526 (edited by danyto 05-10-2011 17:07)

Re: Iepurasi

anamariarodica wrote:

Salut,am si eu cativa iepurasi,noi in familie :heart: in prima poza este mama lor cu cei 3 iepurasi micuti si in a2a poza sunt 2 iepurasi din seria trecuta de puisori :heart: .

Ma gandesc ca nu le-ai curatat deoarece puii erau mici si  nu puteai, dar ai grija ca un adapost cu dejectii este foarte periculos pentru iepurii sub 2-3 luni, deoarece fac coccidioza, si e chiar greu sa o tratezi, pe langa ca este contagioasa, dar pe femela nu cred ca se va mai lua.
Oricum, cat timp beau lapte de la femela sunt imuni.
Iiti recomand sa le pui peste o saptamana sau doua "Pharmacol/Farmacol" in apa.
Ps: Am observat ca sunt destuli de mari iepurasii, deci daca au mai mult de 1 luna jumatate sa ii scoti de la femela si sa le dai "Farmacol", sau Sulfacocirom.

RIP Nero n.22/9/09-d.24/4/10

527

O poza noua cu iepurasii mei dragi

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

528

foarte frumosi  :pup:

529

biancadumi wrote:

Dydav,daca ii gasesti fetita,sa te informezi de unele lucruri smile in plus dupa fatare fetita devine extrem de agresiva (chiar si dupa ce ii dai puii) eu am facut cea mai mare greseala din viata mea ca am dato la pui....e extrem de agresiva acum,din blandetea de iepurica care era.... sad

Am si eu o intrebare: in ce situatii devine Teddy agresiva? Din cauza mancarii, sau cum?

530

Eu am dat-o la pui,si mi s-a spus ca daca o dau sa faca pui va fi foooooarte blanda. MINCIUNA! e fooarte rea de cand a avut pui sad ...acum chiar imi pare rau ca am dat-o la monta sad

- Bianca

531

Si eu care credeam ca Rontzaila a mea este "tzafnoasa" pentru ca doreste un baietzel!! :hihi: 
Acum nu stiu cum sa mai procedez: este bine/nu-i bine sa o dau la imperechere??

532

E bine sa nu o dai,garantez wink a mea ma musca si zgarie de cand a avut pui... pentru ca tot vrea la monta iar... de dat la monta nu o mai dau,probabil o sa o sterilizez.

- Bianca

533

Eu nu am conditii ff grozave doar pentru Rontzaila (stau la bloc), dar sa mai aiba si pui... :cry:  Dar speram ca dupa imperechere sa fie mai "iubareatza" si cu mine.
E, asta-i fetitza mea: posesiva cu mancarea ei si dornica de plimbari!

534

biancadumi wrote:

Eu am dat-o la pui,si mi s-a spus ca daca o dau sa faca pui va fi foooooarte blanda. MINCIUNA! e fooarte rea de cand a avut pui sad ...acum chiar imi pare rau ca am dat-o la monta sad

Fara suparare, dar era logic ca iepurele va deveni mult mai teritorial dupa ce se va monta.

535

Sincer,am vorbit cu 4 crscatori si au zis toti ca va fi muuuult mai blanda daca va avea o serie de pui...

- Bianca

536

Mesaj de la cineva DOAR PT IUBITORI DE IEPURI:
La un cabinet veterinar a venit cineva cu un iepuras, povestea ei pe scurt este ca a fost abandonat pe camp, o tanti a gasit-o , aceasta avand copil mic si.... *** s-a jucat cu el aruncand-o in sus, dar a uitat sa il mai prinda, asa ca piciorusul stang din spate i-a fost rupt, dupa ce a stat asa o vreme a venit cu ea la acest cabinet sa o eutanasieze, fetele de acolo ff sufletiste au salvat-o operandu-o. Acum ea isi asteapta un stapan buun care sa ii ofere conditii, mai ales mult spatiu e o iepuroaica de 4 luni incredibil de blanda si mancacioasa care stie sa faca la litiera! Nu o dam la oricine trebuie sa demonstrati ca sunteti cunoscatori de iepuri si ca nu o luati ca friptura de Craciun, se da cu contract de adoptie, din cate am inteles e si vaccinata! ma puteti contacta pe mine pt a discuta mai multe: teodora_lovin@yahoo.com sau /si 0763.500.742  :iepure:

537

motz wrote:

Mesaj de la cineva DOAR PT IUBITORI DE IEPURI:
La un cabinet veterinar a venit cineva cu un iepuras, povestea ei pe scurt este ca a fost abandonat pe camp, o tanti a gasit-o , aceasta avand copil mic si.... *** s-a jucat cu el aruncand-o in sus, dar a uitat sa il mai prinda, asa ca piciorusul stang din spate i-a fost rupt, dupa ce a stat asa o vreme a venit cu ea la acest cabinet sa o eutanasieze, fetele de acolo ff sufletiste au salvat-o operandu-o. Acum ea isi asteapta un stapan buun care sa ii ofere conditii, mai ales mult spatiu e o iepuroaica de 4 luni incredibil de blanda si mancacioasa care stie sa faca la litiera! Nu o dam la oricine trebuie sa demonstrati ca sunteti cunoscatori de iepuri si ca nu o luati ca friptura de Craciun, se da cu contract de adoptie, din cate am inteles e si vaccinata! ma puteti contacta pe mine pt a discuta mai multe: teodora_lovin@yahoo.com sau /si 0763.500.742  :iepure:

As adopta eu iepurele, dar deja am prea multi si nu ma voi putea ocupa prea bine de acest iepure, deoarece el are nevoie de o ingrijire mai speciala, care implica foarte multa atentie si afectiune. Daca ai nevoie de ceva informatii despre santatea iepurelui sau despre comportament, sunt dispus sa te ajut(cresc iepuri uriasul belgian de 3.5 ani, iar momentan am 75).

538

Cred ca s-a inteles/ citit mesajul meu gresit!
1. iepurele era dat spre adoptie unei persoane iubitoare de iepuri care avea spatiu si timp suficient
2. nu e si nici nu a fost la mine, era la un cabinet veterinar
3. iepurele si-a gasit camin
Multumesc

539

Ce iepurasi de talie mica,media pot tine afara intr-un adapost foarte calduros? big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

540

"Iepurasul" meu  smile  acum are vreo 6 kg.

541 (edited by gaby354 19-05-2012 19:31)

Ce dragut e!  :iepure: Sa-ti traiasca!

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

542

Multumesc :pup:

Adaugat: 19-05-2012 20:49

Mai nou l-am si dresat  smile  vine la mine cand il chem,iar atunci cand ii dau drumul nu mai pleaca de langa mine,oriunde m-as duce  smile

543

e asa de scump! :heart:  si eu am avut o iepuroaica exact ca a ta ..statea intruna pe afara prinn gradina si seara intra si dormea..dar a murit dupa 5 ani de viata frumoasa :cry:

carmeryne wrote:

"Iepurasul" meu  smile  acum are vreo 6 kg.

Animalele sunt lumea mea! :heart:

544

Imi pare rau pentru ea  sad

545

ei sunt noi mei iepurasi :heart:

546

ioi ce cumpi sunt
sa-ti traiasca

Animalul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a fi animal. Omul însa pentru a deveni om are nevoie de educatie. Educatia face diferenta dintre oameni si animale.

547

multumesc frumos! :hug:

548

Ce frmutuseti!Sa-ti traiasca ,sa fie sanatosi si sa te bucuri mult timp de ei! :heart:

549

Sunt foarte dragalasi  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

550

multumesc la fel! :hug:

carmeryne wrote:

Ce frmutuseti!Sa-ti traiasca ,sa fie sanatosi si sa te bucuri mult timp de ei! :heart:

Adaugat: 13-06-2012 14:47

:iubareti: multumesc frumos! :sanatate:

Estera wrote:

Sunt foarte dragalasi  :hug: