Re: Chow-Chow
multa sanatate si sa isi revina sa fie la fel ca inainte :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
multa sanatate si sa isi revina sa fie la fel ca inainte :pup:
ii dorim insanatosire grabnica,printesei alintate!ma bucur ca s-a vindecat aproape complet,am simtit tristeta prin vorbele frumoase pe care le-ti zis.in momentul de fata este expusa la ceva pericol?
Ii urez printesei sanatate si sa se faca bine! :heart: :pup:
Multa sanatate, printesei Daissy! Sa se recupereze repede si sa nu mai treaca niciodata prin asa ceva! :pup:
Pacat ca un animalut ca acesta trece prin momente de astea dar macar bine ca isi revine :heart:
Multa multa multa multa sanatate printesei :heart: :heart: :floare:
Ii doresc multa sanatate, si eu am trecut prin asa clipe grele cand unul din catelusii mei a fost bolnav :pup: ! :heart:
Scumpa mea merge de la bine spre foarte bine.Au venit si rezultatele analizelor de sange recoltat azi dimineata si valorile sunt aproape de normal.Am fost in vizita,am iesit la o mica plimbarica pentru nevoi si inapoi la odihna.Ne pregatim imediat sa mergem din nou in vizita si sa-i dam pupicii de seara sa doarma bine.
Intr-adevar e o grozavie ......chiar ea a trebuit sa treaca prin asa ceva.Greu de inexplicabil ce a generat un asa atac asupra vezicii biliare.Recolta de bacterii nu pare ceva periculos pana acum dar asteptam si rezultatele de la DSV.Nici medicii nu au o explicatie si mai ales ca nu a dat semne ca ar fi ceva in neregula cu ea,doar a vomat dar la interval mare si am pus-o pe seama caldurii.In rest a fost plina de energie,voiasa si cu pofta de mancare.Am trecut foarte aproape de o tragedie.Am mare noroc ca exista clinica la noi non-stop si medici dedicati care raspund promt chiar si in miez de noapte.Din pacate,multi oameni n-au parte de asa ceva.De-abia acum incerc greul si resimt pentru ca nu mi-am permis sa clachez sau ma gadesc negativ,Daissy avea nevoie de toata energia noastra pozitiva.Si am invins......Nici macar n-am putut plange decat cand am lasat-o la operatie.Atata de tare m-am tinut pentru ea.Scumpa de ea,toti o iubesc,a fost asa de cuminte,nici colier nu-i trebuie,nu s-a atins de operatie si a lasat toti medicii sa-i faca tot ce era necesar.S-au distrat aseara cu ea,cand au scos-o la plimbare,ea vroia sa mearga spre trotuar ,sa plece.Insa acolo e locul de care are acum de voie sa se recupereze,sa se odihneasca.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune,ii transmit si ei si cat de curand o sa va salutam de acasa. :hug:
sper sa se faca bine cat mai repede printesa ta , cu siguranta are motive sa lupte pentru ca are stapani extrem de iubitori si multi prieteni aici pe forum ...
Da,intr-adevar are si am luptat pentru viata ei....Toti sunt foarte multumiti de evolutia ei.
Ma bucur mult sa aud aceste vorbe,ii dorim ca sa se faca bine,sa se intoarca acasa ca o invingatoare unde o asteapta cei dragi care o iubesc! :hug:
este o luptatoare si cu siguranta va reveni in forta cat mai repede ...
Avem vesti foarte bune.....Scumpica si-a facut toate nevoile,deci are tranzit intestinal.A si papat pateu special care se da dupa o interventie chirurgicala.Si fitzele de chow au revenit ..... :hihi: N-a mai vrut sa iasa cu doctorii afara si a trebuit sa mergem noi pentru asta.Hmmm,doar n-o sa iasa ea cu oricine.... Fisa ei de observatie arata ca totul e normal ,duminica deja poate veni acasa.Mama mea astazi ii face o hainutza din in brodat(fitze nu?ca altfel nu se poate).Merita tot ce e mai bun pe lumea asta.Sunt foarte bucuroasa.... :heart:
foarte bine ca si-a revenit si cu adevarat merita tot ceea ce este mai bun pe lume pentru forta si devotamentul cu care a luptat pentru viata
Ma bucur nespus de mult Ramona! :pup: cand am citit de daissy prima data m-am speriat...dar acum m-am linistit cand am vazut ca este bine!nu vreau sa-mi imaginez ce ar fi insemnat pentru voi daca totul se termina mai rau.
Dar totu-i bine cand se termina cu bine!Si pun pariu ca de acum inclo ,printesica va fi de 3 ori mai rasfatata si mai iubita! :hug: :succes:
:hug: :bravo: Nu
Putem
scrie
acum.Tot
binele
din
lume
Doamne cate s-au schimbat de cand nu am mai accesat forumul doamne cat ma bucur nespus Ramona ca printesa noastra a tuturor este bine acuma...ma temeam ca se va agrava situatia sau doamne fereste lucruri mult mai rele... Ma bucur nespus de muult si imi dau seama Ramona cata suferinta si teama a insemnat pentru tine si sotul tau
Chiar ma bucur foarte mult, foarte, foarte mult ca acuma Daissy este in afara pericolului.Multumita medicilor veterinari deoarece au salvat-o si isi dau silinta si sa stii ca acesti medici veterinari iubesc animalele deoarece lucreaza la o clinina non-stop!
Sunt extenuata dar si atat de multumita in acelasi timp.Cred ca e pentru prima oara cand n-am intrat in panica,n-am lasat garda jos ci am lasat raul deoparte,am atras tot ce e mai bun alaturi de sotul meu si mama mea care emana intotdeauna numai bine si energie pozitiva.Daissy e o luptatoare si este una dintre cele mai cuminti paciente de la clinica.Operatia se vindeca foarte bine avand in vedere ca nici n-a umblat la ea,granula pentru perfuzii, la fel, a ramas in labutza fara sa o dea jos.Ce pot spune-numai cuvinte de lauda pentru medici si ceea ce fac.Clinica e dotata cu de toate -de la radiologie,ecograf,laborator de analize,stationar pentru caini si pisici.Si personal care se ocupa cu devotament de aceste suflete care ne fac viata atat de frumoasa.
Astazi am fost la ea de 3 ori in restul intervalului are nevoie de odihna pentru recuperare.Am hotarat ca luni sa vina acasa,ca sa fie maximul perioadei de supraveghere,chiar daca totul merge favorabil.Imi lipseste tare mult prin curte prin casa,dar sunt linistita stiind ca e acolo,mai sanatoasa si gata sa revina alaturi de noi,unde ii e locul.Daca e posibil,cred ca o iubesc si mai mult.... :heart:
:hug: Daissy, draga de ea, cu siguranta nu numai voi ii simtiti ei lipsa, ci si ea voua! Fetita este o luptatoare si pentru faptul ca are o viata frumoasa, de care e foarte multumita! Eu ii doresc sanatate maxima si o pup pe botic ! :pup: :hug:
ii uram printesei sa se insanatoseasca si sa fie in continuare alaturi de toti , pentru ca desi nu am vazut-o niciodata o iubim nespus...este foarte rara in romania o clinica specializata in toata puterea cuvantului , mie daca mi se intampla asa ceva , pur si simplu nu aveam unde sa ma duc sa ajung in timp util si sa mai si primesc servicii ireprosabile... ne bucuram ca printesa este bine si o pupam dulce pe botic merita tot ce=i mai bun pe lume...
Cum se mai simte Daissy? O poza cu ea se poate? Sa-i vad nasucul . Ieri am avut deosebita placere sa mangai o fetita de chow. Era de culoarea lui Star. Nu cunoasteam proprietarul, dar m-am dus pusca la el si am iubit-o un pic. O chema Bella. O frumusete. Nu-mi venea sa cred cat de frumosi sunt. Este prima data cand vad unul. Pupa mami printesa mica.
Intr-adevar, o pozica ceva? Mie si tuturor prietenilor de pe forumul acesta ne este dor de boticul printesei.cum se mai simte? pupam cu totii boticul ei :pup:
Pe Daissy am vizitat-o si astazi de 3 ori.Starea generala e buna,a vomat putin (prima oara dupa operatie)insa doctorul ne-a spus ca e normal ,dupa operatia suferita.Apoi a papat putina carnitza fiarta de pui cu orez si i-am luat conserva speciala pentru afectiuni hepatice sa aiba pe maine dimineata.Dupa privirea ei,cred ca s-a saturat sa stea acolo,asa se uita la mine cand plec ca ma topesc,insa stiu ca e foarte important sa mai stea si sa i se administreze in continuare medicatie si sa stea linistita,sa se refaca.Luni dupa pranz cred ca vom avea printesica acasa.
Multumesc pentru gandurile voastre bune si ca ati fost alaturi de noi. :heart: :hug: Prin grele momente am trecut.....
S-o pupe mama pe ea de scumpa...
Uploaded with ImageShack.us
Mary un chow este un caine special,ramai cu inima la el dupa ajungi sa-l vezi si sa-l cunosti.
Ramona acum am apucat sa citesc si eu si sincera sa fiu am citit cu sufletul la gura. Am fost asa emotionata cand am citit primul mesaj si mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce ati trecut. Ma bucur asa de mult ca printesa este bine si in curand vine acasa. Ii doresc multa sanatate si sa traiasca mult alaturi de voi sa fiti fericiti impreuna. :pup:
o asteptam "acasa" cu bratele deschise pe printesica! :pup:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow