Re: Chow-Chow
in sfarsit imi merge contul )) Eu sunt Andrei din Bucuresti, iar el e Adi, minunea mea chow chow de 7 luni jumate.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
in sfarsit imi merge contul )) Eu sunt Andrei din Bucuresti, iar el e Adi, minunea mea chow chow de 7 luni jumate.
Bine ai venit Andrei si scumpetea de Adi.Ne bucuram sa te avem aici ca prieten.Pupici pe nasucul pufos. :pup:
multumesc frumos >:D<
bun venit si de la noi Andrei. pupam si noi baiatul tau care s-a alaturat vedetei noastre Staricu.
Va salut .....eu eram in bucatarie ,la cersit,ca intodeauna. :rusine:
iubeste mama grasunul. cerseste mama ca sa nu slabesti... :pup:
Moaca asta alintata
Multumesc,e un dulce si-l iubesc la nebunie.Nu fac un pas afara el.Sunt frumosi si exceptionali....dar grija mare de unde iei.Stiu oameni care vand pui din parinti bolnavi si pe urma sufera si puiul.Au cateva boli specifice care sunt si ereditare asa ca sondeaza bine ce si cum.Da-mi de stire si o sa te sfatuiesc,ii cam cunosc care nu sunt bine -intentionati.
Ce scumpi si pufosi sunt leutii vostrii ... Adi si Starul nostru :heart: , sa va traiasca pufosii!!
Cand spui pretul standart de 200 de euro pentru un chow,cred ca gresesti enorm.Da,acesta este pretul practicat pentru cei care vand caine fara pedegree,fara nici un control al sanatatii.Pretul unui chow-chow care se respecta,si asta n-o spun din snobism,ci pentru multe alte cauze ,este de la 800 de euro incepand,in functie de pedigree,ceea ce inseamna parinti titrati,participanti la expozitii si selectionati cu grija ,pentru a evita imperecherea intre frati sau cu alte rase diferite,sau caini cu probleme de sanatate.Dar cand spui ca-ti iei un chow cu 100 de euro,este demn de mila si de plans.Cainii aceia au un bagaj ce cuprinde boli,suferintza si marele risc sa fie corcit.Asa cum sunt pasari pe care nu toata lumea si le permite asa un chow-chow ieftin este un mare pericol.De ce:suferinta cainelui care are multe boli ereditare si a stapanului.Sunt niste caine minunati care ar trebui sa fie sub stricta supraveghere a selectionarii parintilor pentru imperechere, pedigre-ul are un rol extram de important.Cunosc multe cazuti de chow-lini de 100 de euro si situatia lor nu e de loc roza.
Mafiotul pufos.....
E putin soare,dar mie nu mi se par chiar necesari ochelarii,plus ca mami ma face si mafiot :wow:
super :bravo:
ce serios e baiatul. asa nu se vede cand doarme. mafiot mofturos si somnoros.
Clanul Chaitan-ilor.Tot am participat anul trecut la expozitii si am scos din arhiva poze..... :rusine:
Star,Baha si Aslan. :heart:
Sir indian,Star si Baha. :heart:
Ce curaj pe piticot:
Si un negricios frumos,stiu cuiva caruia ii plac:
frumosi. catelul cel mic, parca este o pisica pe langa Star
Da Iti place avatarul,am ales bine pozele? :rusine: Daca nu mai schimbam :k:
Cat de frumos este star!Si mareeee :ill:
Da,Staricu' a luat rezerva CAC(caini cu aptitudini de campion).
azi am fost sa facem poze in zapada, ca am zis ca a treia oara e cu noroc (si sa profitam macar de zapada asta si sa facem ceva poze) va postez cat pot de multe
Adaugat: 24-01-2010 15:01
part 2
Adaugat: 24-01-2010 15:02
part 3
Adaugat: 24-01-2010 15:03
part 4
Pupam Adisorul pufos si frumos.Ce s-a bucurat el de zapada. :bravo: Stiu ca le place tare mult sa zburde in zapada.E tare-tare frumos Andrei. :pup: :heart:
Imi vine sa-l pupacesc pe mutritza aia,dar pentru ca nu pot,pupicii ii primeste Star si pentru Adi.......
multumesc frumos >:D<
uite ca a mai venit un ursulet la noi. este un scumpel. acum are Staricu prieteni aici. Andrei sa-ti traiasca. are o culoare frumoasa.
Sper ca primesc si eu din tava aia....
Ce buuun!!!! Mai vreau.....
. suuuper frumoase pozele. prima e fantastica. mai aveai una cu o bucata de cabanos. la fel de cersetor. pupam baiatul. :pup:
Adaugat: 25-01-2010 22:54
unde e Staricu? :sol:
:bd:
Uite-l... Deocamdata e la leneveala......
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow