Re: Porcusori De Guineea
cu fiica-mea a mers pacaleala..
ea e mai mica fata de baiat..a crezut ca e plus ca celelalte..
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
cu fiica-mea a mers pacaleala..
ea e mai mica fata de baiat..a crezut ca e plus ca celelalte..
Vai de capul meu!!!!Cat de dragut poate fi!!!!I-am inebunit pe toti din casa strigand in fata monitorului :"Vaiii cat de dragut e!!!"
DOAMNE,daca l-as avea eu...l-as smotoci si daca as veni pe la tine as pleca cu el chiar daca iti convine sau nu !
Ehe ,multumim :pup: :pup: maine avem o sedinta si cu Elmo acolo sa va tineti bine :pup:
Abea astept!! :pup: :heart:
Am promis poze cu Elmo.Am facut mai multe...am ales din 100 (nu glumesc ) 27 de poze,toate sunt fara blitz
din rubrica "unde'i porcu'? "
Manechin :loving:
cracanici
fund bicolor
vedere de sus ...
iubire maaaaare
La final
Elmo e cel mai frumos porcutz pe care l-am vazut vreodata :heart: ! Amandoi sunt superbi si pufosei!
toti 4 sunt niste scumpi,trei sa le fac si lor poze :hihi:
Mersi si iepurica a ta e tare scumpika :pup:
100 de poze? :wow: Wow!
Este si Elmo la fel de scump ca toti 3!!!
da,100 dar toate sunt fara blitz
mersi :pup:
N-ai pt. ce,toti porcutii sunt frumosi!
Bianca ai niste porcuti de nota 10 :pup: Nici nu stiu care sa zic ca este mai frumos ca sunt toti niste scumpi :heart:
ce dragute sunt ultimele doua poze :heart: ieri nu am avut timp sa iti vad minunatiile
multumesc :pup:
oau...trebuie sa fie tare atasat de tine ca sa stea in poza...adik sa nu se miste sa nu chitzaie....orikum foarte skumpic....Sa-ti traiasca... :sanatate:
Oricum ei nu se misca prea mult ca sa nu stea la poze,asta se intampla si la Willy,nu se prea misca la poze doar rare ori cand stau in genunchi langa el si vine la mine
Horus
Ce dragut!!! :heart:
Colaj
niste scumpi,pupam boticurile!
Multumim :heart:
Adaugat: 20-06-2011 12:59
sesiunea foto cu Elmo
"offf,pleata asta"
La scarpinat
"Mai vreeeeaaaauuu"
Fund bicolor :hihi:
Ce scump e!Ii pup boticul ala dragut si moale!!!!! :heart: :heart: :pup:
Multumim :heart:
Vaaai ce dulceee eee!!! Imi vine sa-i mananc boticul!!! Pupici nasosului :pup: :heart: :heart: :heart:
Multumesc :heart: :heart:
Se poate si o sedinta foto cu Horus :wis: ....poate si cu ceilalti? :wis:
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea