Azi am fost prin parc cu Chooci si ne-au atacat 2 caini . Acei caini (unul lup si celalalt beagle) erau cu stapanul , dar din pacate ii tinea liberi prin parc , chiar de muscau
. Catelusa mea , s-a ascuns dupa mine si m-a lasat sa ,,lupt" singura cu acei 2 caini pana a venit stapanul lor . Nici macar un scuze nu si-a cerut si era sa ma muste
Apoi cand ne-am intors , spre casa era un metis si acela ne-a urmarit latrand pana in fata blocului , iar Chooci latra la el , insa cand acela incerca sa se apropie de noi , ea se baga dupa mine si ma lasa sa rezolv eu problema :hihi:
Adaugat: 12-01-2012 22:47
simonamona wrote:Azi am fost prin parc cu Chooci si ne-au atacat 2 caini . Acei caini (unul lup si celalalt beagle) erau cu stapanul , dar din pacate ii tinea liberi prin parc , chiar de muscau
. Catelusa mea , s-a ascuns dupa mine si m-a lasat sa ,,lupt" singura cu acei 2 caini pana a venit stapanul lor . Nici macar un scuze nu si-a cerut si era sa ma muste
Apoi cand ne-am intors , spre casa era un metis si acela ne-a urmarit latrand pana in fata blocului , iar Chooci latra la el , insa cand acela incerca sa se apropie de noi , ea se baga dupa mine si ma lasa sa rezolv eu problema :hihi:
Scuze , stapanul nu si-a cerut scuze pt. ca , cainii lui erau sa ma muste :hihi: scriu in graba ca am ceva de terminat pentru la servici :rusine:
Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .