Re: Discutii despre Concurs
Felicitari noemi!!!...cu intarziere...
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Felicitari noemi!!!...cu intarziere...
Felicitari :sanatate: :pup: :heart:
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! :floare: :sanatate:
Cand va fi un nou concurs
?
Cand va fi un nou concurs
?
Utilizatorii au voie sa proupuna idei/premii pentru concurs ?
gaby354 wrote:Cand va fi un nou concurs
?
Utilizatorii au voie sa proupuna idei/premii pentru concurs ?
Da poti sa propui idei, adica cum ai vrea u sa se desfasoare concursul, dar nu pentru premii, , premiul este o diploma de la Latifa :heart:
D-na Latifa,pot participa si eu? Sunt inscrisa pe data de 3 noiembrie :rusine: Va rog frumos :pls:
eu astept concursul de paste
) pana atunci pun un sample fara animalutz , tot in spiritul sarbatorilor ![]()
Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun. ![]()
De data asta pot concura si eu...deci trebe sama apuc sa-mi urmaresc catelu :wis:
Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun.
Multumim mult ![]()
Nu sparge nimeni gheata,cu prima fotografie pentru concurs? :hihi: Eu astept sa facem bradul sa pot poza printzesica.Am o poza frumoasa cu ea dar m-am gandit sa fie toate puse frumos si bradul impodobit.
Ramona se pare ca nimeni nu se incumeta
. Eu am facut deja bradul, dar e in hol si nu pot sa imi duc inaripatele acolo ca e frig si nici nu ar sta in brad sa le fac poza ![]()
Avand in vedere ca utilizatorii fetitsakuokikaprui si cornhholio sunt seriosi si au deja activitate pe forum, le vom permite si lor sa participe la concursul de Craciun.
Multumim frumos :pup: :merci:
Nu sparge nimeni gheata,cu prima fotografie pentru concurs? Eu astept sa facem bradul sa pot poza printzesica.Am o poza frumoasa cu ea dar m-am gandit sa fie toate puse frumos si bradul impodobit.
D-na Ramona...Eu astept sa-l mai imblanzesc putin pe inaripatul meu...si apoi...Go...doar putin sa se acomodeze cu bradutul :hihi:
eu am spart gheata..
asa ca va astept si pe voi ceilalti sa va alaturati inaripatilor mei :k: :k: nu stiu cum ar sta pestii in brad..
[asa ca pe ei ii las pe alta data..
]..SARBATORI FERICITE !..
Este o problema, din pacate am citit gresit la regulament, am crezut ca doar votul este valabil pentru cei inregistrati inainte de 1 noiembrie (eu m-am inregistrat in data de 13 noiembrie). Cum eu nu pot sterge postarea, imi cer scuze de la utilizatori pentru neatentia mea.
Din cate stiu eu dnaLatifa le-a permis utilizatorilor cornholio si fetitsacuokicaprui sa participe , acum depinde de dnaLatifa ...
Este o problema, din pacate am citit gresit la regulament, am crezut ca doar votul este valabil pentru cei inregistrati inainte de 1 noiembrie (eu m-am inregistrat in data de 13 noiembrie). Cum eu nu pot sterge postarea, imi cer scuze de la utilizatori pentru neatentia mea.
brigimerci, voi primi si participarea ta la concurs. ![]()
Multumesc Latifa, sper sa nu fie problema pentru utilizatori! In cazul in care cineva crede ca e problema, va rog sa stergeti postul.
Bafta colegilor de pe forum, eu astept sa vad poze cat mai frumoase!
Ma bucur ca poti participa la concurs. :hug: Latifa ingaduie celor seriosi si cu bune intentii sa se integreze cat mai repede.Bafta multa tuturor concurentilor.Oricum toate pozele sunt super frumoase,e si greu sa alegi.
Pozele sunt foarte frumoase. :pup:
Va rog foarte frumos,intoarceti-mi poza care am postat-o la concurs!eram pe tel.,nu stiu de ce mi-a luat-o in aceasta pozitie...
Multumesc anticipat.
Atat de greu este sa ma hotarasc in privina votului... Toate pozele sunt frumoase si povestioarele. :hihi:
Va rog foarte frumos,intoarceti-mi poza care am postat-o la concurs!eram pe tel.,nu stiu de ce mi-a luat-o in aceasta pozitie...
Multumesc anticipat.
Ioana, scuza-ma, te rog, uitasem de poza ta. :bang: :rusine:
multumesc mult!nu este nici o problema :rusine:
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs