776

Re: Discutii despre Concurs

Nu cred ca poza sa fie descalificata smile eu doar ti-am zis pentru binele ei smile sper sa nu te superi smile ok,atunci e bine ca numai vine in vizita pisicuta smile

- Bianca

777

stai linistita,nu am de ce sa ma supar pentru un lucru asa marunt smile

-Ioana-

778

frumoase poze pentru concurs au fost postate, multa bafta tuturor  :k:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

779

georgymary ti-am sters poza pentru ca nu respecta regulamentul concursului.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

780

Latifa, ne putem vota si noi la concurs?  smile sau numai alti concurenti sau membri ne pot vota? eu de ex, as dori sa vad procentele... si numai daca votez ( si vreau sa ma votez pe mine  :hihi: )  pot vedea.

Adaugat: 04-07-2011 12:30

tania wrote:

Latifa, ne putem vota si noi la concurs?  smile sau numai alti concurenti sau membri ne pot vota? eu de ex, as dori sa vad procentele... si numai daca votez ( si vreau sa ma votez pe mine  :hihi: )  pot vedea.

Da, te poti vota chiar si pe tine.

Adaugat: 04-07-2011 13:43

multumesc!  :pup: urez bafta tuturor concurentilor!  smile

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

781

am sters cateva voturi pentru ca nu respectau regulamentul concursului: raulll, anamariarodica si sweet00,

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

782

multumesc mult pentru raspuns smile

-Ioana-

783

george89, am primit sesizari ca stresezi utilizatorii prin mesageria privata cu cereri sa te voteze la concurs. Daca nu incetezi vei fi descalificat.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

784 (edited by george89 13-07-2011 15:25)

Am trimis doar cateva mesaje, iar asta nu cred ca inseamna ca i-am stresat, oricum pana la urma nu poti sa fortezi pe cineva sa te voteze daca nu vrea.
Va rog sa ma scuzati.  sad
Am si eu cateva propuneri pentru urmatorul concurs.
1. daca se poate pozele pentru concurs sa fie trimise direct catre latifa si sa le posteze latifa" intr-un singur mesaj pe toate astfel sa nu se stie a cui e poza.
Pozele sa fie numerotate in functie de cate sunt.
2. In privinta votarii , dupa ce un user voteaza, acesta sa nu poata vedea clasamentul, decat la decernarea premiului.

785

poftim  :idee:   picturi cu animalutul drag[a mai fost dar sunt multi talentati noi]..o poezie de 2 strofe [unde s-ar descrie comportamentul animalutului]..o povestioara de 2-3 randuri..sigur sunt si poeti si naratori pe aici..sa-i descoperim si recompensa si pe ei... :k:   ..mai caut   :idee:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

786

george89 wrote:

2. In privinta votarii , dupa ce un user voteaza, acesta sa nu poata vedea clasamentul, decat la decernarea premiului.

Mie mai corect decat sa vedem clasamentul nu mi se pare un concurs. nu cred ca ti-ar conveni sa nu sti cate voturi ai.Dupaia sa zici ca s-au falsificat voturile sau mai stiu eu ce...asa totul e pe fata si corect. fiecare poate sa voteze si sa vada cate voturi au acumulat pe parcurs pana la terminarea concursului. wink

^ :heart: Ello :heart: ^

787

George,cei care participa si voteaza sunt participanti mai vechi ai Latifei.Noi ne cunoastem intre noi si ,implicit animalutzele,deci sunt sigura ca fiecare va recunoaste cine e si cui apartine animalutzul pe care l-ar posta Latifa.Insa te asigur ca voturile,cele mai multe dintre ele,sunt acordate corect.Au mai fost descalificati pentru voturile  conturilor clona sau cei care nu s-au incadrat in timpul de cand s-au inscris pe forum.Insa n-a fost frumos din partea celor carora le-ai trimis mesaje sa te ,,parasca''.Si in alta parte poti trimite mesaje prietenilor pentru a vota un link sau poza,asa ca data viitoare sa trimiti doar la prieteni.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

