Re: Chow-Chow
pampersii sunt foarte utili pentru catele ca sa nu stai sa-ti manjeasca toata casa, iei un pampers special pt patrupede cu orificiu in dreptul cozii si ai scapat, doar nu-l poarta zi de zi....
pixie eu in locul tau as lua mascul :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
pampersii sunt foarte utili pentru catele ca sa nu stai sa-ti manjeasca toata casa, iei un pampers special pt patrupede cu orificiu in dreptul cozii si ai scapat, doar nu-l poarta zi de zi....
pixie eu in locul tau as lua mascul :k:
Eu am avut si mascul si femele.Ideea este ca difera putin la talie si la comportament.Dar aici vorbim de chow-chow care nu se poate alinia la celelalte rase.Toti sunt atasati de stapan,au un caracter minunat daca sunt educati,ingrijiti si li se ofera dragoste.Maculul e si el agitat in perioada caldurilor,oricum,cand simte femelele si vrea neaparat sa miroase fiecare tufa,sa nu piarda nimic..Daisyy a mea a intrat in calduri la 5 luni jumatate dar nu a necesitat inca chilotei fiind la primele calduri.Depinde de organismul fiecaruia.Si in perioada respectiva e bine sa nu fie prea mult plimbata pentru a nu fi in pericol sa ai ,,350'' de caini dupa tine.Pentru mine nu conteaza ce e,ideea e ca iubesc chow-ul si ce reprezinta el.
Bruno e al tau, Ramona?
Da,Bruno e al meu.
gata cu cearta fiecare cu parerea lui :ok: si mersi tuturor pentru sfaturi :rusine: si am ajuns la concluzia ca masculii sunt mai ok... nu as vrea sa vina toti cainii vagabonzi dupa fetita mea :ironic: deci masculul e cea mai buna alegere :heart:
:heart: apropo Suana iti ador chowlinii :k: sunt supeeerbii ! mai ales micutza daissy :rusine:
Multumesc,pixie.Sincer nu vreau cearta,dar hai sa nu plecam de la o idee preconceputa cum ca femelele ar fi doar a 2-a alegere.Ele sunt in general mai iubitoare,mai gingase.Star,dragul de el,a fost un mascul extrem de puternic si impunator.Nu ma scapa din ochi si nu faceam un pas fara el.Era totusi foarte agitat si nu se simtea bine decat acasa sau in preajma noastra.Ei nu sunt foarte sociabili si nu admit toate jocurile de care alti caini se bucura enorm.Femele au 2 perioade pe an mai dificile si atat,nu-si baga nasul peste tot sa nu scape mirosuri.Cand am avut prima catelusa am avut si noi chilotei,pe vremea aceea inca nu existau speciali facuti.Nu e un impediment atat de mare,doar ca trebuie mai putin expuse in acele zile.Sa speram ca te vei alatura noua cat mai repede cu un chow-lin. :hug:
ai dreptate, am avut o gandire proasta, si femelele sunt minunate ar trebui sa ma gandesc mai mult la alegerea sexului
apropo, ce vrei sa spui cu ,, Star, dragul de el, a fost un mascul extrem de puternic si impunator." Star nu ...nu mai traieste ?
Este un chowlin atat de supeerb..cand am vazut pozele cu el..pur si simplu m'a fermecat ! :floare: :floare:
Din pacate,Star ne-a parasit in martie. :cry: A facut infarct,n-am mai avut ce sa facem.A fost un soc si inca e mare durerea.Noroc cu printesa asta mica, Daisyy,ca ne umple viata,plus ca mai avem un mic zoo de care ne bucuram zi de zi.
off, imi pare rau de cele intamplare si ca ti'am adus aminte de intamplarea asta tragica dar sa fii sigura ca acolo sus Star va pazeste familia si sigur este alaturi de voi
El este si va fi tot timpul cu noi.A fost o tragedie,dar stiu ca e langa noi.Nu-l vom uita niciodata ,a fost un caine magnific din toate punctele de vedere.Dar asta e viata....... Si ma bucur extrem de mult ca a fost asa admirat,dragul de el.
bine inteles ca a fost admirat iti spun sincer ca Star este cel mai frumos caine pe care l'am vazut vreodata
arata superb, ca un leu in miniatura... la ce varsta a devenit ingeras ?
Avea doar 5 anisori.....Apropo de unde vrei sa iei un chow?Ai gasit ceva de incredere, in afara de cei care deja sunt recunoscuti pentru canisele lor?
stii ca sunt site'uri specializate pentru vinderea puilor de caini cam de acolo as vrea sa'mi iau, chiar daca dau muuulti bani, dar decat sa'mi iau de la oricine si sa sfarsesc pacalita cu un metis mai bine dau mai multi bani si sunt sigura 100% ca sunt de rasa
dar cel mai mult conteaza sa am un suflet aproape, sa am pe cine sa smotocesc si sa imbratisez :hihi: si nu in ultimul rand sa am un prieten, poate cel mai bun prieten
dar sunt si sanse sa nu'mi iau un chowlin :cry: am probleme destul de grave cu sanatatea...cand eram mica m'am imbolnavit de la un bordel collie, si sincer imi este cam frica sa'mi iau un caine cu mult par, ma imbolnavesc repede si grav :cry: dar luni merg la spital sa'mi faca radiografii si analize si sa vad daca ma lasa doctorul sa am un catel ... daca nu..singura solutie este sa imi iau un caine mai putin blanos, desi inca mai sper sa am un chow :cry:
Imi pare rau pixie.....Sper sa te intorci cu vesti bune.Exista si chow cu par scurt,dar e mult mai rar si pe masura de scump.Dar exista multe rase care pot sa-ti fie tovarasi si companioni minunati,chiar daca nu sunt chow-lini.
asta e...daca sanatatea mea e cam subreda, n'am ce sa fac dar tot un chow cu par mare e mai dragut
si deja m'am gandit si cred ca o sa'mi iau un mastino napoletano (mastiff napolitano)
iubesc aceasta rasa :heart: (dupa chowlini bine inteles :rusine: )
Da,sunt niste uriasi minunati.Si va fi mai usor,neavand atat blana.Numai sa-ti faci stoc de servetele,din cauza botului saliveaza mai mult.
ramona, cand mai dai poze cu frumoasa daissy ?
Ne-a pus mami si in inimioara. Suntem o alintata. Cum se descurca cu blanita in caldura asta? o tii mai mult la umbra? Stiu ca lui Star ii era greu.
Nu iesim decat pentru nevoi si apoi in masina,unde dam drumul la clima.La tara este umbra,dar peste zi stam si in casa la racoare.Instalam zilele urmatoare si acasa un aer conditionat,cel vechi s-a stricat.E e asa cald la noi,avand toata ziua soare.Insa,avem storuri,ventilatoare si gresie rece,unde stam acuma tolanita..... :hihi:
Seara este insa asa de bine la tara,fiind zona mai inalta si multa padure.Ne jucam cu Bruno la greu,dupa care ne aruncam jos de atat oboseala.Mi-e asa de drag cand ii vad ca se joaca impreuna,e asa micutza pe langa Bruno.
Da , gresia este mostenita de la Suana. Asta da. Este cel mai bun loc racoros din casa.
Dumnezeule, ce fetita frumoasa :rusine: ramona, imi faci mai multa "pofta" de a lua un chowlin :hihi:
In sfarsit libera...... :elefant: Am fost pe malul Muresului,pe un platou intins,departe de sosea,unde fetitza mea s-a zbenguit in voie.A intrat si cu picioarele in apa,a vrut sa treaca un canal mic,asa ca sotul meu a sarit repede si la un picior a facut si el baie..... :hihi: In rest,cuminte si ascultatoare,nu s-a departat de noi.A tras o joaca si o fuga pe cinste..... :soarece:
Locul cu pricina,unde si-au udat amandoi ,,labutzele''.....
ce frumoasa e :heart: :pup: :pup:
Ramona, ce printesa mica si dulce ai :rusine: se vede ca este o binecuvantare pentru voi si o iubiti mult de tot :heart: dai printesei un pupic pe botic din partea mea :heart: :heart:
Multumim. :hug: Am primit pupicii.....si va trimtem si noi pentru cioculetze si boticuri. :pup: Zilele astea mergem sa luam alta zgarda,ca am crescut...... :rusine:
dintr'un mic ghemotoc de blana acum este un ursulet cu blana :hihi:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow