Dragii mei va anunt ca de azi avem un nou membru in familia noastra :hihi: este o fetita metis , am numit-o Chooci :heart:
A gasit-o mama mea cand venea spre casa de la piata , deocamdata este slaba
, maine trebuie sa mergem la veterinar si dupa ce o sa se ingrasa o sa postam si poze .
Ma puteti ajuta , nu iasa de sub pat si cand e vorba de mancare o inghite nu alta . :hug: . Cand nu e mancare iubeste pisica , iar cand ii pun castronasul alearga dupa pisica ca nebuna .
Ramona , nu am avut noroc de chow :ironic: , dar sunt sigura ca dupa ce mai trece un timp o sa ma iubeasca si catelusa aceasta .
Deocamdata , o iubeste pe mama mea :hihi:
Haideti sa va spun cum a ,,pescuit-o" mama de pe strada :
Trebuia sa cumpar eu la animale mancare si cum azi m-am simtit rau si nu lucram , am trimis-o pe ea ca sa cumpere . S-a gandit ca daca iasa afara din casa sa mearga putin si pe la piata . Cumparase la animale si facuse si piata . Apoi vazu o catelusa slabita , se apleca sa ii puna bobite de pisici . Catelusa le manca foarte repede . Mama se ridica sa pleca si cand se uita in spate o vazu
mearsa pana la bloc si cand mama sa intre in scara catelusa incepuse sa planga iar mamei i se facu mila de ea , uite asa m-am facut de o catelusa :ok: :heart:
Adaugat: 07-01-2012 00:46
Va mai zic o intamplare haioasa , din punctul de vedere al mamei , eu m-am suparat putin :
Am vrut sa ies cu Chooci pe afara sa isi faca nevoile , dar nu aveam lesa cu curea . Am hotarat sa ma duc la vecina sa imprumut pe ale ei , am fost si le-am luat . Cand am intrat la mine in camera sa o i-au , Chooci facuse in patul meu :hihi:
Am inceput sa ii spun ca e o fetita rea , dar mama a stricat tot planul , a venit acolo si a luat-o in brate si o lauda :hug:
Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .