Re: Metisi (Corcituri)
Sa-ti traiasca sanatosi. Mare distractie pentru ei presupun, sa zburde prin zapada
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
Sa-ti traiasca sanatosi. Mare distractie pentru ei presupun, sa zburde prin zapada
Multumim...da le place foarte mult
Am mers azi cu Chooci in parc si a venit o fetita (13-14 ani) si a zis ca este catelusa ei . In schimb , Chooci nu a reactionat nicicum la ea .
Am refuzat sa o dau , i-am lasat un numar de telefon ca sa ma sune parintii ei dar nu am primit niciun telefon . Consider ca am facut ce e bine , poate o vruia doar sa se distreze sau ...
Poate daca era catelusa ei si-ar fi sunat parintii sau ar fii fost disperata . Este destul de probabil sa o fi vrut-o sa se joace cu ea putin si sa o abandoneze . Eu zic ca ai facut bine . Asteptam poze cu printesa :pup: .
La asta ma gandeam si eu . Iar daca ma suna parintii ei o sa le cer socoteala de ce catelusa a ajuns in acel hal .
Si cel mai probabil o sa le-o dau doar cu o dovada daca este catelusa lor , nu oricum . Deja m-am atasat de Chooci si nu renunt asa usor la ea .
Trebuie sa ii fac poze .
ce frumosi sunt :heart: ..am si eu o catelusa metis de dalmatian foarte draguta :hihi: ...si chiar astazi am observat ca a facut puisori,..are cam 7-8 puisori :heart: ...nu prea ma lasa sa ma apropi de cusca ei dar cand am sa pot o sa revin cu poze
Adaugat: 04-03-2012 07:54
tatal puiutilor este un dalmatian cu pedigree de culoarea maro..si are cam 1 an si ceva...este al vecinilor mei
:perusi:
Ba da , exista este mentionata in standardul rasei .
Exista dalmatieni cu pete liver (maro) dar in Romania avem cred ca nici 3-4 exemplare asa ca SINCER m-as mira ca cineva cu un mascul cu pedigree din aceasta rara sa isi imperecheze catelul cu o corcitura
poi alb cu pete maro..el a zis ca este cu pedigree...shi nici nu stie ca catelul lui a facut poui cu fetita mea ..a venit catelul lui la noi in curte..deoarece eu stau la tara..si a sarit peste gard si a venit la noi..mi-au zis parinti ca iau vazut
:caine:
Asa este Bianca cu pete liver nu am mai zis liver , am zis direct maro sa inteleaga tot omul :heart: . Un exemplar atat de rar si de pretios nu cred sa fie lasat in curte , mai ales pe vremea asta ... trebuie tinut in casa ca moare de frig si mai ales sa nu se murdareasca . Nu vreau sa fiu rea dar nu cred ca te aflii in cunostinta de cauza
. Imi cer scuze daca supar pe cineva :pup: .
PS denysinikita se subintelege ca maro snt petele ca altfel nu mai vorbim de dalmatian :pup:
nu stiu... o sa il intreb pe ropoprietar despre caine, eu cred ca este cu pedigree este adus din bucuresti de la fiul acelui om..a venit atunci cand sau inchis drumurile ca nu mai lucra si a adus si cainele si atunci au facut puisori :caine: ..oricum sunt foarte frumosi :heart:
Ne poti arata poze ?
catelusi nu mai am decat 1 baietel (max,are culoarea gri spre alb) cei care semanau cu tatal au murit :cry: ..a fost prima data cand a facut puisori si poate daia au murit :cry: ... :cry: :cry: :cry:
tatal are culoarea alb cu pete maro..foarte multe pete maro :heart:
Vai , ce pacat ca din 7-8 puisori numai unul nu semana cu tatal ... imi pare rau . Si a ramas doar acela . :wow:
au fost decat 6 fete si 1 baiat..si toate fetele au murit. :cry: fetitele aveau culoarea alb si cu pete maro..numai ca aveau fiecare 2 pete mari pe spate...decat 2 au avut culoarea alb spre gri, un baiat si o fata :caine: :caine: ..nu cred ca pot face poze la puisor...fiind singurul ramas mama sa cand bag mana in cusca maraie la mine..dar se linisteste repede..nu am incercat pana acum sa pun mana pe el..desi stiu ca mamica lui nu imi va face rau mie teama sa nu al omoare ca pun mana pe el.. :angel: ..oricum nu ma intereseaza sa fie de rasa,doar vreu sa am o mica furnicuta in familie :heart: :hug: :caine: ..sper sa nu moara si acesta :sanatate:
Adaugat: 04-03-2012 17:24
nici nu am stiut ca a facut puisori am aflat abia la pranz mia zis tata ca ia auzit schirlaind aseara :cry:
Eee, se mai intampla
. Totusi sunt curioasa sa vad tatal puiilor, ca el nu e mort, sau cand e sa pui poze este ?. Si mai este si baietelul, nu conteaza culoarea, daca tatal are peddigree (asa cum spui), o sa se cunoasca ceva de dalmatian in el.
Si daca este adevarat ce ai zis cu puii, imi pare rau, cred ca au murit de frig, daca nu i-ai bagat in casa
Adaugat: 04-03-2012 17:32
stiam ca este gestanta dar nu stiam ca a facut puisori aseara
tatal lor nu este aici..la luat stapanaul cand a plecat din nou la munca la bucuresti..am spus intr-un comentariu mentionat mai sus,,...ca nu era a acelui om si ca era al fiului sau care a venit in iarna cand sau inchis drumurile ca nu mai era de munca ...acum a plecat stapanul cainelui si bine-inteles sia luat catelusul inapoi :hug:
Adaugat: 04-03-2012 17:42
am dato la inors :furios: ..cum adica am dato la intors uitate in mesajele mentionate mai sus...si vezi c am spus.. :einstein:
Mihaela, poate au murit pentru ca s-au nascut cu o luna inainte de termen? Gestatia dureaza 2 luni si zapada aceea mare a fost in urma cu cca 3 saptamani.
Pacat de ei. Ar fi bine sa pui paturi in cusca mamei sa poata sa ii tina de cald micutului.
nuu..au murit pentru ca femela a fost mamica penru prima oara ...si acum femela este in casa
:iubareti: ..si nu sau nascut inainte de termen cu o luna..mie mi-au mai facut catelusele pui si au fost la feli de mari pui..dar mereu la prima fatare pui mor( am 3 cateluse si la fiecare au murit pui la prima gestatie :cry: ) :heart: :perusi:
Doamne...ti-ar prinde bine un dictonar al limbii romane...
Nu o mai lasa sa fete...opresti puiul asta si gata,cel mai bine o sterilizezi
Mihaela, tu intelegi ca drumurile au fost inchise acum vreo 3 saptamani? Si intelegi ca gestatia dureaza 2 luni?
Se pare ca ne cam minte.....ori nu are pui ori nu a fost un accindent si probabil a fost imperecheata cu un metis ca ea ...
Eu nu inteleg de ce sa minta, doar aici suntem o familie, nu?
Apropo ... catelusa are o gena ( departata ) de "dalmatian " si tatal in general este principalul element de comparatie intre pui si el IN GENERAL . Daca spui ca aveau pete este clar ca nu prea are nimic logica si ne certam aici degeaba , nu ? Puii se nasc albi . In timp se pateaza ... . Si are logica ce spune Noemi ... acum cca 3 saptamani au fost zapezile ... s-a imperecheat acum trei saptamani si a nascut niste embrioni nedezvoltati ? Cred ca cel mai bine este sa incheiem subiectul pentru ca este usor de dedus ce se intampla
.
De acord, Simina. Eu nu sunt suparata pe Mihaela, doar ca mi s-a parut un pic aiurea toata povestea asta...
Probabil crede ca da mai bine sa spuna ca masculul are pedigree si poate atunci ar fii gestionata problema diferit de noi ... eu zic ca oricum ar fii puii cu pedigree , metisi , bolnavi , negrii , albi sunt la fel de frumosi . Niciun caine care provine din parinti cu pedigree nu este superior metisilor cu absolut nimic , sunt la fel ... !
Mihaela pune poze cu puiutul sa-l vedem si sa contribuim si noi cu sfaturi sa-l ajutam macar pe el sa supravietuiasca :pup: .
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)