Re: Discutii despre Concurs
Fetelor, vrem si noi sa vedem cum e diploma.... o poza, ceva?

Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata!

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Fetelor, vrem si noi sa vedem cum e diploma.... o poza, ceva?
fetelor..poeti sunt..naratorii unde-s?.. :einstein:
Ma scuzati pentru povestea mea mai lunga, dar nu am avut cum sa o fac mai scurta. :wis: Sper sa imi fie acceptata de d-na latifa .
Adaugat: 10-09-2011 23:44
Ma scuzati pentru povestea mea mai lunga, dar nu am avut cum sa o fac mai scurta. :wis: Sper sa imi fie acceptata de d-na latifa
.
E destul de lunga, dar se accepta.
Adaugat: 11-09-2011 12:42
:merci: , d-na Latifa
Succes la participanti :k:
se poate merge pe o tema fantastica?
"Concursul se numeste "Poveste cu animale" deoarece participantii sunt invitati sa compuna o poveste despre animalutul lor sau despre un animal cu care au interactionat candva in viata."
cred ca cel mai corect pentru fiecare dintre noi ar fi sa venim cu o povestioara reala, din viata noastra si a animalutului nostru. cred ca oricine ar putea compune basme, pentru ca povestea lui sa fie cea mai frumoasa, insa nu ar fi corect!
George, chiar ma agitasem putin pentru tine, am crezut ca Latifa nu iti va da voie sa participi cu povestea ta vazand ca este cam lunga...E bine ca m-am inselat
Fetele, pozele cu diplomele? Asteptam
se poate merge pe o tema fantastica?
Nu, dupa cum scrie si in regulamentul concursului, trebuie sa fie vorba despre un animal real.
George, chiar ma agitasem putin pentru tine, am crezut ca Latifa nu iti va da voie sa participi cu povestea ta vazand ca este cam lunga...E bine ca m-am inselat
![]()
Fetele, pozele cu diplomele? Asteptam
Si eu m-am agitat putin, cand am vazut cat am scris
Dar nu am putut sa o scurtez pentru ca, ceea ce am scris in poveste este real, si trebuia sa scriu chiar tot. Multumesc inca o data d-nei Latifa pentru acceptare
ma refeream daca putem sa personificam personajele naratiunii,evident,care sunt animalele noastre!
Pentru ca sunt foarte putine povesti inscrise in concurs, am decis sa mai prelungim cu o saptamana perioada de inscriere. Astfel, mai puteti scrie povestile voastre pana pe data de 03 octombrie 2011! Spor la scris si succes! :k:
e o decizie buna tinand cont ca pe la caini si pisici am citit povesti atat de emotionante..si e pacat ca nu au curajul sa participe.. :floare: ...asa ca luati-va inima in dinti ..si eu astept naratori[stiu ca sunt] :k:
Da, cred ca lumea e tare ocupata cu scoala, gradinita si nu numai, parinti si copii deopotriva. Toata lumea s-a intors din concediu si a inceput in forta munca, de aceea cam bate vantul pe forum. Speram sa ne adunam cat mai multi cat mai curand!
denyroxi din cate stiu eu din regulament nu aveai voie sa participi la concurs
Latifa, cred ca e cam gol dar tot nu lasam forumul.
O sa incerc sa scriu si eu cand am timp. :pup:
denyroxy, daca te oboseai sa citesti regulamentul ai fi vazut ca nu poti participa... asta lasand la o parte faptul ca esti oricum o clona foarte insistenta, motiv pentru care vei primi ban... pentru a nu stiu cata oara.
Imi cer scuze pentru postarea cu intarziere a poll-ului. :rusine: Poftiti la vot!
Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru povestile foarte frumoase!
Castigatorul acestei editii este shadowdinasty! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:
O rog pe shadowdinasty sa-mi trimita pe mesaj privat numele si adresa unde sa-i trimitem diploma!
FELICITATI..NOEMI...o poveste intradevar emotionanta.. :heart: :heart:
Multumesc frumos! Adica multumim Picike isi aranjeaza penele pe monitor :hihi:
felicitari!o poveste foarte interesanta,ma bucur ca ai castigat!sunt sigura ca mai ai si alte amintiri despre ei,te asteptam la "Cafenea" sa ne dastuinesti si noua o parte din ele
Noemi ,felicitari. :pup: :bravo:
felicitari noemi :bravo: chiar este o poveste interesanta si emotionanta
felicitari noemi!! :hug: :pup:
Multumesc frumos si felicitari si celorlalti care au participat, fiecare poveste a avut frumusetea si unicitata ei! :pup:
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs