Re: Chow-Chow
Poate o sa avem ocazia sa ne intalnim la mare pentru ca si noi mergem dar inca nu stim unde...
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Poate o sa avem ocazia sa ne intalnim la mare pentru ca si noi mergem dar inca nu stim unde...
Ne-ar face placere sa ne intalnim.Noi preconizam sa mergem tot la sfarsitul lui august,sa nu prindem marile calduri pentru Daissy.
Avem o soferitza in devenire. :heart:
Ce scumpa :heart: :heart:
foarte frumoasa :pup:
Bestiala poza!
Pufarina... :heart:
Chiar ca e ca un plusulet. Pupam boticul :pup:
Fatuca ei de ursulet este de neegalat! :hihi:
Avand in vedere ca ne-am redobandit in totalitate masina,doar pentru mine si Daissy(sotul meu si-a luat in sfarsit duba mult visata),o reinnoim si cu un nou autocolant.
Uploaded with ImageShack.us
foarte fain pupici printesei :pup:
Multumim Dan.Returnam pupicii. :pup:
Cei mai frumosi caini!!
Adaugat: 01-02-2012 14:34
Eu sunt Ambra si-mi doresc un baietel roscat cu care sa fac multi "leuti" frumosi!Astept ofertele voastre!
Bun venit ambruska.Din pacate suntem doar fetitze pe aici.....Asa ca... mai greu de gasit un baietel doar daca ni se mai alatura vreun chow-lin.
Adaugat: 01-02-2012 19:00
Love is in the air... :heart:
Ce dulce este :heart: :pup: pe botic.
Cam asa se papa la noi... :hihi:
ce draguti sunt! :heart:
Eu sunt Ambra si-mi doresc un baietel roscat cu care sa fac multi "leuti" frumosi!Astept ofertele voastre!
Nu este bine si sanatos sa o montezi daca nu are act de origine si teste de sanatate facute, e o responsabilitate mare, ai grija! Nu ai de unde sa stii daca respectivul mascul e vreo ruda cu ea, nu ai de unde sa stii daca transmit boli genetice, datorita carora puiutii vor suferi toata viata.
Subscriu si eu.Monta este o responabilitate foarte mare.Din pacate multa lume o considera o treba usoara si cauta pereche fara o informare prelabila.
Adaugat: 05-02-2012 16:18
Frumosii mei-Daissy&Bruno. :heart:
foarte frumosi pupam :pup: nasucurile reci
Sunt foarte frumosi!
Cand vin la lucru, trec pe langa malul Somesului, unde e un loc maaaaare de plimbat caini. De obicei e plin, azi numai un chow a fost la plimbare, si chiar ca nu s-a suparat ca afara ninge
De 8 martie,noi fetele,am papat o pizza buna.
hmmm :heart: arata bine Acus ma duc sa fac si eu
Ce poze minunate! Vreau si eu un pic de pizza.
Cum sa-ti trimit pizza????Pana ajunge la tine se raceste....
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow