901

Re: Discutii despre Concurs

Fetelor, vrem si noi sa vedem cum e diploma.... o poza, ceva?

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

902

fetelor..poeti sunt..naratorii unde-s?.. :einstein:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

903

Ma scuzati pentru povestea mea mai lunga, dar nu am avut cum sa o fac mai scurta.    :wis: Sper sa imi fie acceptata de d-na latifa  big_smile .

Adaugat: 10-09-2011 23:44

george89 wrote:

Ma scuzati pentru povestea mea mai lunga, dar nu am avut cum sa o fac mai scurta.    :wis: Sper sa imi fie acceptata de d-na latifa  big_smile .

E destul de lunga, dar se accepta. smile

Adaugat: 11-09-2011 12:42

:merci: , d-na Latifa

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

904

Succes la  participanti  :k:

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

905

se poate merge pe o tema fantastica?

-Ioana-

906

"Concursul se numeste "Poveste cu animale" deoarece participantii sunt invitati sa compuna o poveste despre animalutul lor sau despre un animal cu care au interactionat candva in viata."

cred ca cel mai corect pentru fiecare dintre noi ar fi sa venim cu o povestioara reala, din viata noastra si a animalutului nostru. cred ca oricine ar putea compune basme, pentru ca povestea lui sa fie cea mai frumoasa, insa nu ar fi corect!

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

907

George, chiar ma agitasem putin pentru tine, am crezut ca Latifa nu iti va da voie sa participi cu povestea ta vazand ca este cam lunga...E bine ca m-am inselat  smile
Fetele, pozele cu diplomele? Asteptam big_smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

908

ioana99 wrote:

se poate merge pe o tema fantastica?

Nu, dupa cum scrie si in regulamentul concursului, trebuie sa fie vorba despre un animal real.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

909

pixie.tru wrote:

George, chiar ma agitasem putin pentru tine, am crezut ca Latifa nu iti va da voie sa participi cu povestea ta vazand ca este cam lunga...E bine ca m-am inselat  smile
Fetele, pozele cu diplomele? Asteptam big_smile

Si eu m-am agitat putin, cand am vazut cat am scris  big_smile
Dar nu am putut sa o scurtez pentru ca, ceea ce am scris in poveste este real, si trebuia sa scriu chiar tot. Multumesc inca o data d-nei Latifa pentru acceptare  smile

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

910

ma refeream daca putem sa personificam personajele naratiunii,evident,care sunt animalele noastre!

-Ioana-

911

Pentru ca sunt foarte putine povesti inscrise in concurs, am decis sa mai prelungim cu o saptamana perioada de inscriere. Astfel, mai puteti scrie povestile voastre pana pe data de 03 octombrie 2011! Spor la scris si succes! :k:

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

912

e o decizie buna tinand cont ca pe la caini si pisici am citit povesti atat de emotionante..si e pacat ca nu au curajul sa participe.. :floare: ...asa ca luati-va inima in dinti ..si eu astept naratori[stiu ca sunt] :k:

913

Da, cred ca lumea e tare ocupata cu scoala, gradinita si nu numai, parinti si copii deopotriva. Toata lumea s-a intors din concediu si a inceput in forta munca, de aceea cam bate vantul pe forum. smile Speram sa ne adunam cat mai multi cat mai curand! smile

Termeni si conditii

914

denyroxi din cate stiu eu din regulament nu aveai voie sa participi la concurs smile  big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

915

Latifa, cred ca e cam gol dar tot nu lasam forumul.
O sa incerc sa scriu si eu cand am timp.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

916

denyroxy, daca te oboseai sa citesti regulamentul ai fi vazut ca nu poti participa... asta lasand la o parte faptul ca esti oricum o clona foarte insistenta, motiv pentru care vei primi ban... pentru a nu stiu cata oara.

Termeni si conditii

917

Imi cer scuze pentru postarea cu intarziere a poll-ului. :rusine: Poftiti la vot!

Termeni si conditii

918

Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru povestile foarte frumoase!
Castigatorul acestei editii este shadowdinasty! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:

O rog pe shadowdinasty sa-mi trimita pe mesaj privat numele si adresa unde sa-i trimitem diploma!

Termeni si conditii

919

FELICITATI..NOEMI...o poveste intradevar emotionanta.. :heart:   :heart:

920

Multumesc frumos! Adica multumim smile Picike isi aranjeaza penele pe monitor  :hihi:

921

felicitari!o poveste foarte interesanta,ma bucur ca ai castigat!sunt sigura ca mai ai si alte amintiri despre ei,te asteptam la "Cafenea" sa ne dastuinesti si noua o parte din ele

-Ioana-

922

Noemi ,felicitari.  :pup:  :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

923

felicitari noemi  :bravo:  chiar este o poveste interesanta si emotionanta

924

felicitari noemi!!  :hug:  :pup:

^ :heart: Ello :heart: ^

925

Multumesc frumos si felicitari si celorlalti care au participat, fiecare poveste a avut frumusetea si unicitata ei!  :pup: