751

Re: Discutii despre Concurs

Ma bucur ca am ajutat.

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

752

scuze..m-am gandit la animal personal..daca nu se incadreaza  rog LATIFA[ cu toate scuzele de rigoare]sa stearga :floare:        daca o faceam cu rea intentie nu as fi specificat ca e inger..oricum..SCUZE..

Adaugat: 01-05-2011 20:50

dana1 wrote:

scuze..m-am gandit la animal personal..daca nu se incadreaza  rog LATIFA[ cu toate scuzele de rigoare]sa stearga :floare:        daca o faceam cu rea intentie nu as fi specificat ca e inger..oricum..SCUZE..

dana1, perusul a fost al tau chiar daca acum nu mai este printre noi, poza este acceptata in concurs.

@biancapoli: poza este luata de pe internet, pisicile nu sunt ale tale. Citeste regulamentul daca doresti sa participi.

Adaugat: 02-05-2011 01:36

multumesc! :floare:      :floare:            :floare:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

753

Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care am postat poll-ul de la concurs! :angel:

Si codat, Si coltat, Si istet, Si-ndraznet.

754

Am fost plecata cateva zile si nu am reusit sa intru pe net. Imi cer scuze, dar nu am observat ca iunia_iunia nu indeplineste conditiile de participare in concurs. Mi-a scris ea asta intr-un mesaj privat si abia atunci mi-am dat seama... :wow: :rusine: Am sters poza ei si voturile pe care le primise. Rog utilizatorii care o votasera sa acorde voturile lor altcuiva din concurs. Va rog sa ma scuzati si va multumesc pentru intelegere! :angel:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

755

Si eu imi cer inca odata scuze!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

756

azi am citit si eu regulamentul si nu pot participa. cred ca mi-am facut cont prin martie. sad bafta participantilor!. am votat cea mai amuzanta poza! smile

Adaugat: 19-05-2011 11:52

iunia_iunia wrote:

Si eu imi cer inca odata scuze!

Nu e nicio problema, vina e a mea, eu trebuia sa fiu atenta! smile

Adaugat: 19-05-2011 13:04

tania wrote:

azi am citit si eu regulamentul si nu pot participa. cred ca mi-am facut cont prin martie. sad bafta participantilor!. am votat cea mai amuzanta poza! smile

La concursul urmator vei putea participa! smile

Adaugat: 19-05-2011 13:04

multumesc! abia astept!  :pup:

"Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun".Familia mea:RIP Tony-fratele meu(pechinez):(( Tino-bichon maltese :caine: Bella-aratinga auricapilla :dans: Riki & Miki-2 perusei si 8 pisicute :pisica: RIP Misha !:(

757

Am sters 3 voturi pentru ca erau date de utilizatori nou inregistrati: octy, raulll si tania.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

758

Va rog sa ma scuzati  :pls: Nu stiam ca nu pot da voturi,nu am facut-o intentionat...

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

759

octy wrote:

Va rog sa ma scuzati  :pls: Nu stiam ca nu pot da voturi,nu am facut-o intentionat...

Nu-i nicio problema, stai linistita! smile

Termeni si conditii

760

Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorii acestei editii sunt biancadumi si suana! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:

Vom pregati diplomele si vor pleca spre castigatori!

Termeni si conditii

761

Multumesc frumos,din toata inima.....   :pup:   :heart:  :heart:  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

762

Felicitari :bravo:

763

felicitari,mult succes la editiile viitoare! :floare:

-Ioana-

764

Felicitari biancabumi si suana! :bravo:

765

Multumesc  :heart:  :bravo:

Felicitari Ramona  :bravo:  :floare:

- Bianca

766

Felicitari biancabumi si suana

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

767

Diplomele au plecat de ieri, am uitat sa va spun! :rusine:
De data asta le-am trimis fara confirmare de primire, deci ar trebui sa ajunga direct in cutie, sa speram ca ajung in bune conditii. :angel:

Termeni si conditii

768

A ajuns  :heart:  e super,multumim mult smile

- Bianca

769

AHHAAAA exista concursuri . păzea :> ca le`am descoperit si eu... cand urmatorul? acum trebuie sa fiu pe faza  big_smile

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

770

dydav wrote:

AHHAAAA exista concursuri . păzea :> ca le`am descoperit si eu... cand urmatorul? acum trebuie sa fiu pe faza  big_smile

Curand...  tongue

Termeni si conditii

771

Azi am scos si eu diploma,multumesc Latifa.  :hug:  :pup: Cu putina intarziere,masina nefiind acasa,mai greu de ajuns in capatul celalalt al orasului.Spre norocul meu ce este trimis post-restand sta 30 zile.Am avut ceva emotii,nu vroiam sa mearga inapoi..

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

772

maya_maytza ti-am sters poza pentru ca nu respecta regulamentul concursului.

Termeni si conditii

773

da acum mi-am dat si eu seama , mii de scuze latifa

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

774

Ioana,poza e amuzanta,dar saraca iepurica cred ca a fost foarte stresata... eu zic sa numai lasi pisicuta sa se joace cu ea,ele au gheare...si nu stii ce o apuca mai ales ca eu instinct de vanatoare...

- Bianca

775

am lasat-o dar pentru o poza,maxim un minut,nu cred ca i-a facut vreun rau,avea gherutele taiate oricum nu va mai venii in vizita o vreme... smile

sper ca poza sa nu fie descalificata din acest motiv... hmm

-Ioana-