801

Re: hamsteri pitici

Foarte scumpice,le-am vazut si eu big_smile

- Bianca

802

da  big_smile

803

Am si eu o problema ... de vreo 3-4 zile hamsterita mea in varsta de aproximativ 5 luni , cred ca este in calduri , ii curge un lichid alb si urat mirositor , mi-a iesit de 5 ori din cusca , cand o iau in mana parca e turbata ... nu stiu ce sa ii mai fac , putin ajutor va rog:(! Am atasat si o poza cu ea.

804

hamsteritza mea cand era in calduri statea la mangaiat cu codita in sus si ii curgea un lichid asemanator (alb si vascos cu un miros specific), trebuie sa observi comportamentul ei pentru a vedea daca e in calduri, a mea nu parea turbata, din contra statea intr-un loc parca intra in transa, incordata lasata pe burtica si cu codita sus ( asta cand o mangaiai), daca nu are comportamentu asta atunci cel mai probaibl are altceva smile

805

Of , cine stie ce are ... cand scapa din cusca , deobicei o gasesc in bucatarie , se opreste si se uita la mine , cand o iau in mana vrea sa fuga , nu stiu ce sa ii mai fac am vorbit cu cineva sa i-o dau , dar nu ma lasa inima:-<.

806

nu stiu de cate zile e asa ... poate are perioada ei de "adolescenta" si ii trece  big_smile
am avut un hamster sirian care fugea tot timpul dupa mine si ma cauta si se catara pe picioarele mele sa-l iau in brate si altul pitic care nu voia sa stea in mana absolut deloc, mai mai sa ma muste cand il prindeam, depinde si de caracterul lor
totusi hamsterita ta cred ca e in calduri smile

807

Si eu cred , am mangaiat-o pe burtica si si-a ridicat codita. Trebuie sa caut un mascul acum. :hamster:

808

de ce sa cauti un mascul??? asa vei face din luna in luna? vei cauta un mascul...laso in pace...in cateva zile isi va reveni  smile

- Bianca

809

Are deja cam 4 zile...

810

Si ce o sa faci ? din luna in luna cand intra in calduri o duci la masculi? pai ce o sa faci cu atatia pui ??

"Dacă e vioaie, mănâncă, se joacă și nu stă ghemuită într-un colț, nu cred că trebuie să-ți faci probleme în privința cozii umede. O femelă intră în călduri odată la 4 zile, dar nu ar trebui să fie totuși un miros atât de deranjant. Poate fi o infecție urinară. Încearcă să-i schimbi alimentația, dă-i semințe "clasice" fără alte recompense."

Luat de pe un site smile

- Bianca

811

Intru si eu in grupul detinatorilor de hamsteri pitici .Ieri am achizitionat 2 femele de hamster pititc, sunt f. prietenoase. Nu au mai mult de o luna.
Am citit toate paginile, sper sa ma descurc sa le ingrijesc cum trebuie.Tot ieri una din fetite a evadat m-am chinuit un pic sa o prind dar pana la urma aventura ei a luat sfarsit iar a doua fetita si-a prin capul printre gratii nu stiu cum a reusit pentru ca distanta intre gratii nu este f. mare, si vroiam sa va intreb daca a patit ceva nu am apucat sa ma uit dar nu pare a avea ceva doar s-a speriat si a fugit in casuta

812

Salutare,
Am si eu o problema.
Am o hamsterita... de 1 saptamana si ceva i-a aparut o buba mare in interiorul plioapei... un fel de ulcior.
A ajuns ca acum nu-si mai poate deschide ochiol decat foarte rar si foarte putin... Ma poate ajuta cineva? Cu vreaun sfat?

813

cel mai bun sfat e sa te duci cat mai repede la veterinar inainte sa se agraveze, deja a trecut o satamana si bolile la hamster se manifesta foarte repede, ti-o spun din experienta ca asa am pierdut si eu un hamster..am asteptat app doua saptamani si cand am ajuns cu ea la medic a fost prea tarziu  smile  nu mai sta pe ganduri

814

Hamsteritele mele big_smile :

815

Sunt foarte scumpe smile cred ca acolo in cutia acea au stat cat au fost transportate nu ? smile ai o poza cu cusca lor ? smile

- Bianca

816

In cutia aia stau deocamdata este f. mare si hamsteriţele se simt f. bine şi nu pot sa o roadă si nici să evadeze nu pot o sa fac o poză cuştii("cutia")să vedeţi că este f. spaţioasă(hamsteriţele dau niste ture, abia le observ big_smile ).

817

Nu prea e bine intr-o cutie...

S-ar putea sa te trezesti ca ti-a evadat 1...

- Bianca

818

sall'tare
Nu de mult timp mi-am luat si eu 2 hamster pitici alb de iarna si cred ca sunt mascul-femela, As vrea sa stiu cum reactzioneaza fata cand este in "calduri" nu de alta dar vreau sa o separ la timp sa nu sufere sau sa se epuizeze,
app bianca , hamsterii tai sunt frumoshi foc

819 (edited by biancadumi 15-07-2011 10:03)

Buna smile si bine ai venit  :hamster:

Din pacate fiind pitici nu prea poti sa iti dai seama cand este in calduri,poate deja e gestanta...nu ai de unde sa stii.Mai bine mai iei o cusca si o separi smile desi cred ca curand vei fi bunic/bunica  :hihi:

PS: multumesc  :heart:

- Bianca

820

sunt gemeni ei 2:X(sa zik asa).. si se inteleg foarte bine
dar dak o sa fiu bunic, din prima zi dupa ce voi fi bunic  se imperecheaza iar? si ii mananca sad ?

821

Da,din prima zi in care vei fi bunic se va impereche iar si cel mai prob dupa 2-3 sapt isi va abandona puii... parerea mea e sa ii separi..daca zici ca sunt frti NU e bine sa faca pui,puii pot avea anomalii genetice,nu se imperecheaza frate cu sora,tata cu fiica,mama cu fiu etc

- Bianca

822

eu cand i-am luat de la magazin i-am luat pe amun2 deodata, nu stiu sigur dak sunt fratzi dar stiu ca au cam aceeasi varsta,
Nush dak sa ii separ sau nuu fiindca se inteleg foarte bine si, poate se vor simtzii mai rau separatzi, si dak fetitza nu este "gravida" , ma gandesc ca ii separ degeaba dak nu e gravida si poate se vor simtzii mai rau( singuri)

tu ce spui, sa separ fetitza de baiat, si sa o las 1 sapt sa vad dak are ganduri sa fie mamica'? si sa o mai pun in fiecare seara vreo 1 ora 2 cu baietzelul?? asta in caz ca ink nu e mamica?

823

Dar de ce vrei pui? stii ce greu e pe urma sa gasesti stapani buni si sa ai grija sa nu ajunga in gura unui sarpe?? eu una dupa ce am luat 50 de pui de la unul cu serpi m-am saturat de pui,sincer

Desparte-i pentru todeauna si o sa le fie mult mai bine,eu am un mascul de pitic si 3 fete roborovsky,masculul pitic are cusca lui,nu "sufera" dupa cele 3 fetite din cealalta cusca... pana la urma e treaba ta ce faci dar daca as fi in locul tau as separa femela pentur totdeauna

- Bianca

824

as vrea sa o vad si eu o data mamica:X si am multzi prieteni care doresc mici ghemotoci, dupa ce va fi mamica am sa o despart pentru totdeauna
am sa pun si niste poze cu ei putzin mai tarziu:D

Adaugat: 15-07-2011 13:25

am sa pun si niste poze cu ei putzin mai tarziu:D

825

ok,pai de cand sunt impreuna si cate luni au?? daca sunt impreuna de 1 sapt-2 atunci are sigur pui in burtica dar depinde si cate luni are smile

- Bianca