Normal ca citesc,nu pot sa stau departe.A fost o saptamana groaznica.Si acum pland cand scriu....Sunt atat de grele si pline de jale lacrimile dupa Star.Dar am si o bucurie mare.Un pui scump de chow de care ma agat disperata sa pot rezista de despartirea fulgeratoare de Star.Ce pot sa spun decat ca ma face sa zambesc ,sa rad ,sa plang,nici eu nu mai stiu.Ieri a venit acasa,sotul meu s-a dus la Bucuresti dupa ea.Off,am numarat orele pana la intoarcerea lor.eE o dulceata,o lady.O sa va povestesc mai multe despre ea.Incerc sa ma vindec si doar cand ma uit la ea,mi se incalzeste sufletul.Pentru noi a fost o suferinta si o pierdere imensa Star.Doamne......Dar mai bine ma uit la Daisy si imi sterg lacrimile pentru ca nu mai rezist sa plang atat.Trebuie sa rad si sa ma bucur de prezenta micutei,un chow-chow asa serios,cum vine ea spre mine,dar atat de maruntica.Multumesc ca sunteti alaturi de noi.Si sper ca staricu' meu drag impreuna cu Su ,scumpica mea,sa priveasca de sus si sa se bucure pentru mica printesa Daisy.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: