Re: Discutii despre Concurs
Ma bucur ca am ajutat.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Ma bucur ca am ajutat.
scuze..m-am gandit la animal personal..daca nu se incadreaza rog LATIFA[ cu toate scuzele de rigoare]sa stearga :floare: daca o faceam cu rea intentie nu as fi specificat ca e inger..oricum..SCUZE..
Adaugat: 01-05-2011 20:50
scuze..m-am gandit la animal personal..daca nu se incadreaza rog LATIFA[ cu toate scuzele de rigoare]sa stearga :floare: daca o faceam cu rea intentie nu as fi specificat ca e inger..oricum..SCUZE..
dana1, perusul a fost al tau chiar daca acum nu mai este printre noi, poza este acceptata in concurs.
@biancapoli: poza este luata de pe internet, pisicile nu sunt ale tale. Citeste regulamentul daca doresti sa participi.
Adaugat: 02-05-2011 01:36
multumesc! :floare: :floare: :floare:
Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care am postat poll-ul de la concurs! :angel:
Am fost plecata cateva zile si nu am reusit sa intru pe net. Imi cer scuze, dar nu am observat ca iunia_iunia nu indeplineste conditiile de participare in concurs. Mi-a scris ea asta intr-un mesaj privat si abia atunci mi-am dat seama... :wow: :rusine: Am sters poza ei si voturile pe care le primise. Rog utilizatorii care o votasera sa acorde voturile lor altcuiva din concurs. Va rog sa ma scuzati si va multumesc pentru intelegere! :angel:
Si eu imi cer inca odata scuze!
azi am citit si eu regulamentul si nu pot participa. cred ca mi-am facut cont prin martie. bafta participantilor!. am votat cea mai amuzanta poza!
Adaugat: 19-05-2011 11:52
Si eu imi cer inca odata scuze!
Nu e nicio problema, vina e a mea, eu trebuia sa fiu atenta!
Adaugat: 19-05-2011 13:04
azi am citit si eu regulamentul si nu pot participa. cred ca mi-am facut cont prin martie.
bafta participantilor!. am votat cea mai amuzanta poza!
La concursul urmator vei putea participa!
Adaugat: 19-05-2011 13:04
multumesc! abia astept! :pup:
Am sters 3 voturi pentru ca erau date de utilizatori nou inregistrati: octy, raulll si tania.
Va rog sa ma scuzati :pls: Nu stiam ca nu pot da voturi,nu am facut-o intentionat...
Va rog sa ma scuzati :pls: Nu stiam ca nu pot da voturi,nu am facut-o intentionat...
Nu-i nicio problema, stai linistita!
Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorii acestei editii sunt biancadumi si suana! :bravo: :sanatate: :bravo: Felicitari! :floare: :lma:
Vom pregati diplomele si vor pleca spre castigatori!
Multumesc frumos,din toata inima..... :pup: :heart: :heart: :heart:
Felicitari :bravo:
felicitari,mult succes la editiile viitoare! :floare:
Felicitari biancabumi si suana! :bravo:
Multumesc :heart: :bravo:
Felicitari Ramona :bravo: :floare:
Felicitari biancabumi si suana
Diplomele au plecat de ieri, am uitat sa va spun! :rusine:
De data asta le-am trimis fara confirmare de primire, deci ar trebui sa ajunga direct in cutie, sa speram ca ajung in bune conditii. :angel:
A ajuns :heart: e super,multumim mult
AHHAAAA exista concursuri . păzea :> ca le`am descoperit si eu... cand urmatorul? acum trebuie sa fiu pe faza
AHHAAAA exista concursuri . păzea :> ca le`am descoperit si eu... cand urmatorul? acum trebuie sa fiu pe faza
Curand...
Azi am scos si eu diploma,multumesc Latifa. :hug: :pup: Cu putina intarziere,masina nefiind acasa,mai greu de ajuns in capatul celalalt al orasului.Spre norocul meu ce este trimis post-restand sta 30 zile.Am avut ceva emotii,nu vroiam sa mearga inapoi..
maya_maytza ti-am sters poza pentru ca nu respecta regulamentul concursului.
da acum mi-am dat si eu seama , mii de scuze latifa
Ioana,poza e amuzanta,dar saraca iepurica cred ca a fost foarte stresata... eu zic sa numai lasi pisicuta sa se joace cu ea,ele au gheare...si nu stii ce o apuca mai ales ca eu instinct de vanatoare...
am lasat-o dar pentru o poza,maxim un minut,nu cred ca i-a facut vreun rau,avea gherutele taiate oricum nu va mai venii in vizita o vreme...
sper ca poza sa nu fie descalificata din acest motiv...
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs