Re: Poze cu picturile si desenele noastre :D
e un gest frumos ca esti modesta..adevarul e ca ai talent si sa nu-l neglijezi. sa-l valorifici :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Hobby-uri → Poze cu picturile si desenele noastre :D
e un gest frumos ca esti modesta..adevarul e ca ai talent si sa nu-l neglijezi. sa-l valorifici :k:
tus integral
sugestiv. :bravo:
ulei"muze"
te provoc sa faci o pictura cu pestii tai pentru mine[in loc de poza] :k: astept si cu POLI :k:
cu poli o sa gasesti aici:))) cu cateva pagini mai in urma,iar cu pestii mei voi face in curand
am vazut cu POLI dar imi place si mai vreau.. :pup:
foarte frumoasa pictura!ai un talent remarchabil! :hihi:
Wow!Ai talent!Desenezi superb!Spor la pictat si la mai multe picturi! :k:
multumesc :floare:
Intre timp am mai facut si eu cateva desene si vi le pun sa le vedeti si voi. Sper sa va placa.
super desene :bravo:
Multumesc
sunt frumoase si desenele si cum le-ai gandit. :k: .e amuzanta cea cu iepurasul. :iepure:
Foarte frumoase desenele,ai talent!
Va multumesc pentru aprecieri
Dana de fapt nu le-am gandit ca mam luat dupa carti cu povesti :hihi: Nu stiu sa desenez din minte dar daca vad in fata o poza pot sa desenez dupa ea.
nu cred ca duci lipsa de idei..ai putea incerca..talent ai ..ideile iti vin cand nu te astepti..si rezultatul e ceva frumos.. :k: eu am marit harti din cartea de geografie.. :wis:
da?inseamna ca aveti un adevarat talet!cand aveti timp,sa ne aratati si noua cateva din ele :bravo:
mai degraba rabdare ..am impartit harta din carte in partratele mici..plansa [pe care am facut] in tot atatea patrate[mai mari bineinteles]..si am trecut la treaba..asta era pentru note mari [am facut si pentru cativa colegi]..nu am oprit nici una....stiu ca in desen are o denumire dar nu stiu care..cine ma ajuta si-mi spune?
Nu pot sa zic ca ma pricep la desen dar cand nu am ce face mai desenez ca imi place. Nici eu nu le copiez motamo ci le fac mai mari sau mai mici dupa bunul plac sau daca ceva nu imi place modific. Dana daca ai desene sa ne arati si noua
daca nu m-am tinut de desen anii au sters indemanarea ..prefer sa va admir si sa va incurajez pe voi.. :k:
se numeste,cartografie?sau ceva de genul acesta
scuze de off...
Ieri si astazi am mai facut doua desene. Nu sunt prea clare pozele dar sper sa va dati seama ce reprezinta
:k: sunt frumoase..domnisoarele..MINYE..lipeste frunzele?
ce frumoase sunt :bravo: :heart:
Forum 4animale → Hobby-uri → Poze cu picturile si desenele noastre :D