201

Re: Poze cu picturile si desenele noastre :D

Parerea ta este ca nu sunt reusite ? mie imi plac muuult de tot  :bravo:  :bravo:  sa mai faci  cand ai timp,sunt superbe  :pup:

- Bianca

202

mie mi se par ca sunt foarte frumoase desenele tale  :bravo: 
sa mai pui cand ai timp big_smile

-Ioana-

203

sunt foarte frumoase , mie imi plac  :bravo:   :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

204

Neata! si mie imi plac desenele, sunt dragute  :pup: si nu mai zi ca nu sunt reusite ca asta e doar parerea ta (una gresita  big_smile )

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

205

Va multumesc la toti pentru aprecieri  :pup:  Cand o sa am timp o sa mai fac si vi le arat si voua smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

206 (edited by suana 27-02-2011 14:04)

Estera bravo....  :bravo:  Si mie im plac,de ce sa nu fie reusite???Ai talent la desen si ceea ce faci e grozav.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

207

Multumesc Ramona  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

208

recenta,fiind inspirata din emotie de toamna-Nichita Stanescu

:heart: -SABINA- :heart:

209

wow ce frumos   :bravo:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro

210

sa nu lasati aceste talente sa se piarda  VALORIFICATI-LE ..sunteti talentate SUCCES TUTUROR!! :heart:  :floare:  :bravo:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

211

Frumoasa capodopera facuta de tine  :bravo:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

212 (edited by ioana99 08-03-2011 16:25)

foarte frumos Sabina!succes in continuarea la urmatoarele picturi! :bravo:

-Ioana-

213

multumesc

Adaugat: 07-03-2011 17:14

o pasarica,florinle nu sunt gata si lalele:)

Adaugat: 05-05-2011 20:33

aceasta

214

sunt frumoase     :bravo:   ..in special imi place pasarica.. :k:

215

Waw Sabina sunt superbe, in special pasarica e adorabila parca e reala  :bravo:

216

Wow,wow!Super frumoase!! :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

217

foarte frumoase  :bravo:

www.maria97.sunphoto.ro

218

Sabina,chiar esti talentata :bravo: .As vrea sa te intreb daca poza cu pasarea e inspirata de pe windows vista pt ca am vazut la cineva care are windows vista exact poza aceasta si cred ca e pusa de la windows

219

Si eu am fct. cateva desene la scoala  big_smile  tongue  :bang:

220

se vede ca-ti plac pasarile..motul cel de foc e inspirat :k:

221

vladcrisan wrote:

Sabina,chiar esti talentata :bravo: .As vrea sa te intreb daca poza cu pasarea e inspirata de pe windows vista pt ca am vazut la cineva care are windows vista exact poza aceasta si cred ca e pusa de la windows

scz pt raspunsul intarziat...m-am inspirat dintr-o poza pe care am gasit-o cand am cautat "imagini pasari"..nu cred ca apartine de vista.

Adaugat: 17-05-2011 23:44

sa va incant cu ceva nou smile

222

wow soooper  :bravo:   :heart:

www.maria97.sunphoto.ro

223

Felicitari Sabina!Pictor mai talentat decat tine eu nu am vazut...Tine-o tot asa  :merci:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

224 (edited by octy 27-05-2011 16:45)

Am facut si eu un desen din plictiseala...
Nu este prea reusit pt. ca imi este foarte greu sa desenez pe calculator,cu mouse-ul.Desenez mai frumos cu mana  :angel:
http://www.desenatori.ro/desen-1701052.htm

Adaugat: 27-05-2011 16:58

Inca unul... smile
http://www.desenatori.ro/desen-1701076.htm

Altul... big_smile
http://www.desenatori.ro/desen-1701090.htm

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

225

gaby354 wrote:

Felicitari Sabina!Pictor mai talentat decat tine eu nu am vazut...Tine-o tot asa  :merci:

mersi frumos,acum sa nu exageram wink eu inca sunt in formare si sunt multi artisti care fac  lucruri frumoase,eu,vorba vine,mai am de mancat big_smile