1,126

Re: Chow-Chow

Da,sunt bronzata... big_smile  Nu chiar la maxim ca nu prea am voie la mult soare,dar cu protectie am reusit sa prind o culoare frumoasa.E frumos la noi,mie una imi place tare mult Eforie Sud.E o statiune mica ,fara fitze.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,127

Absolut superbe pozele ! Daisy a fost cu siguranta vedeta ! :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

1,128

suana wrote:

Da,sunt bronzata... big_smile  Nu chiar la maxim ca nu prea am voie la mult soare,dar cu protectie am reusit sa prind o culoare frumoasa.E frumos la noi,mie una imi place tare mult Eforie Sud.E o statiune mica ,fara fitze.

imi place mult cum te-ai bronzat,am vazut poze pe fb,te invidiviez,eu nu ma pot bronza foarte frumos,din cauza tenului...  :hihi:

-Ioana-

1,129

Si pozele muuuult asteptate. Nu poti spune exact care e mai frumoasa. Super. Ma bucur sa vad ca v-ati simtit bine.  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,130

Foarte frumoase pozele, Ramona ma bucur ca ai fost la mare, multa lume spune ca vacanta la mare este cea mai obositoare, dar mie nu mi se pare.Pozele au iesit minunat, la fel si valurile  :heart:  :heart:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,131

Ba sa stii ca se resimte oboseala.....Insa se merita din plin,la cat de frumos a fost.Eu a doua zi am zacut efectiv in pat. :hihi: Bine ca am condus aproape tot drumul,pe sotul meu l-a ajuns somnul si ca sa nu mai perdem timp am condus eu pana acasa.Ce mi-a placut ca pe cele 2 autostrazi se poate ,,zbura'. Am venit super bine.

Adaugat: 21-08-2011 16:56

http://img189.imageshack.us/img189/1975/dscn0028flower235.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img192.imageshack.us/img192/2760/1yqdqgwhs.jpg

Uploaded with ImageShack.us  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,132

e foarte dulce catelusa asta :heart:  :heart:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

1,133

Cat de fotogenica este Daisy in fotografii  :hihi:  !  :pup:

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

1,134

Buna smile Imi pare rau ca nu am mai intrat pe site!
Va pun niste poze cu Rona sa vedeti ce mare a crescut  :heart:

iubesc animalele!!!

1,135

doamne ce frumoasa e...sa-ti traiasca...cat timp are?

1,136

Multumesc! Are 3 ani  big_smile

iubesc animalele!!!

1,137

La cat mai multi ani :heart:

1,138

Multumesc mult leyna!
Sa-ti traiasca si tie animalutzele!  :heart:

iubesc animalele!!!

1,139

O dulcica,este o rasa superba :heart:

1 iepure:Linda;4 pisici:Kamy,Misa,Lory,Aurora;4 caini:Lissa,Cody,Pluto,Puffy,Labau.
Un animal are sufletul mai bun decat 100 de oameni.
(Maria)

1,140

Multumesc!  :heart:

iubesc animalele!!!

1,141

Daisy si Rona sunt doua dragalase  :pup: Ce mare a crescut Rona, are o blanita superba  :heart:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

1,142

Multumesc! O sa ii mai fac poze si o sa le bag pe site  :heart:

iubesc animalele!!!

1,143

Rona este superba.Sa ne pui mai multe poze....O delectare intotdeuna sa vezi chow-lini. :heart:

1,144

ce frumoasa este rona ! :pup:

1,145

Multumesc mult!  :heart:

Adaugat: 25-08-2011 16:06

Aici era cam somnoroasa  :hihi:

iubesc animalele!!!

1,146

Casc,nu ma stramb la voi..... tongue
http://img709.imageshack.us/img709/3211/dscn0032w.jpg

Printesa mea scumpa... :heart:
http://img708.imageshack.us/img708/499/dscn0013o.jpg

1,147

doamne ce scumpa e in prima poza :heart:

1,148

ce frumoase sunt ambele printese  :heart:       :pup:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

1,149

Si chiar daca se stramba la noi. Tot scumpica este.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,150

Doamne este atat de frumoasa daisy ... total diferita fata de alti chow pe care i-am vazut ... este unica ...  :bravo:  :pup: direct pe botic