788 (edited by dana1 14-07-2011 11:13)

lasati..nu-i mai bine de mine ca nici n-am stiut ca ma pot vota singura??? :wis:    smile SUANA..mi-ai mai dat o idee..cat de bine cunoastem animalutele celorlalti??cum procedam?3 persoane care detin mai multe animale [sunt destule  :k:   ]trimit o poza la LATIFA si descrierea unui animal pe forum..cine ghiceste despre care e vorba..la toti 3 detinatorii castiga..LATIFA  pune poza la urma..ceva de genul.. :idee:

789

suana wrote:

George,cei care participa si voteaza sunt participanti mai vechi ai Latifei.Noi ne cunoastem intre noi si ,implicit animalutzele,deci sunt sigura ca fiecare va recunoaste cine e si cui apartine animalutzul pe care l-ar posta Latifa.Insa te asigur ca voturile,cele mai multe dintre ele,sunt acordate corect.Au mai fost descalificati pentru voturile  conturilor clona sau cei care nu s-au incadrat in timpul de cand s-au inscris pe forum.Insa n-a fost frumos din partea celor carora le-ai trimis mesaje sa te ,,parasca''.Si in alta parte poti trimite mesaje prietenilor pentru a vota un link sau poza,asa ca data viitoare sa trimiti doar la prieteni.

Suana, problema e ca eu sincer nu prea am prieteni aici pe Latifa, cu parere de rau zic asta, iar daca am deranjat pe cineva cu simplul meu mesaj de a ma vota imi cer scuze inca o data.

790 (edited by ioana99 14-07-2011 16:30)

Putem combina toate ideeile,mi-ar placea  un concurs cum a zis si d-na Dana,sa compunem cateva versuri despre animalul drag sau orice animal,sa i le trimitem doamnei Latifa prin M.P,dupa ce se termina perioada de inscrieri,sa le numeroteze si sa le poata trimite pe toate dintr-o data,nimeni sa nu stie care a cui este.Sa nu fie neaparat cu premii,castigatorul sa castige o diploma,ca sa se organizeze mai multe concursuri,cu diferite teme,nici fondatorii acestui site nu sunt o masina de bani care sa deconteze premile,asa mi se pare cel mai corect pentru toti,decizia cea mai buna o v-or lua administratorii...  smile
cum vi se pare ideea mea?

-Ioana-

791

eu nici nu urmaresc un castig material din asta sau altceva..particip doar ca un amuzament..nici nu stiu in ce consta premiile.. :wis:

792

Dana, ce sa castigi? Nimeni nu are astfel de pretentii. Toti urmaresc sa fie o poza haioasa si sa placa tuturor unserilor de aici pt a fi votata. Adica ai un animalut amuzant si apreciat de multa lume. Sau cel mai frumos dar este diploma pe care o primesti si te bucuri o viata de ea. Nu uiti ca ai avut o sumedenie de prieteni care te iubesc si te respecta.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

793

sweet00 a votat din nou si din nou i-am sters votul.

Termeni si conditii

794

Eu am 3 diplome si le tin cu mare drag.Mary ,are dreptate,te uti la ele si stii ca multa lume ti-a apreciat animalutzul tau iubit.Asta e cea mai mare satisfactie.  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

795

IOANA a scris ceva de decontare ...si mie mi-ar placea o diploma..sa o pun langa cele ale baiatului.. :k:   dar toate la timpul lor.caci.toate animalutele sunt frumoase.. :pup:

796

da,aveti dreptate,eu am zis ca sa primim doar diplome ca sa se organizeze mai multe concursuri cu mai multe teme,sa aiba mai fiecare  mai multa lume sanse,a fost doar o sugestie dar vad ca nimeni inafara de d-na Dana nu a citit-o si s-a interpretat gresit...

-Ioana-

797 (edited by dana1 19-07-2011 13:52)

IOANA eu am fost cea in necunostinta de cauza  :bang:   nu tu..idei am dat amandoua. ,,si daca se aproba..spor la rezultate benefice..diplome.. :k:

798

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care postez!
Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorul acestei editii este biadim20! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:

O rog pe biadim20 sa-mi trimita pe mesaj privat adresa si numele unde sa trimitem diploma!

Termeni si conditii

799

Bravo biadim20! :bravo:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

800

Multumesc Latifa, multumesc octy, multumesc tuturor !  :pup:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--