276

Re: Metisi (Corcituri)

Multumim,multumim smile nu e nicio problema de intarziere smile Muchi va multumeste  :pup:  :floare:  :caine:

- Bianca

277

Ajutor!!! catelusha mea metis de ciobanesc, i-au aparut niste bubite pe burtica tin sa precizez ca alapteaza
Multumesc anticipat!!!!! :merci:  :merci:  :merci:  :cry:

278

sper sa se observe perna pe care sta smile

Adaugat: 23-01-2011 22:08

Muchi smile

Afara la plimbarica smile

- Bianca

279

Ea e Linda.Este o catelusa batranica...(este tot acea catea postata de catre luky-muky-sau cv de genu ptk este prietena mea..),foarte ascultatoare.. :heart: .Acum 3 ani...era o catelusa a strrazi..maltratata...si aruncata de fostii stapani probabil ptk eu nu o mai vazusem prin Balan(orasul unde stau) niciodata,poate a fost adusa de alti oameni poate statea mai in josul orasului pe o alta strada,si Balanul..pf...este f mik..Akum are unde sa stea si o iubesc foarte mult :heart: ..Nu stiu cine a dat-o afara,dar sigur omu ala nu era intreg la minte-cainele era batut neutral

Adaugat: 06-02-2011 08:40

Si ea e Dolly-micuta mea pufuleata de 19 luni f dulce si cam incapatanata.Ii place sa se balaceasca in noroi :porc: si ar manca toata ziua..;;).Dolly este singurul caine care poate sta sub acelasi acoperis cu Linda ptk nu pe ea nu o maraie si nu o musca ca pe ceilalti caini,cand este enervata.
Asa micuta cum e ea,Dolly este un caine fidel si destept...asteptam primi ei puisori in primavara asta :fluture:  :heart:

Inainte sa-l abandonezi,nu uita ca tu ai familie,prieteni,bunici..el te are doar pe tine...

280

:heart:  ce frumosi sunt  :hug:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

281

Foarte draguti sa-ti traiasca smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

282

Am avut si eu o femelaMETIS-TECHEL[CORCITURA SORICAR ASA SCRIA PE CARNETUL CU VACCINARI].Am tinut-o cativa ani la bloc apoi am dat-o bunicilor .Din pacate a murit dupa cativa ani .. :caine:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

283

Muchi  :pup:

- Bianca

284

Ce dragutz e Muchi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

285

Frumos Muchi asta big_smile

286

Multumesc  :pup:  :heart:

- Bianca

287

Nu am stiut unde sa postez si mam gandit ca la topicul de metisi e cel mai potrivit. Vreau sa va prezint si eu cei doi catelusi pe care ii hranesc si care mi-au devenit foarte dragi. Sunt doi catelusi o femela si un mascul pe care ii tot intalnesc pe drum cand merg dupa apa la izvor si de cate ori merg le duc de mancare ca mie foarte mila de ei ca nu austapanai si sunt foarte slabi saracutii sad
Vo prezint mai intai pe Ela asa am numit-o pe femela ca sa o pot striga cand o chem sa vina la mine sa manance. Este o metisa foarte draguta, iubitoare si cuminte, nu latra niciodata si ii plac la nebunie biscuitii big_smile
Va atasez si cateva poze cu ea facute astazi.

Adaugat: 22-04-2011 21:19

Acum sa vi-l prezint si pe celalalt catelus, l-am numit Rex si este foarte dulce si cuminte si el . De cate ori il privesc parca vad un Golden Retriever nu stiu mi se pare ca seamana cu puii din aceasta rasa. Este atat de dragalas si il iubesc foarte mult chiar daca nu este cainele meu. smile Este atat de slab saracutul dupa cum, se vede si in poze si astazi ma urmarit pana in fata blocului , crezand poate saracutul ca o sa il iau acasa sa aiba si el o familie sad Daca stateam la casa nu ezitam deloc si imediat il luam acasa dar asa nu pot face nimik mai mult pentru el decat sa il hranesc sad Va pun si cateva poze cu el facute tot astazi.

288

vaaaaai,Estera...parerea mea,pune anunturi ceva,poate poate cineva se indura si de ei,sunt tineri (din ce vad) si ar merita o casuta a lor smile

frumosi foc  :pup:

- Bianca

289

ce frumosi sunt  :heart:  :heart:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

290 (edited by Estera 22-04-2011 22:55)

Da intradevar sunt tineri dar din pacate eu stau intr-un oras mic si sunt sute de caini vagabonzi pe strazi si nu se indura nimeni de ei sad O sa intreb pe cunoscuti daca doresc sa ii adopte ca ar fi super sa aiba si ei o casuta si niste stapani care sa ii iubeasca. Ela , femela , a fost a unui om care a murit in iarna si de atunci saracuta e tot pe strazi si ma mir cum a rezistat ca atunci era inca pui mai mic deci e foarte tanara. Toti care stau pe strada cu fostul ei stapan o cunosc si ii mai dau din cand in cand mancare dar din pacate pana acum nimeni nu a adoptat-o . Celalalt, masculul l-am vazut prin zona doar de vreo saptamana saracutul nu stiu de unde a aparut ca am tot intrebat oameni si nimeni nu la mai vazut pana acum. Din pacate oamenii sunt tot mai rai si inmultesc cainii anapoda si sunt oameni din satele vecine care aduc cainii vagabonzi de la ei din sat si ii lasa la noi in oras pe strazi. sunt tot mai multi caini vagabonzi dar nimeni nu face nimik. Sper totusi ca cei doi sa isi gaseasca pana la urma stapani iubitori sad ca o merita din plin ca defapt toti ceilalti catelusi si pisicute de pe strazi ca ei nu au nici o vina.

291

salutare,el este azorel unul din catei mei: big_smile

Adaugat: 23-04-2011 01:03

Deci ce parere aveti? big_smile  big_smile  big_smile

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

292

Marty,e dragutttt cutulache :heart:
Estera,sunt super draguti saracutii de ei,i-as lua eu dar am deja prea multi  :hihi:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

293

Ms,Ms Octy!  :heart:  :heart:  :heart:  :caine:

My pets :heart: :1 :nimfa: (Rico) ; 1 :perus: (Cipy)  2 :pisica: (Tudy si Danutz) +1 :caine:  (Dezi) + 3 :caine: :caine: :caine: pui ai ei
                Paco & Ola

294

Estera,cei doi sunt foarte draguti :heart: ,imi aduc aminte de primul meu catel golden retriver care a fost otravit neutral
Marty,Azorel e un scump,sa-ti traiasca! :heart:

-Ioana-

295

Ms frumos ioana99!  :heart:  :heart:  :heart:  :caine:  :hug:

Paco & Ola

296

Ioana imi pare rau de catelusul tau  sad
Marty e foarte dragut Azorel  smile

297

Am o veste mare si am vrut sa o impartasesc cu voi  smile
Astazi, catelusa mea Lachy a facut 2 pui negrii si draguti.Inca nu am pus mana pe ei,poate peste 1-2 luni,sa iasa ei (s-a asuns undeva ca sa-i fete).O sa pun si poze,dar nu acum,o lasam sa se odihneasca

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

298

sa ai grija de mititei.. :caine:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

299

sa ai grija de ei  :k:  :k: .... ai mei au facut 1 luna si jumatate  tongue

Paco & Ola

300

Multumes d-na Dana si Marty! :merci:
O sa am multa grija de ei,cum am facut si la tura trecuta de puisori... :cry:  :cry:  :cry:  sad  :cry: