451

Re: Iepurasi

Ma ajutati si pe mine va rog?? sad Mama iepurasilor are urechile reci si nu poate sta pe picioarele din spate si sufla tot mai greu.Ce sa fac??

452

Poti sa il duci la veterinar...

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

453

Ioana99 eu le dau pe langa mancarea lor uscata si foarte multe legume! Bineinteles ca de salate,morcovi,varza fac pipi mult! Fan au intotdeauna si apa proaspata zilnic! In rest eu nu stiu ce sa-ti mai spun ca nu am avut probleme cu iepurasii mei si au un meniu foarte bogat! Eu nu le-am bagat vitamine in apa pentru ca la cate legume si fructe mananca zilnic nu cred ca e nevoie +mancare uscata contine si ea nu stiu cate zeci de vitamine!
Vladcrisan fugi la veterinar! Sper sa nu fie nimic grav!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

454

La ce veterinar sa ma duc la ora asta??

455

Un vet care vine acasa ca banuiesc ca de o clinica de urgente nu se pune problema?
Biancadumi am sa pun poze cu locul lor ,nu au cusca,au un loc facut din ...nu stiu cum sa-ti explic am sa pun pozele mai bine smile

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

456

Multumesc Iunia,foarte interesant smile abea astept sa vad big_smile

- Bianca

457

Inca nu e terminata casa lor dar in mare cam poti sa-ti dai seama despre ce e vorba ,oricum la final va arata foarte bine.Casa e special facuta pentru ei si ocupa jumatate din incapere asa ca ei sunt foarte fericiti ca au spatiu!Fac multa mizerie,isi imprastie mancarea ,ca niste copii rai smile  Iepurasii nu sunt in poza,sunt afara in curte wink

458

woooow,chiar woooow smile suuuuperb smile n-am cuvinte  :heart:  le-ai amenajat un coltisor de rai  :floare:

- Bianca

459

foarte frumos este acum darmite cand este gata,se vede ca-ti iubesti animalele din toata inima! :heart:  :

-Ioana-

460

:heart:  :heart: Multunim biancadumi,ioana99 :floare:
Da le iubesc mult de tot,vroiam sa pun poze cand e gata si in plus suntem inainte de curatenie si mai imprastie cacanetza pe acolo :hihi: Am copilarit la bloc si acolo am avut 2 caini si hamsteri dar nu puteam sa umplu apartamentul de animale si acum profit si tare ma tenteaza un porcusor de guineea sau o chinchila asa ca se mareste familia pana sotul meu :bang:  :hihi:

461

la porcusorul de guineea ar fi bine sa iei 2 d acelas sex smile

- Bianca

462

credeti-ma, asa sunt si eu nu pot sa-mi iau animalele dorite pentru ca stau la apartament  dar am presimptirea,cand voi mai creste voi fi la fel ca dvs!sunteti un adevarat model pentru! mine!la fel si D-na Ramona! :hihi:
scuze de off :rusine:

-Ioana-

463

Ioana nu-mi spune dumneavoastra sunt tanara inca, am 27 de ani smile si la minte daca am 16 ani e bine! :hihi:
Eu sunt pentru animale de cand ma stiu plang si sufar si incerc sa fac orice pentru ele,daca vad cu ochii mei un om care chinuie un animal as fi in stare de orice in momentul ala.Iubesc animalele mai mult ca oamenii! Important e ca atunci cand iti iei un sufletel sa ai grija si sa-l iubesti ,el nu cere niciodata nimic doar dragoste. :heart:

464

imi asum putin respect pentru o adevarata iubitoare de animale! :hihi:
asa sunt si eu de cand ma stiu!prin cartier sunt niste caini tare draguti care toata lumea se fereste de ei...
eu le dau de mancare,ma joc cu ei si ii aduc in casa cand sunt plecati parinti de acasa :hihi: asta am facut doar pana ce am luat raie de la ei :hihi:parintii se impacientasera dar tot nu le-am zis "secretul meu" acum din pacate cei 2 catelusi au fost spanzurati de niste oameni... :cry:  :cry:  :cry: am plans cateva saptamani dupa ei :cry:
mai am si alte povesti din copilaria mea dar nu prea vreau sa incarc forumul cu ele..
scuze inca odata pentru off topic :rusine:

-Ioana-

465 (edited by suana 19-04-2011 20:41)

ioana....e ceva de vis  :hug: ....fabrica deja outzele de cioclata de pasti,nu?Tare harnicuzti iepurasii nostri.Toti sunt bestiali.... :hihi:  Si cat au de lucuru in perioada asta. :iepure:
iunia o sa iasa ceva de vis casutza urecheatzilor.Oricum e ceva deosebit.Sincer astazi si eu am vrut sa-l scot pe Cristal la soare si iarba dar imi trebuie ...tarc. hmm  Daca tot mi-ai dat idei...Pana acum n-am avut unde sa-l scot dar o sa vad ce pot face in privintza asta.Daca era sotul acasa deja avea tarc,dar eu nu ma pricep la constructii din astea....Am vazut la un pet-shop online.

Off-topic:ioana la noi la Deva ,saptamana trecuta au impuscat noaptea caini si primarul a felicitat ,,bestiile'' pentru treaba facuta.Si eu sunt trup si suflet pentru animale.....Am fost de-a dreptul socata....Insa e deja urmarit penal la Bucuresti,pentru asta.Sunt multe de spus de catre noi care iubim atat de multe animalelele.La ,,cafenea''este loc destul.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

466

Am revenit cu poze asa cum am promis. Cusca Mayei este aproape gata, spun aproape pt. ca urmeaza si un acoperis. Seara ii pun o paturica deasupra ca sa nu evadeze  big_smile

467

Wooooww,ce frumos este acolo!!Un palat de printesica!! :heart: .Bravo  :bravo: ,cred ca se simte foarte bine acolo  :k:  :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

468

e foarte draguta cusculita,de la prima privire zici ca e o casuta!
pot sa-i dau si eu la iepuras porumb?

-Ioana-

469

Va multumesc mult pentru aprecieri!  :hug: Se simte foarte in largul ei acolo. Ziua are usitza deschisa ca sa poata iesi si intra cand vrea. Doar noaptea o inchid.

Da Ioana, ii poti da porumb pt. ca asa rontzaie ceva mai tare, ceea ce este bine pt. dintzisori. Maya a mea nu s-a atins de el, dar il las acolo... poate cine stie  big_smile  In schimb ii place foarte mult graul.

470

Ina foarte frumoasa casuta iepurasului
Din fericire iepuroaica azi a mancat si se simte mai bine dar parca inca mai respira putin greu dar este mult mai bine

471

vladcrisan wrote:

Ina foarte frumoasa casuta iepurasului
Din fericire iepuroaica azi a mancat si se simte mai bine dar parca inca mai respira putin greu dar este mult mai bine

Merci, Vlad! Multa sanatate iepuricii tale si sa se faca bine cat mai curand. La veterinar ai fost ?

472

ina ai un iespurasi foarte frumos  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

473

Multumesc Maria! Nu-mi doresc decat sa fie sanatoasa si la fel si ai vostri  :heart:

Foarte frumoasa casuta iepurasilor tai, Iunia! Ma duce cu gandul la fortareatza unui castel si este si foarte spatioasa.

474

Ina foarte frumoasa cusca Mayei  :bravo: ,multumim ,la sfarsit va arata frumos:D ,
Pun si poze din magazinul meu preferat si va puteti da seama cam cum va arata la final,bine nu atat de mare :heart:

475

woww, acolo este un adevarat pet shop!cred ca de acolo ti-a venit inspiratia sa le faci minunatia acea la porcusori :heart:   :hihi:
daca ar fi unul din acesta si in Romania...

-Ioana-