Re: Chinchilla
sa vedem si noi cusca daca se poate .imi arati si mie adapatoarea?daca e ca aia din img habar nu am
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
sa vedem si noi cusca daca se poate .imi arati si mie adapatoarea?daca e ca aia din img habar nu am
daca tzia dat un carlig de sarma si agata de margine sau de cv gratii. si..aratane plzz cushca
sa vedem si noi cum arata ca danyto explodeaza de curiozitate
imediat fac poze si le pun pe forum...in legatura cu prostia aia de adapator am tot prins sarma aia de gratii da nu sta cum trebuie...=)
Adaugat: 23-08-2008 14:03
cam asa e ....cred ca a fost facuta pentru iepuri ...asa a zis vanzatoarea dar lui zuzu ii place si asa
inca nu e mobilata toata ...trebuie sa ma duc sapt viitoare la pet shop sa ii iau mai multe prin ea ca momentan sunt numai jucarii
apropo daca ii iau casuta dn lemn zice ca nu e bine ca o roade..daca e din plastic iarasi o roade ...oare din ce trebuie sa fie?
metal .foarte draguta cusca
.am si eu o maimuta deaia :bang:
e mai lunga cusca decat inalta ca are 1 m L si 80 cm h ...numai asa am gasit si abia am adus-o cu masina
in poza parea inalta
pare ..dar daca te uiti la cusca de sus arata mai mica scunda///...acum tre sa ii gasesc loc unde sa o pun ca nu prea am si eu vreau neaparat la mn in camera:D
succes
ms
nu incape unde era vechea cusca?
super cushca..si eu am o maimutziica deaia si daca o strang face aaaaaaaaaaaaaaaaa ua ua
Adaugat: 23-08-2008 20:44
cat a costat cushca?
nu incape unde era vechea cusca?
nu prea ca atunci nu mai pot deschide usa de la balcon dar i-am gasit un loc numai ca e cam aproape de tv si trebuie sa ii acopar un colt ca sa nu il doara ochii pe zuzu
Adaugat: 23-08-2008 21:21
super cushca..si eu am o maimutziica deaia si daca o strang face aaaaaaaaaaaaaaaaa ua ua
![]()
si maimuta mea face asa dar i-am scos chestia aia ca daca sarea prea tare zuzu pe ea se sperie de sunetul ala
Adaugat: 23-08-2008 21:23
cat a costat cushca?
3 milioane si a fost fff ieftina...am avut noroc ca am gasit-o ....doar m-am dus pana la cluj pentru chestia asta....sper sa fie multumit zuzu ca e mare si spatioasa si poate fugi linistit toata noaptea pe acolo...nici nu se compara cu vechea lui cusca care era mult mai mica
danyto tu ce cusca ai la chinchilutzul tau?
eu nu am avut de ales....mai era doar una la petshop.cu rotitza(pt hamsteri ,cu nush ce etaj) vanzatoarea azis ca este pt hamsteri, p. de guineea ,chinchilla si iepurashi.pun shi eu poze pe la 12 cand ii dau papica.
ok...si inca ceva...:D se lasa prins ushor binki sau trebuie sa il fugaresti putin... ca la zuzu e cam a doua varinta
uitati ce poza simpatica am gasit pe net:
uitati ce poza simpatica am gasit pe net:
uite altele
foarte draguti chinchillutzul tau .si puisorul ala e asa de mic si simpatic :heart:
da..l-am gasit pe net.
ce cap imens are
da ce ochisor
un cap imens,coada lunguiata si ochii mici
si ureche
urechi ca saracu nu are doar una
si aia e ciulita
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla