cunostinte ,pentru ca cei care poseda pedigree-ul n-o sa-si imperecheze niciodata cainele cu unul fara.E important pentru ca ,din pacate,multi catei vin pe lume in serie,fara control si nu risca nimeni imbolnavirea sau transmiterea genetica a unor boli cum sunt displazia sau entropionul.Nu zic ca cei care au pedigree nu au aceste boli,dar macar se stie si nu se dau pentru monta.Si asteptam mai multe poze cu voi.....
Ramona,nu 100 % ai dreptate ci 1000% :pup:
A zis intr-un topic ca are 1 an si jumatate
Am inteles.Exact asta mi-a spus si veterinarul, dar voiam sa verific ce stiti si voi.Bella nu are pedigree.Va fii in calduri exact cand o sa aiba un an si 8 luni.Sper sa nu fie probleme.I-am gast monta chiar de la crescatorul de la care am cumparat-o.Oricum multumesc din nou pentru ajutor.
Oricum , cu sau fara pedigree eu o iubesc enorm si nu as vrea sa ii fac vreun rau niciodata.
Normal,nu zic ca nu :pup: si eu am un catelus metis doar sa ai maaaaare grija la cine dai puii
si sa pui poze cu ei pe forum sa ii vedem si noi :pup: :floare:
Gina,sa nu ma intelegi gresit.Eu doar ti-am raspuns la intrebari.Bella din cate vad din poza e adorabila,toti cainii si toate animalele sunt deosebite.E normal sa o iubesti......Eu nu fac nici o diferentza intre animale si le iubesc ,iar pe ale mele pana la cer si inapoi. :heart:
Stai linistita, nu te-am inteles eu gresit.In legatura cu puii o sa am grija foarte mare.Toti prietenii imi fac deja rezervari pentu pui, dar motivul pentru care vreau sa faca pui e sa ii pot da sorei mele, care si-a luat un pui chow si din pacate a murit recent e foarte suparata si vreau sa o consolez. Sper sa reusesc
Imi pare rau sa aud asta. E greu sa pierzi un sufletel.De unde esti?
Din Oradea. Tu?
Deva.Se vede si la profil sub avatar.
A.. ai dreptate.Scuze sunt inca noua:p
Stiu ca Mary va fi dezamagita......inca o ocazie am ratat de a ne vedea.... Insa am fost la tara doar pentru 3 zile din care 2 le-am petrecut pe drum,deci efectiv am stat acolo doar 1 zi.A fost asa la repezeala,soacra-mea nu s-a simtit prea bine si a trebuit sa trag o fuga.Am profitat de putinul timp pentru a merge pana la Durau.E o splendoare,un loc unde sa te reculegi si sa-ti incarci bateriile......
Uploaded with ImageShack.us
:bravo: Ce frumos e! :heart: :heart:
Imi pare rau ca nu ati apucat sa va vedeti ! Poate data viitoare va fi cu noroc ! ... Macar ai facut poze ca sa ne aduci si noua putina natura in casa ! E tare frumos acolo ! Vreau si eu !!!
Sper sa se simta mai bine soacra ta ! Multa sanatate ! :pup: :hug: Pup si printesa blanoasa ! :pup:
Nu ma supar Ramona. Important e ca am vazut printesa in poze
Un pic m-am intristat ca in acelasi loc ai facut poze si cu Staricu . Parca si cu sotul tau. Nu? Dar o papa mami pe printesa si sanatate multa soacrei tale. Asa mai da nurori. :pup:
Multumesc Laura.... :hug: Sanatatea e cea mai importanta.Cred ca a facut o semipareza dar ea nu se da batuta.I-am luat medicamente si a inceput tratamentul.Oricum e tot o zdroaba tot-timpul,asa e ea.
Mary am fost la un pas sa te sun....dar stiam ca daca vorbim ma sui pe masina si vin la voi.N-am avut timpul necesar sa stau,am lasat animalutzele in grija mamei.Pozele sunt facute in acelasi loc unde l-am pozat si pe Star.Dargul de el,peste tot unde ma duc am amintiri cu el..... Asta e viata,as face orice sa fie aici si el cu printesica mea.
SUANA multa sanatate mamei soacre ..macar ai plimbat pufoasa si ne-ai aratat si noua ceva frumos..mi s-a facut dor de aerul curat de munte..
Multumesc Dana.Intr-adevar e o splendoare sa te plimbi la padure,in aer curat,la munte.Sunt locuri si peisaje minunate.N-am avut timp sa mai urcam,ne-am multumit la poalele rezervatiei.Ceahlaul e magnific.....
Din fericire cunosc toate zonele de munte din partea Bucovinei si mi-as dori ca toti cei de aici sa aiba cate o casa in locurile noastre splendide. Ramona sa stii ca nu vreau sa te intristez cand iti aduc aminte de Staricu , dar eu m-am indragostit de el si datorita lui iubesc atat de mult chow-linii. Orice as face el tot are locul lui. Ma bucur cand o vad pe Daissy si i-mi vine sa o mananc toata. :pup:
e cumva molipsitor...?? :heart:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow