Re: Porcusori De Guineea
s-au fugarit,s-au clantanit din dinti ...a fost un mic razboi aseara,dar n-au patit nimic,si acum totul e ok
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
s-au fugarit,s-au clantanit din dinti ...a fost un mic razboi aseara,dar n-au patit nimic,si acum totul e ok
Imi poti da detalii despre razboi?Cine a participat?
Teeeeee rrrrrrroooooggg sa ma ierti ca pun atatea intrebari ,dar sunt curioasa rau :pls: :pls: :pls:
Oki si Gifty s-au certat un pic pe aia mici ... Oki e seful,dar venind doi noi micuti atunci si Gifty a sperat sa poate fi sef,dar Oki i-a aratat ca el e la conducere,pana la urma gifty a inteles mesajul
Multumesc !!!! :merci: :merci: .Cred ca muream daca nu stiam despre ce este vorba
Adaugat: 13-04-2011 20:31
Poze facute ieri cu Zuzu,dar am uitat sa le pun :rusine: .Cred ca va pun ultimele poze pt. ca am sa o dau astazi ,dar imi iau un mascul,nu stiu sigur daca astazi,poate nu gasesc mascul,dar,daca gasesc il iau :elefant:
Va rog sa ma scuzati de dublu post! :pls: :pls:
Horus
Uuuuuu,ce dragut e!!!!!!!!!Imi vine sa-l mananc!!!!!!S-au obijnuit porcusorii noi cu tine?
Sa mai pui si cu ceilalti :heart:
da,s-au obisnuit,Horus ma linge pe degete :hihi:
Elmo si Horus
Horus e cat un cd
Elmo mai punin,nu? :hihi: :hihi:
Nu stiu ce sa mai spun,sunt superbi!
Dar nu ti-e greu sa cureti cusca?Are pe jos tot lemn?
Eee...Elmo nu prea sta la poze :hihi:
Ms :pup:
Nu,nu mi-e greu ...imi ia 10 min...pe jos are linoleum si se curata suuuper repede
Pai daca are linoleu e logic,il cureti repede :k: .Iei talajul cu un farasel din ala de plastic,nu?Cred ca e mai usor asa
da,cu un faras si o maturica si in nici 10 minute am terminat pun talajul intr-un sac de gunoi si la ghena cu el
Foarte frumosi Bianca :heart:
Multumesc
Adaugat: 16-04-2011 00:40
Horus
Iiiiiii,ce dragut e!!!!Dar sa pui poze si cu Elmo(sa nu te superi pe mine :pls: )
de ce sa ma supar??
,mi -sau dus baterile ca puneam si cu el
am sa pun mai pe seara :pup:
Ok,asa e mai bine,sa stiu eu :hihi: .Nu e nimic,nu ma supar daca pui diseara :hug:
Bianca ii admir de fiecare data cand pui poze ,chiar daca nu scriu.Insa nu ma pot abtine cand vad mutritzele alea dragalase sa nu le trimit pupici.Frumosi din cale afara,sa-ti traiasca.... :pup: :hug:
Multumesc Ramona :pup: da,sunt tare scumpici :heart:
Pozite facut azi,l-am surprins cand se intindea :hihi: . Dragul de el :heart:
Uuuu,ce scump e!!!!Cum tine el maturica si farasul :heart:
ce dragutze :floare: :heart:
Multumesc
Oki si Horus
Elmo si gifty:
Enjoy!
Scuzati ca am pus prea multe
foarte frumosi :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Multumesc :pup:
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea