Re: Chow-Chow
nu ai cum sa nu alinti asa o frumusete :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
nu ai cum sa nu alinti asa o frumusete :pup:
cati ani are printesa ?
Daissy are 1 an si 5 luni.Tanara si nelinistita.... :hihi: Plina de energie. :elefant:
Ce face? Prinde soareci? Glumesc. Parca sta la panda. :hihi:
Cu ce o hranesti pe Daissy?
Am vazut honey ca ai intrebat de peria furminator.....Am auzit de ea stiu ca e utila insa eu n-am incercat-o.Stiu pe cineva care a comandat pentru un chow dar nu stiu rezultatul.In privinta mancarii,Dassy primeste crochete cu somon sau alte combinatii,in general mancare premium ,diferite branduri.Plus supa,paste,mamaliga,branza,laptic,carne fiarta de pui,de vitel si evident bonusurile cand mancam noi.O mentin pe mancare sanatoasa ,fara oase de pui sau parizer/salamuri.
Adaugat: 11-05-2011 20:18
2 din iubirile mele..... :heart: Printesa Daissy @bodyguard-ul Bruno.... :hihi:
Uploaded with ImageShack.us
Mersi petru raspuns. Intre timp am achizitionat peria si sunt foarte multumita de ea.O recomand tuturor persoanelor care au caine la apartament si nu numai.E bestiala.
Ce ne pasa noua..... Program de voie....
ceva molipsitor!! :pup:
Vreau si eu cu ei. :pup:
Printesa mea scumpa..... :heart: :heart: :heart:
s-a retras la umbra scumpetea? :pup:
Daaaa,la ce calduri au fost ..... Dorm si seara de-abia se simt bine la racoare.Abia o duc inauntru seara la culcare pe Daissy,daca ar fi dupa ea,ar dormi si noaptea afara.
Pozeeee! Cu printesa va rugam.
O sa vina si pozeeeee.....Cu arsitza asta nu ne arde decat sa lenevim in casa,la racoare.
Adaugat: 19-06-2011 00:00
Si pozele cu printesica mea..... :heart:
O mica pauza la umbra nu strica!e o dulceata,mititica :hihi:
P.S:aveti niste flori apsolut superbe,la fel si decorul din imprejur
Multumesc,sunt doar o parte din ele....Ador florile si animalele,desigur. :heart:
Pupam printesa pufoasa ca e o dulce :pup:
alba ca zapada si cei 7 pitici.. :pup:
cum sta ea si se odihneste la umbra pupam mica printesa :pup:
Scumpa mea printesa este spitalizata in urma unei foarte grele operatii de fiere.Au fost 2 nopti si 2 zile extrem de dificile......Dar cand medicul ne-a spus dupa operatie ca are doar 75% sanse sa-si revina si ca primele 24 de ore sunt critice,a cazut cerul pe noi.... :cry: Insa cu ajutorul lui Dumnezeu un miracol a readus-o printre noi foarte repede.Dupa injectia de revenire din anestezie,Daissica mea, la nici 20 de minute era in picioare sa plece si febra i-a scazut de la 40.3 la 39,apoi la 38.2.
Cum a inceput.....S-a simtit foarte rau si a vomitat si dupa primele medicatii nu si-a revenit.Asa ca noaptea la 2 ii faceam ecograf,i s-a dat bariu si pentru radiografie.Dimineata parea mai sprintena insa dupa s-au reluat investigatiile(ecograf+radiografie) s-a ajuns la concluzia ca doar chirurgical poate fi ajutata.Insa nu ne-am asteptat la o fiere necrozata si la lichid (veninul produs)care ii punea viata in periocl in orice clipa.Si intestinele au fost putin afectate de infectie si ne-am temut pentru viata ei ,pentru ca nu se stia cum vor raspunde organele vitale dupa o asemenea operatie si de asa dificultate ,avand in vedere ce-au descoperit.N-am plecat din sala de recuperare pana nu si-a revnit si ne-a instiintat ca nu are de gand sa renunte,am luptat impreuna pentru primele clipe,pentru viata ei,are toate motivele sa traiasca si sa fie bine,stiind cat de mult o iubim si ce inseamna pentru noi.Apoi am mai fost in vizita de 2 ori,s-a bucurat nespus sa ne vada si pe urma s-a odihnit linistita.Noaptea a trecut fara probleme,este medic de garda care a supravegheat-o iar azi dimineata,papusa mea a iesit cu unul din medici deja afara,sa-si faca treburile ,sa se miste si deja trage in lesa si e vioaie ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Sper ca maine sa o putem lua acasa deja.Va fi o perioada de recuperare insa are tot sprijinul nostru.Nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu si echipei de medici care o iubesc nespus si care au depus tot efortul pentru ea. :heart:
multa sanatate ii urez frumoasei sa se faca bine si sa vina acasa vesela ca inainte[sa o putem noi pupa :pup: ]
bietul catelus , speram sa se faca bine...
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow