476

Re: Metisi (Corcituri)

:bd: am un metis de dalmatian albcu pete maro..de curand a facut 6 puisori dar au murit toti si a mai ramas 1 ..atasez si cateva poze cu mamasi puiutul..sper sa va placa :heart:  :caine:  :caine:  :caine:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!!!

477

:wow: De ce au murit ceilalti 5 pui?

478

Ba da, ea este..si din pacate minte in continuare sad .

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

479

puisori au murit din cauza ca au avut limbrici sad( din pacate decat 1 a mai ramas..si nu nu sunt mihaela97.. :caine:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!!!

480

Dupa cat timp au murit? Nu puteai face nimic sa ii salvezi?

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

481

au murit la 3 zile....pe acesta l-am dus la medic si i-a facut un vaccin si nu a murit

Adaugat: 18-03-2012 13:44

adica? am fost acuzata pe acest forum de foarte multe ori ca sunt mihaela97..nu este adevarat..catelusa este a mea..o cheama bella....mai am o catelusa tot metis  dar este metis de pechiez neagra(beti) a facut si ia 2 puisori..la 3 zile diferenta prima data a facut bella pui si dupa 3 zile ia...bella cand ai aude pui schirlaind crede ca sunt ai iei si maraie mereu cand iese beti din cusca si o bate mai mereu..ieri a batuta si avea sange pe nas bella dar nu stiu de unde ca nu aveau nici o rana..poate nu am vazuto eu

Adaugat: 18-03-2012 13:57

;;) nush ce aveti tot ..nu am venit aici sa ma cert cu nimeni.. si in nici un caz sa mint cum credeti voi ca fac..daca aveam 8 caini cum ziceti voi de ce nu leam facut si lor poze... :bang:

482

Denisa, nu cred ca e corect tocmai din partea ta sa acuzi... mai bine o asteptam pe Latifa.

483

cuma dik seama cateaua mea cu cateaua ei ;;) nush ce sa zic..or semana si mie mi se pare ca seamana..dar eu nu sunt mihaela97 :iepure:

484

De multe ori cand intru si vad sau revad unele persoane care tot incearca sa minta ,imi vine sa nu mai intru deloc,dar imi aduc aminte ca mai exista si ceilalti prieteni care merita.Peste tot se trezesc persoane care sa dea sfaturi intelepte,ca se pricep ,ca nu la  alte animale pe care le poseda sau nu.
O Observatie,,fluturas''....la un caine e 3 zile nu i se face vaccin.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

485

suana imi pare rau dar  vaccinul a fost facut de catre un veterinar..el mia zis ca i-a facut vaccin contra limbricilor..ptc nu aveam cum sa ai dau pastile ptc nici nu papa mancarica..si app el nu a murit deci a fost bine ca ia  facut vaccinul wink

486 (edited by suana 18-03-2012 16:52)

In primele saptamani de viata ,catelul nu raspunde la vaccinuri.Daca i-a administrat ceva,au fost seruri imune la jigodie si parvoviroza si probabil antibiotic.Ca nu a murit,asta e foarte bine.Daca ceilalti au murit inseamna ca sunt tinuti in conditii inadecvate si nu au fost tratati,nici ei ,nici mama,corespunzator.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

487

la mama i-am facut vaccin inpotriva a 5 boli(nu mai stiu ce boli erau)..cat despre pui mie mia zis doctorul ca i-a facut vaccin pentru limbrici..acum nush  wink .credeti ca  e bine sa a pun zgarda anti purici mamei?..inca mai alapteaza puiul si ma gandesc ca al afecteaza cumva zgarda..ca miroase urat  :rusine:  :iubareti:

488

Are purici mama?
Ar fi bine sa ii pui zgarda antiparazitara pentru catei la mamica, care este din extracte din plante si nu afecteaza puiutul. Cat despre miros... nu mirosul conteaza!

489

dar nu ai face rau puiului :wow: .ca i-a a avut dar i-am dato jos ca am crezut ca ai face rau puiului :angel:

490

Tocmai ti-am zis ca acela pentru puiuti cu extract de plante NU afecteaza

491

ok wink..asha am sa fac :perusi:

492

quesse wrote:

:wow: De ce au murit ceilalti 5 pui?

De bine ce le mergea..

493

Mi se pare deranjant sa tot  minta cineva ... dar ma rog ... suportam . Macar pentru adevaratul scop al forumului : ANIMALE . Pentru animalutele tale asculta sfaturile care ti se dau cu bunavointa de Suana si Noemi . Nu are rost sa minti , te minti singura . Foarte frumosi si puiutul si catelusa , ai grija de ei  smile .

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

494

Scuzati-mi absenta dar animalele mele "nebune" , cel mai probabil Chooci mi-a ros cablul de la calculator . Sper sa nu se mai intample , dar daca lipsesc , sa stiti de ce  smile

Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .

495 (edited by |--|leyna|---| 25-03-2012 20:23)

Nu sunt una si aceasi catea...uitativa cu atentie cea a mihaelei are mai putine pete pe fata...sau poate nu vad eu bine big_smile

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

496

Buna ziua!

Daca ar putea sa ma ajute si pe mine cineva in legatura cu cainele meu . Am un metis de husky ( corcit cu labrador) si nu ma mai inteleg deloc cu el . Nu ma asculta niciodata , ma maraie din orice , de ex: daca il dau jos din pat , daca il smotocesc , si daca ma joc cu el uneori . Si in afara de asta , ma si musca uneori cand vreau sa il articulez . Se repede la mine si nu stiu ce sa fac. Bataia nu e solutia dar vreau un mic sfat pentru ca nu stiu ce sa ma mai fac. Castrarea e o solutie?

497

Solutia e un instructor canin. Ce varsta are cainele?

498

shadowdinasty wrote:

Solutia e un instructor canin. Ce varsta are cainele?

aproape 3 ani.

499

Buna! Mai intai de toate pupam toti catelusi de aici dar si pe stapanii lor . Acum putem sa ne facem si noi cunoscuti eu ma numesc Ana-Maria iar pe micutul meu Nero. El este metis de caniche , are 4 luni si face cam tot ce vrea.

Adaugat: 07-04-2012 20:29

Buna ! Revin si eu cu o intrebare ! Cand am luat catelul mi s-a spus ca este metis de caniche ,stiu ca fosta stapana mai avea si un cocker. Dupa ce m-am uitat atent la catelusi de mai sus mi-a atras atentia lady. Voi ce credeti ca este catelul meu metis de caniche sau metis de cocker ca eu nu mai inteleg credeti ca fosta stapana ma mintit neutral

500

Eu zic ca este metis de cocker big_smile

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster: