401

Re: Chinchilla

:cry: da nu e corect .animalele nu sunt facute ca sa le purtam noi blana sad

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

402 (edited by Yoana 31-08-2008 16:50)

da asa e...sunt destule materiale sintetice cu care sa ne protejam...asta cu blanurile e o fitza...dar sa fim seriosi ca majoritatea avem pantofi din piele daca e sa fim cinstiti,din pacate acesta este adevarul....si la fel sacrificam si noi animalele penttru hrana....FACEM PARTE DIN LANTUL TROFIC LA URMA URMEI....
    ma bucura insa faptul ca in ultima perioada si am optimismul ca asa va fi si pe viitor tot mai multa lume are in casa animale dde companie si incep sa iubeasca aceste fiinte dragute,cum sunt si chinchilele....care cred ca in trecut la fel ca iepurasii si altele au fost tinute in mare parte doar pt blanita sau carnea lor...Din ce in ce mai mult creste varietatea animalelor de companie....

Animalutele mele ....... Liza (kakariki)...Oz (perus) ...King (iepurila).......

403

e asa de trist ....numai ca unii oameni sunt prosti si nu ai ce sa le faci... :cry:

Adaugat: 31-08-2008 18:22

oare cum as putea sa vad daca lui zuzu i-ar placea sa aiba un alt chinchilla cu el in cusca ca eu vreau sa ii iau unul si nu stiu ce reactia ar putea avea...ca dupa ce il cumpar banuiesc ca, daca lui zuzu nu ii place si il tot bate , nu o sa il primeasca inapoi la petshop...mnu sad ?

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

404

Poi tot ce e posibil...nu stiu cum ai putea..doar daca nu ai ceva cunostinta care are chinchilla sa le faci cunostinta smile...

405

spunele inainte sa-l cumperi...poti sa-l returnezi dupa o zi-2?

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

406

hai ca mi-a venit o idee!il iei pe zuzu cu tine la pet shop sa aleaga el...  wink...

407

da!il bagi cu celelalte si pe care pare ca o place o iei smile

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

408

nu cred ca va avea stare sa vina pana la pet shop smile si nu prea are din ce alege ca numai un chinchilla este big_smile in tot magazinu sad
danyto tu de unde ii iei nisip la chinchilutzul tau ?ca eu nu am mai gasit de 2 saptamani si zuzu nu mai are...nu mai stiu ce sa fac :cry:

Dragostea unui animal este scanteia sufletului unui om...(camy il iubeste pe zuzu)

409

in  legatura cu nisipul e simplu sa iti faci comanda pe net...sunt multe pet shop-uri online...si cred ca iti vine destul de repede comanda...eu multe imi iau asa de pe net de la diferite firme  wink,prin posta cu ramburs si platesti cand iti ajunge,e simplu!
  De ce sa nu fie in stare zuzu sa mearga la pet shop?ai vechea cusca care e mai mica,nu?...nu-i asa mare problema...macar vezi daca accepta un companion  smile

410

mie nu mi s-a parut niciodata sigur sa coman de pe internt dar daca zici ca e in regula poate o sa incerc si eu big_smile
si o sa incerc intr-o zi sa il duc pe zuzu la pet shop...sa cunoasca si alti chinchilla sa ii vad reactia smile

411

succes si cu magazinele online si ca sa isi gaseasca zuzulica un amic wink

412

camelya wrote:

nu cred ca va avea stare sa vina pana la pet shop  si nu prea are din ce alege ca numai un chinchilla este  in tot magazinu
danyto tu de unde ii iei nisip la chinchilutzul tau ?ca eu nu am mai gasit de 2 saptamani si zuzu nu mai are...nu mai stiu ce sa fac

erau 2 chinchilutzi dar...unul l-am ales eu(binki) big_smile si in legatura cu nisipul nici eu nu am mai gasit de moooooooooooooolt timp

413

si cum te descurci?nu ii dai sa se spele ca zuzu e obisnuit in fiecare zi deci nu prea am sanse...am vb cu vanzatoarea de la magazin si a zis ca va face comanda dar numai sapt viitoare aduce :cry:

414

:|sper ca binki sa reziste fare nisip 1-2 sapt.....

415

lui zuzu i se face blanita zburlita daca nu face baita sad

416

eu am o probleme cu binki...ii dau sa manance si isi alege din mirodenile alea...daca o sa se ingrase prea tare? sau daca o sa slabeasca?

Adaugat: 05-09-2008 17:51

apropo are 500g e OK?

417

cate luni are binki al tau ca sa  iti zic daca e [prea grasut sau slabut wink
sa stii ca si zuzu face la fel...alege din mancare numai ce ii place si din cauza asta trebuie sa ii tot pun in mancare caci nhu mananca ce nu ii place:D

418

e bine sa ii cada lui binki parul....lipsa de calciu???sau cv rau??

Adaugat: 12-09-2008 09:19

si apropo camelya cu cat i-ai luat lesa lui zuzu?????

419

poi parul cade atunci cand un chinchilla se spere de cv...ca si lui zuzu cand il iau in brate in momente nepotrivite ma umple de par big_smile
lesa i-am cumparat-o lui zuzu cu 18 lei ...cam asa cred big_smile

420

i-am cumparat azi la binki nisip si piatra cu morcovi..ura!!!!!!nisip

421

de unde i-ai cumparat nisip:-?? din zalau?

422

da din zalau de la tril...acolo langa liceul nr 1

423

mno ma duc si eu astazi...nu stii mai erau?

424

da mai erau..50%

425

mi-am luat deja ...era singurul smile