Re: Chow-Chow
daca are mami grija sa o alinte...cum sa nu fie fata alintata :pup: boticu' ei de ursulet
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
daca are mami grija sa o alinte...cum sa nu fie fata alintata :pup: boticu' ei de ursulet
Imi plc ca se asorteaza cu decorul. :angel:
E o printesa razgaiata de mami si tati care o iubesc mult si nu stiu ce sa mai faca ca sa fie fericita ! :heart: :hug: :heart: Pupam boticul ei mic de alintata ! :pup:
:pup:
Uploaded with ImageShack.us
Hey!
As vrea sa imi iau un chow-chow...si as fi vrut sa stiu parerea celor care au un astfel de caine... Sunt greu de intretinut? Se pot tine in curte? eu am curte si as fi vrut sa il tin si in curte, insa veterinarul mi-a zis ca nu se preteaza pt curte,ca se murdareste, etc si ca mi-as bate joc de el sa il tin in curte
Sunt persoane care il tin si in curte?
Multumesc mult :floare: !
warwara sunt multe de spus despre un chow.Pana dimineata n-as termina.Ideea e ca daca vrei sa-l tii in curte,ceea ce eu n-as face niciodata,trebuie sa-i faci padoc,ferit de soare,ploaie,ninsoare,betonat,cu o cusca mare si loc unde sa se miste.dar asta nu e deloc indicat,pentru ca medicul acela ti-a spus foarte bine,ti-ai bate joc de un asemenea caine.Chow-ul bine intretinut,periat de cel putin 3-4 ori pe saptamana nu miroase deloc.Are multe chichite si multe fitze in cap,asa ca prima data trebuie sa-l intelegi pe el si apoi pe tine.Nu e un caine care sa-ti fie partener de joaca.El face numai ce vrea si doar atunci cand vrea.Si mare atentie:de unde iei un chow.Daca iei de pe net unde gasesti anunturi cu duiumul,surprizele pot fi mari.Acuma,depinde de cat de mult iti doresti,cat esti dispusa sa cheltui si cat de multe stii despre un chow,care asa cum multa lume zice nu seamna cu nici un alt caine.Dar pentru mine chow-ul este echilibrul personal si cea mai mare dragoste.
Ramona , ce frumos doarme mica Printesa ! Mai ca imi vine sa ma trantesc si eu langa ea sa trag un pui de somn ... :hihi: :hihi: Pupici multi pentru Printesa si Bruno , ca e un scump si el ! :pup: :pup:
Multumim Laura.Trimitem si noi pupici la gasca ta frumoasa. :hug: :pup: Daissy doarme la fel la ora asta.Fiind mai cald ,astazi toata ziua a fost pe afara iar acum spre seara,a tras cu Bruno o joaca,de au cazut lati amandoi.
ramona ce doarme printesa ca o purcica.sa nu te gandesti ca o jignesc pe pufoasa. :pup: o ureche mica si pufoasa
Eu toate animalutele mi le alint prin jigniri. Gen, idiotu meu. :heart: daisy e o micuta purcicuta rasfatata care o sa-mi serveasca mie o ceasca de ceai altfel o bat la funduletul ala pufos.
:heart:
Super tare Dany.... :k: Funduletzul ala pufos e la caldura si sforaie ca o purcelusa de obosita ce e.....
=)Nu ma supar andreea,stai linistita. Daca o auzi sforaind ...... :wis:
Daca o auzi sforaind o pocnesti cu un pupic peste botic. Acum fac si rime.
:heart:
De cand avem curte ,toata ziua umblam de colo-colo,ne jucam cu Bruno si dormim la soare(cand e :hihi: )Cand suntem in casa,ne suim pe pervaz sa nu pierdem nimic din ce se intampla .....
Si seara,evident,suntem obosita rupta.....
ce frumos e :heart: :pup: :hug:
E o dulce :hug: . Pup boticul micut :pup:
Ce mai ! Daissy e o frumoasa in orice poza ! :angel: :pup:
Prin fata la locul meu de munca trece in fiecare zi o fata cu un chow cam cat frumusetea ta , dar mai maro .... Nu exista zi sa nu ma gandesc la voi cand o vad ca trece ! :hug: Mi-e asa drag ca ... cine stie ... Dar mai mult ca sigur o sa ma bata mama !
Asa ca stau in banca mea !
Pupam dulce fata si stapana ! :pup: :heart: :hug:
Caine ,pisica si papagali.....Laura,o combinatie pe cinste :k: Numai ca e greu sa-i faci fata.....Multumim de pupici,pe care- i returnam. :hug: :pup:
Azi i-am luat ham printesei mele,ca trage asa tare la plimbare ca aseara a tusit putin,fiind deranjata la gat.Are ceva fortza,ca e 4x4 :hihi:
Laura, cand am vazut cateva poze cu minunata Daisy, am luat topicul de la pagina 1 la citit doar pentru a-i afla povestea.Ce sa zic, impresionant... si parca citind atatea cuvinte frumoase si vazand atatea poze, te atasezi de un animalut de aici, din fata monitorului, fara ca macar sa-l fi vazut vreodata in realitate, fara ca macar sa-l fi atins vreodata.Imi imaginez cat de mult o iubesti!Eu ii doresc multa sanatate printesei tale si nu numai ei, ci si voua tuturor si asteptam poze cu posibilul ei viitor sot, micutul negru, asteptam sa-i vedem impreuna, daca asta va fi posibil, desigur.
biadim,iti multumesc ca ai alocat timp pentru a ne citi povestea.A fost ceva de parcurs,insa tot ce am scris a fost cu mult suflet.Tragedia pierderii lui Star si venirea printesei sunt lucruri care ne-au marcat extraordinar.Nu exista zi nici acum fara sa nu ne gandim la Star,o sa-l plang o viata intreaga. :cry: :cry: :cry: Dar Daissy este energia si speranta care ne-a ajutat sa ne reluam viata obisnuita langa un chow-chow.15 ani langa asa minunatii,incepand su Su-lyn,Star si acum Daissy........Nici nu stim sa traim fara ei,fara animalutzele noastre dragi.Cat despre baietzelul negru,mi-l doresc din tot sufletul si ma gandesc serios la ce implica venirea lui,noi mai avandu-l si pe Bruno.Sunt inca in discutii de a convinge,,inamicul'',adica pe sotzul meu. :hihi:
Ingerasii mei,Su-lyn si Starfire..... :angel:
Biadim, ai mare dreptate! Eu sunt una dintre persoanele de aici care l-a iubit enorm pe Star fara sa-l fi vazut vreodata in realitate. Ii iubesti fara sa vrei. Doar prin simplul fapt ca Ramona vorbeste atat de frumos. Pozele cu alintata sunt super. :pup:
Mary, dar tu ziceai intr-un timp ca ai vrea un puiut.Ce s-a intamplat?
Mary, dar tu ziceai intr-un timp ca ai vrea un puiut.Ce s-a intamplat?
Am avut unul si nu era rasa pura. Era corcit cu metis. A murit saracul de o boala. L-am dus la tara si nu a mai trait mult. Chiar daca a stat numai in casa.
of, saracutul! Imi pare rau, daca imi aminteam povestea, nu te mai intrebam, pentru a nu-ti mai aduce aminte si a te intrista!
Daissy,din nou.....Daca suntem sigurul chow-chow de aici,macar sa umplem paginile cu printese rasfatate. :heart:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow