301

Re: Chow-Chow

Multumim. :hug: :pup:
http://i45.tinypic.com/29241f9.jpg
Ce-mi place moaca asta.....Am reusit sa gasesc si un cursor cu cap de chow,arata ca cel de sus si scoate si limbutza mov. tongue

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

302

bine ca pe Staricu nu-l mai pui.  :furios:  astept si nimic.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

303

Uite-ne.....  :pup:
http://i49.tinypic.com/21do5es.jpg

http://i48.tinypic.com/2lm9v5u.jpg  :hug: :heart:

Adaugat: 08-03-2010 10:16

http://cap30.caption.it/10067/captionit0024123793D32.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

304

Wow e super!
Pa...trebuie sa plec la scoala.. :soarece:

Adaugat: 08-03-2010 10:45

Suana cati ani are Starfire ?

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

305

5 ani a facut in noiembrie.

306

Multi inainte! :lma:

307

Da, multi ani inainte scumpicului de Star :heart: :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

308

pupa mama baiatul botos si morocanos. :pup:

- Mary-

309

Imi plac catei ca si Starfire asa blanosi si frumosi... :hug:

310

Multumim de pupici si trmitem si noi....  :pup: Suntem extrem de alintati si de iubiti.E asa de lipit de mine,ca zau cred ca daca as lipsi cumva ,nu stiu daca ar rezista fara mine.Dar nici eu fara el.E atat de iubaret ,ce sa zic,nu face un pas fara sa fie cu ochii pe mine.E asa de linistit si multumit daca sunt langa el.Cu sotul meu nu vrea sa plece la plimbare sau cu masina.Intr-o zi a trebuit sa-l aduca acasa,pentru ca dupa ce si-a facut plimbarea a venit fuga la scara sa urce ,stiind ca eu sunt acasa.Il iubeste mami enorm,dragul de el. :heart:

Adaugat: 09-03-2010 10:24

Staricu' meu e ingeras.  Sunt innebunita de durere :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
L-au tratat de tuse si i-au administrat doza mare de tratament si spre dupa-masa starea lui s-a inrautatit. :cry: :cry: :cry: toata noaptea a agonizat.am stat langa el pana in ultima clipa. s-a dus puiul meu..........  :cry: :cry: :cry: :cry:  :cry: :cry: :cry:
sunt socata si impietrita de durere.nu stiu cum o sa trec peste asta..........  :cry: :cry: :cry: :cry:  :cry:

311 (edited by biancadumi 14-03-2010 10:53)

sper sa se vada ... cititi si pe verticala(pt cei care nu stiti este un acrostic) si daca nu se vede ...ca sa nu va fie greu de citit o sa o pun si aici acest text...ca omagiu pentru Star

Cersetorul meu iubit!!
Erau zile frumoase cand ma priveai...
Ai fost o parte din inima mea
Si cand ai plecat,a plecat si o parte din ea
Mi-ai indulcit viata
Acum cine mi-o mai indulceste?!
Inima s-a frant...odata cu plecarea ta
Fiinta iubita,de ce ai plecat??
Inimioara mea...cat te-am iubit
Daca as putea face ceva sa revi,as face orice
Atunci cand ai plecat,nimic nu a mai fost cum era
Tu ai plecat...
Odorul meu iubit...te-ai dus
Ziua numai e lafel fara tine
Iasomia vietii mele...
Marea fara tine e pustie
Aerul e de nesuportat fara tine
Capul numai gandeste cand tu nu esti langa mine
Atunci cand ai plecat...
Raza mea de soare...ai plecat...Star..raza mea!

- Bianca

312

Cuvintele nu isi au rostul, nu pot defini sentimentele. :hug: Imi pare sincer rau. Multa putere si intelepciune iti doresc pentru a putea trece peste aceasta mare incercare. sad

Simo

313

suana wrote:

Staricu' meu e ingeras.  Sunt innebunita de durere :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
L-au tratat de tuse si i-au administrat doza mare de tratament si spre dupa-masa starea lui s-a inrautatit. :cry: :cry: :cry: toata noaptea a agonizat.am stat langa el pana in ultima clipa. s-a dus puiul meu..........  :cry: :cry: :cry: :cry:  :cry: :cry: :cry:
sunt socata si impietrita de durere.nu stiu cum o sa trec peste asta..........  :cry: :cry: :cry: :cry:  :cry:

Ce??? Starrr??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Off Doamne, de ce? :cry: :cry: :cry:
Imi pare rau Ramona, imi pare sincer rau, stiu cum e, suntem alaturi de tine orice ar fi. :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

314

star a murit??????????? :cry: :cry: :cry: :cry: nu-mi vine sa cred!! :cry: :cry: :cry: :cry: imi pare asa de rau...  nu stiu ce sa-ti zic pentru ca  stiu ca nimic nu ti-ar mai putea alina acum durerea... :cry: :cry: :cry:

^ :heart: Ello :heart: ^

315

suana wrote:

Suana spune ca nu e adevarat :cry:. Tocmai starfire :cry: Imi pare sincer rau suana :cry: Dar acum te vegheaza de sus :cry:

316

suana imi pare sincer rau :cry: sper sa treci cu bine peste aceste momente :cry:

317

eu tot nu pot sa cred... :cry: :cry: :cry:

^ :heart: Ello :heart: ^

318 (edited by yo_dan 14-03-2010 13:29)

star! nu pot sa cred :cry: imi pare rau condoleanta si sper sa treci de acest moment cu bine :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry:

319

bianca iti multumesc din suflet.Nimic n-ar fi putut descrie mai bine ceea ce a fost pentru noi Star.

320

Ramona imi pare atat de rau :cry:    Dumnezeu sa va dea putere si tie si sotului tau sa treceti peste aceste grele momente .

321

Suana imi pare atat de rau, inca nu-mi vine sa cred ca a plecat asa repede dintre noi. :cry: :cry: :cry: Iti inteleg durerea, iar star pentru voi a fost ca un copil nu-i asa? :cry: :cry: :cry: Off, de ce ne fac oare rau asta in viata animalutele noastre? De ce nu traiesc macar jumatate din viata noasta? De ce pleaca atunci cand te astepti mai putin? Atunci cand tii mai mult la ele? :cry: :cry: :cry: Imi pare rau Ramona, daca ai nevoie de ceva iti suntem alaturi. :cry: :-<

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

322 (edited by deyseby 14-03-2010 23:36)

eu nu am avut curajul sa intru astazi pe forum. trebuia sa intru. am plans non stop de cand m-a sunat Ramona si mi-a zis. eram atat de atasata de el, Doamne ce rau i-mi pare. ceea ce ma doare cel mai mult, este ca mi-am dorit enorm sa-l iubesc un pic. muream dupa mutrita lui. nu mai pot scrie........  :cry:  :cry: .  sigur va fi si langa Ramona, alaturi de fetita ei Suana. vor fi amandoi langa ea in fiecare seara. Ramona sa tragi patul , sa stea el primul ca si pana acum.

- Mary-

323

suntem alaturi de tine suana! chiar nu imi vine sa trec mia dat lacrimi sad

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

324

imi pare foarte rau Ramona...chiar e foarte greu sa pierzi pe cineva la care tii enorm...imi pare foarte rau si iti inteleg durerea... sad sad sad

LORA & LORD

325

Nu pot sa cred :cry: ..tocmai Staricul cel scump :cry: ...imi pare sincer rau..nu stiu ce sa mai zic..nici nu ma asteptam la asta :cry: :cry: :cry: ..era prea tanar :cry: ..imi pare sincer rau Ramona :cry: ! Condoleante :cry: :cry: ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: