876

Re: Discutii despre Concurs

Le multumesc in primul rand echipei Latifa,celor care m-au votat  dar si celoralte persoane care m-au sustinut moral!II felicit pe toti concurentii pentru ca au curajul sa participe la acest concurs,toate poeziile au fost speciale in felul lor!Felicitari Iunia! :sanatate:
chiar nu ma asteptam sa castig,am si uitat ca astazi se termina concursul  smile

-Ioana-

877

Felicitari :bravo:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

878

Felicitari castigatoarelor  :bravo:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

879

Rog castigatoarele sa-mi trimita prin mesaj privat numele si adresele unde sa le trimit diplomele.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

880

Bravo fetelor! Eu nu am votat  :cry:
Oare de ce nu am intrat sa vad daca se voteaza? In fine, oricum votam persoanele dragi mie. Deci toti aveati cate un vot din partea mea. Ma bucur din suflet sa vad ca 2 fete extraordinare si cu un suflet mare au primit cate o amintire de aici. Va pup si felicitari inca o data.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

881

felicitari :sanatate:  :heart:  :bravo: ...urmatorul concurs cand o sa fie si ce va avea ca si tema? big_smile

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

882

felicitari castigatoarelor.. :bravo: ..poti  sa propui  tu o tema daca ai o idee..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

883

le multumesc tuturor!  :pup:
Nu va suparati daca va intreb,diploma o v-oi primi in posta sau va veni cu recomandata? smile

-Ioana-

884

Si eu va multumesc, eu va spun sincer ca imi doream tare mult o diploma de la Latifa si uite ca dorinta mi s-a indeplinit! :pup:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

885

ioana99 wrote:

le multumesc tuturor!  :pup:
Nu va suparati daca va intreb,diploma o v-oi primi in posta sau va veni cu recomandata? smile

Nu le vom mai trimite recomandate, vor sosi direct in cutia postala.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

886

felicitari castigatoarelor si scuze de intarziere :hug:  :pup:

887

multumesc mult de raspuns,am intrebat pentru ca noi nu prea verificam cutiuta postala  :rusine:
parca visez ca am castigat,chiar nu ma asteptam,abea astept sa vad minunata diploma  smile

-Ioana-

888

Felicitari si din partea mea pentru castigatoare  :sanatate:  :k: .

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

889

felicitari castigatoarelor!!! :floare:  :heart:

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

890

Diplomele au plecat astazi catre castigatori. :bravo:

Termeni si conditii

891

multumim,asteptam cu nerabdare diplomele mult dorite!

-Ioana-

892

Castigatoarelor, sper ca atunci cand primiti diplomele sa le faceti o poza si sa le puneti aici pe forum, pentru a le vedea cu totii.  :rusine:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

893

Yaaaaay sper sa ajunga cu bine! :merci:
Lory ma si gandeam sa fac poza!

Adaugat: 03-09-2011 00:48

A ajuns diploma cu bine azi, va multumesc mult de tot! :ok:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

894

Ceva poze cu ea?  hmm

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

895

iunia_iunia wrote:

Super, sper ca nu a ajuns indoita sau botita cumva. :pls:

Termeni si conditii

896

Avem un nou concurs! :sanatate:

Termeni si conditii

897

Latifa wrote:
iunia_iunia wrote:

Super, sper ca nu a ajuns indoita sau botita cumva. :pls:

A ajuns in stare perfecta!!!

898

eu nu pot sa ma inscriu la concurs sad bafta tuturor :pup:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

899

|--|leyna|---| wrote:

eu nu pot sa ma inscriu la concurs sad bafta tuturor :pup:

La concursul urmator vei putea. wink

Termeni si conditii

900

imi cer mii de scuze ca nu am putut intra,am avut probleme cu calculatorul,a trebuit sa-mi schimb windows-ul,duminica dimineata mi s-a defectat.Luni mi-a ajuns diploma,este superba,le multumesc echipei Latifa!

-Ioana-