Na ma bag si eu, dat fiind faptul ca sunt pasarile mele preferate si imi doresc si eu foarte mult un Jako.
Lucrez intr-un magazin de animale, si chiar acum 2 ani, pe la sfarsitul lui noiembrie am primit in magazin un Jako de 5 luni. Nu era bland, dar mi-am zis ca daca la vechiul loc de munca am reusit sa imblanzesc un Ara, poate imi ise si cu un Jako 
Intelingenta unui Jako nu se poate masura, te uimeste in fiecare zi. In 2 saptamani am reusit sa pun mana pe el si sa il mangai, peste 1 saptamana deja venea pe mana mea. Stresul era mare pentru el, la noi zilnic intra 200 de oameni minim, intr-o zi de sambata chiar si 700-800 oameni. Si totusi am reusit sa evoluam, in decembrie deja fluiera ca barbatii dupa femei. Treceau femei in fata magazinului, el fluiera (ca asa il apuca, mai ales seara, cand era mai liniste) si femeile intorceau capul si erau confuze, deoarece nu era nimeni in spate
).
Inainte de Craciun zicea Hello (ca am zis sa incep cu ceva usor) , iar pe urma a legat numele lui, asa ca zicea Hello, Jacks. Mult am plans cand in februarie l-am vandut unei domnisoare, am stat aproape 3 ceasuri cu ea sa o lamuresc ce inseamna un Jako. Pastrez legatura cu ea, Marco (asa l-a redenumit) povesteste, canta opera, fluiera... si nu l-ar da nimic pe lumea asta.
Eu zic ca daca ai banii necesari si timp sa te ocupi de el, sa iei unul din acela bland. E o investitie pe termen lung, care te va surprinde cu ceva nou in fiecare zi.
Noemi = workaholic

Bundas - :perus: meu, Picike alintatul meu :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata!

:perus: