Re: Porcusori De Guineea
sunt foarte frumosi sa iti traiasca :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
sunt foarte frumosi sa iti traiasca :pup:
sunt foarte draguti,ai acolo o adevarata trupa! :heart:
Hihi,multumim da,o trupa foarte galagioasa
:heart:
Cat de draguti sunt!!!! :heart:
Am uitat:am dat-o inapoi doamnei pe Zuzu... ,m-am cam atasat putin de ea dar,asta e,trebuie sa faci si sacrificii
multumesc:)
si,n-ai luat un baietel pentru Willy ?:)
Nu am gasit, si nu stiu daca mai iau,are toata afectiunea noastra :hug: :heart: m
Am dat comanda femeii de la care l-am luat pe Willy si pe Zuzu si o sa-mi aduca o cusca MARE (dupa cum a spus) pt. Willy si inca o cusca MARE pt. Blanche.Ce bucurosi o sa fie ei :elefant:
pai si de ce sa nu ii mai iei ?? ma rog,faci cum crezi,dar el ar fi muult mia bucuros
Ce inseamna "mare" ti-s zis niste dimensiuni ?:)
de ce ai dat-o?
nu ma bag, dar iti zic ca mai bine dadeai iepurasul inapoi...
Ioana,a facut foarte bine ca a dato deoarece avea mascul si femela...si nu era bine
pai si de ce sa nu ii mai iei ?? ma rog,faci cum crezi,dar el ar fi muult mia bucuros
![]()
Ce inseamna "mare" ti-s zis niste dimensiuni ?:)
Pai nu stiu,stai acum ca de luat eu vreau dar pt. ca femeia aceea de la care l-am luat pe Willy le-a spus parintilor mei ca o sa se certe si ca asa fac toti si acum parintii mei sunt impotriva unui al doilea porcusor,dar,am sa-i bat la cap,si chiar daca nu vor sa-mi ia ei o sa-mi iau eu din banii mei
ioana,mai bine ca am dat porcusorul,ce sa am cu iepurasul,nu am motiv din care sa dau iepurasul,la porcuta am avut motiv sa o dau si asta am facut
Va rog sa nu va suparati pe mine :pls:
Am uitat:dee dimensiuni chiar am uitat sa o intreb,dar,acolo mai avea o cusca mare in care erau niste iepurasi si a zis ca imi aduce una mai mare ca aia
nu am de ce sa ma supar pe tine
am zis si eu pentru ca am o colega care iepurasul i-a omorat porcusorul...
oricum nu ma bagati in seama,nu stiu nici eu ce vorbesc
nu am de ce sa ma supar pe tine
![]()
am zis si eu pentru ca am o colega care iepurasul i-a omorat porcusorul...
oricum nu ma bagati in seama,nu stiu nici eu ce vorbesc
Pai al meu nu are cum,este asa de mic si de firav,oricum nu ii tin impreuna si daca ii las sa se joace ,se joaca NUMAI SUB SUPRAVEGHEREA MEA.
Si poate iepurele vecinei tale era din ala mare,aia sunt mai puternici,nu cred ca avea iepure pitic
Deci,asa si e... Iepurii nu se tin cu porcusorii de guineea deoarece iepurii pot lovi mortal porcusorii ...dar oricum,Octy nu tine porcusorul cu iepurele deci nu e problema
Octy,la mine a fost faza ca i-am avut de varste apropiate...la tine nu are ce sa se intample ... daca e un pui de 1 luna,iar Willy are 5 luni (parca ... ) nu are ce sa se intample,deoarece ierarhia va fi stabilita fara probleme la mine a fost ca unul avea 5 luni si unul 4 luni ...asta a fost problema.
Da,faza e ca la 2 porcusori ar trebui o cusca de 1 m ..daca e mai mica intradevar se pot bate. E foarte importanta dimensiunea
Succes cu ei
Octy,acum e mic si firav ...dar iti zic eu ca unul pitic ajunge la 1 kg 500 ...
Da,nu ii tin IN NICIUN CAZ impreuna.
Despre iepurica,doamna de la care l-am luat si pe iepuras si pe Willy mi-a spus ca o sa creasca putin mai mult si asa ramane,ce sa le faci?
conteaza ca sunt fericiti ,nu sunt stresati ca in alte familii cu copii mici care toata ziua stau pe langa ei ca chipurile ca "se joca" si apoi se mira de ce se imbolnavesc si mor.
parerea mea e ca iepurica tau e un angora pitic iar ei ajung cam la 1 kg 500 ... deci mai mult decat un porcut de guineea cu 500 de g ...
Oricum,asteptam sa vedem poze cu cuscuta
Angora pitic????Iepurila al meu?? :wow: .Cum o fi,nu imi pasa ce rasa este,macar este sanatos,fericit si energic,asta conteaza cel mai mult
ioana,ce ai spus este foarte corect,eu ii cresc foarte bine(parerea mea) si le acord toata atentia :hug: :heart:
Eu nu sunt ca acei copii mici:nu ma joc cu ei pana la moarte,adevarul este ca ma joc cu ei,dar nu brutal ca altii,nu ii iau de labute si ma fac ca danseaza,nu,eu nu fac asa
stiu,nu m-am referit la tine
stiu,nu m-am referit la tine
Stiam asta
biancadumi,eu nu cred ca este angora pitic,m-am uitat pe net la poze si al meu nu are parul chiar asa de lung :wow: ,dar ma rog,tot nu imi pasa ce rasa este,mie imi pasa de altceva
Mai,noi chiar am intrecut masura cu off topic :hihi: ,de la porcusori am ajuns la iepurasi,mai bine ne mutam noi cu iepurasii la topicul lor :hihi:
Adaugat: 18-04-2011 19:44
Uite alex.coco,poza pe care ai spus ca mi-o redimensionezi tu.Multumesc mult :merci:
Va rog sa ma scuzati de off topic si de dublu post
Adaugat: 19-04-2011 13:10
:hihi: ,m-am jucat si eu pe pagina Blingee.com cu o pozica,sper sa va placa :merci:
ce frumos e :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Uite alex.coco,poza pe care ai spus ca mi-o redimensionezi tu.Multumesc mult :merci:
Va rog sa ma scuzati de off topic si de dublu post
Poftim octy nu am putut intra mai devreme :rusine:
Multumesc mult!! :pup: :merci:
Offf,m-am dus sa pun poza dar e prea lata sau prea inalta si nu merge,asa a spus acolo :cry:
daca nu te uiti atent..ai putea spune ca e o jucarie de plus..mai pufoasa.
l-am pus si pe fiul meu sa-l vada ..are si el ochi de soacra.. :k:
he he,da parca e o jucarie,fiind asa micut :hihi: si foooooooarte pufos
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea