Re: Chow-Chow
fff dragutzi amandoi si ce mare a crescut frumoasa Daisy :heart:
(Vanesa)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
fff dragutzi amandoi si ce mare a crescut frumoasa Daisy :heart:
(Vanesa)
ce frumos se joaca ei doi :pup: cat a crescut daisy
Daisy se joaca tare frumos.E atat de sociabila ,nu are nici o teama de nimic ,din cate vad eu.E foarte curioasa si vrea sa stie tot.Da,a crescut.... :bravo: Fiind cu mine toata ziua,vad cum creste dar diferenta se observa si mai bine de cei care n-o vad cateva zile.
si mie mi se pare ca Daisy a mai crescut! :wow:
doar e micuta si joaca e pe primul loc. la cat cerseste .... cred si eu ca se face mare. oricum este o scumpa mica. :pup: era frumos daca puneai poze cu ea si elefantii.
Mary,oricat mi-as fi dorit a fost imposibil.Am fost doar noi doua si o tineam in brate cand am fost la elefanti.Si n-am statprea aproape,nu stii reactia lor la alte animale necunoscute.
Ziceti voi ca cersesc????Si inca cat....Doar trebuie sa cresc.
eu stiu cum a reactionat. era super sa-i vad mocuta curioasa . asteptam pozele cu ea. este comica, in a doua. oricum suntem tare frumusica. asta conteaza. de crescut crestem sigur. :pup:
ooooooo,m-a cucerit :rusine:
Dar pe cine nu a cucerit? Este imposibil sa fie cineva caruia sa nu-i placa de minunatia asta mica si scumpa! :pup:
O frumusete de animal, sa iti traiasca.
Aveti idee cat costa un pui de chow-chow?
Multumesc
Multumim tutror. :merci: :pup: Nu am cuvinte decat de lauda pentru printesa mea.Exista o legatura extraordinara intre noi si vazand cum creste sub ochii nostri,ma gandesc ca este o experienta grozava sa formezi pentru viata un pui de chow.
@crinad-pretul unui chow variaza intre 700-900 de euro.Eu vorbesc de cainii cu pedigree.Ceilalti se vand cu un pret de 200-300 de euro.
Si m-am gandit sa mai adaug pe masina un autocolant.Il am pe cel cu Star pe care nu-l voi da jos.Dar mai este loc :hihi:
printesa Daisy este o scumpica mica.pe zi ce trece creste tot mai mare si se face tot mai frumoasa :pup: .sa va traiasca,sa cresca mare si sanatoasa! :heart:
(Vanesa)
nu iti stiu povestea ramona
de unde ai acest chow?
Trauma si tragedia pe care am trait-o cand Star a devenit ingeras in luna martie,e scrisa cu cateva pagini in urma.La fel si venirea printesei Daissy in familia noastra.
Adaugat: 02-05-2010 17:56
Plimbarile de seara cu printesa .... :heart: :heart: :heart: Ca avem prea multa energie si trebuie consumata.
Suana, superba printesa ta! o floare printre flori :floare:
uite la ea pe unde se baga . alintata mica. :pup: .
ce frumoasa e printesa :heart: se baga printre floricele :hihi: :floare:
ce frumusica e ! cum isi baga ea nasucul peste tot ! :hihi:
ce draguta e :k: isi baga nasul peste tot
aaah,mai vreau poze :buzz:
si eu mai vreau. sincer ma inveseleste cand ma uit la ea. cum intru pe forum, caut pozele la chow si apoi restul. :bravo:
Mary stiu ca intodeauna intrai sa vezi pozele cu Staricu' meu drag.Si ma bucur ca o faci si pentru Daissy.Eu in fiecare noapte visez cu Star,e atat de aproape de mine incat am impresia ca totul e aievea.Imi lipseste enorm si nu am curajul sa rasfoiesc pozele lui pentru ca ma termina durerea.
Multumim ca o admirati pe Daissy,marea mea strengaritza. :heart: :heart: :heart:
E o scumpica mica si dulce pupici multi :pup: :heart:
ce scumpica este Daisy :pup: boticul ei mic si frumos
suana daca-mi scuzi intrebarea:ce s-a intamplat cu star?
Iubita esti indragostita?????Ti-am raspuns mai sus iar apelativul patruped nu mi se pare chiar potrivit.Din moment ce pui intrebari iar cand ti se raspund nici nu te sinchisesti,ma scuzi....
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow