151

Re: Chinchilla

da......din pacate :wis: multi bani .eu ma dus la petshop ziua.daca gasesc unii care nu dorm pot sa aleg unu dintre ei?adica as prefera unu care deja e invatat sa doarma noapte si sa fie treaz ziua.are ceva daca iau unul care pare diurn?:/

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

152

si de unde poti sa stii ca acela e diurn sau nocturn ...ca daca este treaz ..posibil ca s-a trezit sa manance sau stiu si eu poate l-a deranjat cineva=)...ns daca sunt mari sansele ca gasesti unul diurn ca ar fi trebuit sa fie si mama lui tot asa pt ca de la ea a invatat...dar poate ai noroc si il poti invata sa doarma noaptea...intreaba vanzatoarea ca poate are din aceia diurni:P

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

153

pai acolo erau doar pui pana in 4 luni hmm .de la ce mama sa invete??oricum erau cativa care 30 de min. cat am stat acolo nu mancau.se jucau intre ei si nu parea sa le fie somn neutral

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

154 (edited by camelya 23-06-2008 19:00)

mama ii invata pana la ns cate saptamani...dar poate cei pe care i-ai vazut erau diurni...o sa vezi tu pan ala urma cum va fi:P

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

155

poate Yoyo va fi diurn :pup: .atunci chiar ca as zice e e facut pentru mine :heart:

156

nu e chiar asa mare problema sa fie nocturn...adica eu m-am obisnuit cu el asa cum e...

157

pai si eu m-as obisnui da cred ca parintii nu smile

Adaugat: 24-06-2008 16:48

nu-i frumusel?:pup:

Adaugat: 30-06-2008 11:45

Camy,nu te-am intrebat cum a fost cu Zuzu la iarba verde smile .vreau sa spun:Zamy,znu zte-zam zintzrebat zum za zost zu Zuzu zla ziazba zvezde smile

Adaugat: 30-06-2008 11:49

sunt indecisa in privinta numelui viitoarei mele chinchilla sad .Yoyo imi pare un pic prea simplu...si nume de chinchilla nu prea imi trec prin minte neutral

158

parerea mea e ca animalelor le poti pune ce nume iti plac tie wink...nu trebuie sa fie specific pasarilor daca e pasare sau specific cainilor daca e caine...

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

159

Bianca wrote:

Camy,nu te-am intrebat cum a fost cu Zuzu la iarba verde smile .vreau sa spun:Zamy,znu zte-zam zintzrebat zum za zost zu Zuzu zla ziazba zvezde smile

a fost super...i-a placut umpicut ca dupa o vreme si-a pierdut interesul si a devenit agitat;)...da asa bine o dormit dupa aceea...

Adaugat: 30-06-2008 18:13

Bianca wrote:

sunt indecisa in privinta numelui viitoarei mele chinchilla sad .Yoyo imi pare un pic prea simplu...si nume de chinchilla nu prea imi trec prin minte neutral

Mie imi place numele Yoyo...ai putea sa-i pui un nume si dupa comportamentul acestuia..sau stiu si eu...cel mai bine e sa te gandesti tu ca astea de pe net is cam lungi si ciudate=)
Apropo imi place la nebunie poza cu chinchilutzul de mai sus:heart:...e asa de micut si puffos...e mai deschis la culoarea blanii:D

160

da,e foarte simpatic.bine,atunci Yoyo ramane smile

161

Foarte dragutz :heart:

162

:k:  smile  :k:

163

big_smile Cea mai buna alegere wink

164

fiecare animal e o alegere buna(inafara de tarantule,serpi si insecte :bleah: ,parerea mea :wis: )

165

wink eu ziceam ca Yoyo este cea mai buna alegere...adica numele

166

aha :bang: .

167

nu-mi vine sa cred :wow: zuzu a inceput sa roada cabluri...azi cand faceam curat am gasit un  cablu ros pana la firele aceea din el :wow:  ...noroc ca nu era bagat in priza ca se curenta...am incercat sa vad daca mai merge si s-a stricat...de fapt l-a stricat:furios:...trebuie sa fiu atenta la cablurile acelea bagate in priza ca cine stie cand il apuca neutral...nu credeam ca ii place asa mult plasticu ala...in plus am ramas si fara butoane la telecomanda ca se urca in pat si incepe sa roada...ii tare neastamparat !!!

168

cumparai ceva de ros ca sa isi ocupe timpul cu ala si sa nu mai roada prin casa.succes :k:

169

i-am cumparat ns ce bete...sau ce or fi ele si are si lemn ca sa roada da tot nu renunta sad

170

punele langa ce roade el.s-ar putea sa aleaga batul smile

171 (edited by camelya 04-07-2008 12:26)

da e smecher ca il da la o parte si ajunge la cablu ca am incercat ieri..,in timp ce rodea usa si nu prea a mers sad...vai ca noaptea ma terorizeaza ca tot roade cusca :furios: gratiile alea da asa tare se aud si nu inceteaza :furios: da are tot felul de chestii in cusca ca sa roada ns ce nu ii place :cry:...e f agitat noaptea ns ce e cu el...face niste curse prin cusca de doamne feri

172

da ce l-a apucat asa dintr-o data?ca parca ziceai ca era cuminte...

173

eu cred ca e normal sa aiba instinctele astea ca doar e rozatoare...activ noaptea si roade...asta face parte din personalitatea lor

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

174

poi doar de acum cateva zile a inceput sa se faca mai rau...veterinaru a zis ca il dor dintii sau ii cresc si simte nevoia sa roada ca sa-si toceasca dintii...si zice ca poate se plictiseste noaptea in cusca si tre sa-si gaseasca o ocupatie
cred ca are o personalitate tare tare puternica ca nu se lasa cu una cu doua

175

sa creasca mare el si dintisorii lui cool