426

Re: Iepurasi

multumesc :merci:

427

yo_dan,este o scumpete de iepuras!!!
ioana99,abia astept sa o vad pe micuta ta Lorelai  :heart:
iunia_iunia,daca ar fi petshop-uri ca la tine acolo cu tot ce trebuie pt. animalute as cumpara toate porcarioarele care imi trebuie si care nu imi trebuie  smile ,numai sa fie fericiti "bestiutele" mele  :hihi:  smile

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

428

smile Suana buna afacere da ,cred ca se bucura de iarba proaspata :pup:
yo_dan ,skip e un dulce  :heart:
Octy sa sti ca fara sa vreau cumpar si eu atatea prostioase inutile pentru care cred ca ma bucur eu mai tare decat animalutele mele :hihi:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

429 (edited by ioana99 18-04-2011 19:57)

pozele promise big_smile

ieiiii a venit varu-meo la mine,ce bine!!!! :bravo:
ooo,nu e nimic de mancare...
ouale de ce nu sunt colorate cu-mi plac mie? hmm
...
eu am plecat de-aici ,va plac ochisorii mei?
smile  smile

-Ioana-

430

Vaiii,ce scump este!!!!

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

431

:heart:  ce frumos e  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

432

ce frumoassa e  :pup:  :heart:

- Bianca

433 (edited by ioana99 18-04-2011 20:00)

multumesc mult!  :heart:
imi spuneti va rog ce rasa este Lorelei? :hihi:

-Ioana-

434

ce frumos sta in cosulet!!iepurasul de paste.. :iepure:      nu??

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

435

Lorelei esti tare scumpica asa alba si cu ochisorii tai frumosi :heart:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

436

cred ca e un iepuras de casa smile e superba,sa-ti traiasca  :heart:

- Bianca

437 (edited by ioana99 18-04-2011 20:23)

va multumesc la toti! :heart:
am uitat sa va spun ca iepurasul si ouale de ciocolata sunt de vineri de la fabrica de ciocolata :hihi:

-Ioana-

438

iunia_iunia wrote:

Ina eu locuiesc in austria si de aici am cumparat tarcul. Spre norocul meu si al animalutelor mele aici gasesc tot ce au nevoie (si ce nu au nevoie). Pe langa lucrurile necesare mai gasesti si o gramada de prostioare, cam tot ce-ti trece prin cap! La shopul unde ma duc eu ador sa intru la raionul de haine pentru cani sa vad colectiile noi si ma apuc sa rad de una singura!  smile e o intreaga afacere ce mai!
off topic : maria97 ,catelusul tau e un beagle?

da e beagle
am fost in austri si am cumparat tot felu de lucruri pentru elliot  big_smile

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

439

va rog eu ajutati-ma!!!!iepurasul are urina portocalie... :cry:  :cry:  :cry: ce s-ai fac?e normal?sa-l duc la veterinar? :cry:  :cry:  :cry:

-Ioana-

440

Pai eu cred ca are culoarea aceasta pt. poate pipicutul ala l-a facut chiar dupa ce s-a trezit,daca a facut asa nu cred ca trebuie sa te sperii pt. pipicutul acela a stat la el o noapte intreaga si de aceea are aceasta culoare.

Astept si parerile celorlalti sa vad daca am dreptate  wink

441

ioana99 wrote:

va rog eu ajutati-ma!!!!iepurasul are urina portocalie... :cry:  :cry:  :cry: ce s-ai fac?e normal?sa-l duc la veterinar? :cry:  :cry:  :cry:

In mod normal culoarea urinei unui iepuras variaza de la galben la portocaliu, in functie de pigmentii produsi in vezica si de plantele mancate de rozator. Nu ai de ce sa te temi. Un semn de ingrijorare ar fii daca iepurasul tau ar urina si sange. Deci nu te speria!  :pup:

442

portocalie poate fi din mai multe motive smile poate a mancat morcov ...sau poate e galben dar daca il pui pe ceva si face se vede mai inchis. Eu cred ca e de la morcov  :hihi:

- Bianca

443

Am si eu dreptate? :hihi:

P.S.:am uitat sa intreb:pot sa-i dau iepurasului pepene rosu?Cand o fi vremea lui... :hihi:

444

poti sa ii dai dar mai mult partea mai verde,sa nu fie aceea rosie aprins smile si fara samburi smile

Si da,ai dreptate...dar un iepure poate face oricand pp,si in timpul noptii,el nu trebuie sa se tina pana dimineata  :hihi:

- Bianca

445

Nu stiu daca este cum zici tu Octy, posibil sa fie si din cauza asta. Depinde de ce anume a mancat iepurasul peste noapte.
Cat despre pepene, stiu ca i se poate da fara samburi si fara coaja, dar nu foarte mult.

446

Am inteles :merci: Nu ii dau mult pepene,fara samburi si partea mai verde  :merci:

Cu pipicul,nu stiu,eu cred ca daca nu a facut in timpul noptii,pipicul a prins aceasta culoare pt. a stat mult acolo,dar ma rog,nu cred ca trebuie sa se ingrijoreze  wink

447

va multumesc la toti pentru sfaturi!chiar ma impacienasem destul de mult... :rusine:
eu inca nu i-am dat morcov,i-am dat iarba si mancarea lui speciala care am vazut ca nu prea ii place,se duce mereu la iarba...
poate de la prea multa iarba. :hihi:  :hihi:

-Ioana-

448

mai bine ii iei fan smile si iarba e buna,dar nu ii mai da in cantitati mari smile fanul trebuie sa il aibe in permanenta,pe langa faptul ca rod la el,isi tocesc si dintii si ajuta si la digestie smile

- Bianca

449 (edited by ioana99 19-04-2011 11:50)

o sa-i iau zilele acestea.Voi ce mancare le dati la iepurasi? (cumparata din pet shop)

-Ioana-

450

Eu ii dau de la Vitapol-Karma,e bun,lui Blanche ii place! :k: