Re: Chinchilla
mie mi-a placut cum suna
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
mie mi-a placut cum suna
ii haios mama tot imi spune lucruri rele despre chinchilla ca si cum ca parul cade ii salbatica ziua doarme noapte face galagie si cred ca o sa mai fie incerc sa o conving sami ia dar nu stiu cat am sa mai rezist... :cry: :cry: :cry:
nu o baga in seama
adica nu e chiar asa un cosmar sa ai un chinchilla e ffff frumos...la inceput si eu eram ingrijorata si e normal din moment ce nu ai mai avut pana acum dar o sa vezi dupa ce se va obisnut ce dragut va fi ...o sa uiti toate nebuniile pe care le face
dear convingeo si pe mama are nervi de otel :furios: :cry:
ca tot vine craciunul...e prelucrata
Adaugat: 23-11-2008 13:17
si una care am facut-o la baschaleala
)=))ce faine is=))=))
1 milion jumate(vechi)...
Ma apuc sa strang bani :bravo: :bravo:! Unde pot gasi una? Singura chinchilla pe care am vazut-o in realitate a fost la un pet shop!
Adaugat: 11-12-2008 17:13
In legatura cu bijuteriile astea mici, ce imi recomandati, fetita sau baiat? Si ce trebuie sa-i dau de manacare?:D
Mare grija in intretinerea acestui animalut!
Daca va hoatarati sa-l achizitionati trebuie sa stiti ca-i trebuie temp. de 18-22 grade C!
La 25C deja nu-i prea bine, iar pe la 30 poate murii!
Deci vara trebuie sa aveti o camera cu AC care sa mearga nonstop sa puteti asigura temp optima chinchilutului!
vai ce tare o sai fac si eu o poza la porcusorul meu de guineea sa va uitati la ea bn ?
Pt. cei care au chinchille (Danyto, Camelya etc.) , ce marime au cusca lor si de unde ati achizitionat-o? Help...please :pls:
Adaugat: 23-12-2008 14:38
Ma documentez urgent despre chinchille! :pls:
Iusty daca vrei iti pot da eu pe privat adresa unui pet-shop din Brasov(daca esti din oras) unde are chinchille.
...in legatura cu pretul,mi se pare ca este 200 lei dar nu sunt sigur.
in timisoara ii 160 :ironic: dar nu cred ca faci atata drum pt asta
eu trebuie sa plec in Cluj sau in Oradea sa-mi achizitionez una mai mareeeeee....
cusca lu zuzu are L=1m, l=55cm, h=80cm
si am cumparat-o din cluj :X
e mare avand in vedere ca e doar zuzu in ea si are loc pentru toate nebuniile:))
si cam scumpa...
LovePets, chiar din Brasov sunt! Te rog sa-mi dai adresa, mai stiu un pet-shop cu chinchille f. scumpe, dar poate stii tu altul, doar sa nu fie acelasi!
Adaugat: 29-12-2008 09:24
In rest, pretul nu ma intereseaza, poate sa fie si de 5 milioane !
lateral de piata tractorul,vizavi de farmacie este un magazin de animale si acolo au cincila foarte frumoase :k:
:sanatate:
mi-a nascut ieri chinchilla!!!!binky era defapt binka sau binkylla(lol)....am lasat-o la un prieten cu chinhcilloiul sau(3 zile..am vazut ca nu se bat si am zis ca poate..poate se voe juca)..a nascut un pui...waiii e asa de scump:))
SUper!!! Felicitari!!
Ai si poze?
misto sat traiasca :k: :sanatate: :sanatate:
multumesc!11pun poxe azi.
sa iti traiasca.am si eu o fetita alba.
ce scumpe sunt animalutele voastre
sa aveti parte de ele
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla