401

Re: Iepurasi

Scumpic tare piticul! Si bineintels ca eu vad broderia facuta de tine (defect profesional) esti foarte talentata :hug:  superba  poza cu Star si Cristal asa poza mai rar! Imi pare rau stiu cum e sa pierzi un suflet ,am si eu un ingeras de catelusa care ne-a parasit dupa 16 ani  sad

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

402

Da,m-a cuprins melancolia....Am sute de poze si tin la ele foarte mult.Broderiile le-am facut acum recent si dupa sarbatori o sa ma apuc sa fac iar cate ceva.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

403

1. Este un scump Cristal !!!! :heart:
2.Superba broderia!!! :heart:
3.Imi pare enorm de mult pt. Star!!! :cry:  sad

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

404

Cristal ne aduce Pastele printre noi cu multa bucurie si dragoste!asteptam si noi sa vina verisorii lui Cristal si pe la noi,cu cosuletul incarcat de bunatati:)
sa vad cum pot sa-i conving pe ai mei sa-mi ia doi canari  de Paste :hihi:

-Ioana-

405

Eu iti tin pumnii! :k: .Si eu as vrea o nimfa de Paste si cred ca o sa o am..... :wis:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

406

Si pentru ca e o vreme atat de frumoasa am iesit in curte sa ne mangaie soarele blanita

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

407

Vaai,ce frumosi sunt,si fericiti  :pup:  :heart:

- Bianca

408

Da sunt fericiti ,le place enorm de mult si lor ca a venit primavara.Dupa o zi trebuie sa mut tarcul in alt loc ca nu mai ramane iarba aproape deloc asa ca ei imi tund si iarba smile

409

Ce scumpi sunt!!!!Tarc din acela ma gandeam sa iau si eu sa il pun pe Blanche afara ,dar el nu cred ca are facut vaccinul si nu ma risc..

410

Eu vreau sa le cumpar un tarc mai mare ca atunci cand l-am luat pe asta erai asa mititei ca mi se parea spatios dar acum..... Am vazut la shopul meu preferat de animale niste casute tiroleze superbe odata o sa fac poze sa vi le arat vai cat sunt de frumoase, si voi poza si iepurasii de acolo sa vedeti cam ce conditii au  :heart:  :heart:

411

iunia, de unde ai cumparat tzarcul pt. iepurasi ? Trebuie sa-i cumpar si eu unul Mayei dar nu gasesc pe aici (Targoviste). App: foarte dragutzi mustaciosii  :heart:

Adaugat: 18-04-2011 08:17

octy wrote:

Ce scumpi sunt!!!!Tarc din acela ma gandeam sa iau si eu sa il pun pe Blanche afara ,dar el nu cred ca are facut vaccinul si nu ma risc..

Nici Maya nu are vaccinul facut Octy. Dar astazi merg la veterinar pentru o programare pt. k trebuie sa i-l fac. Duminica a stat saracutza in casa pe caldura aia tocmai din cauza asta, k mi-a fost teama sa o scot neavand vaccinul facut. Sper sa fie curajoasa la vet.  si sa nu se supere pe mine dupa aceea.

412

Mai bine ii fac si eu vaccin chiar daca il are facut ,eu nu am intrebat-o pe doamna de la petshop daca i l-a facut ea.Ma duc astazi sa o duc pe Zuzu,as fi dus-o sambata dar nu era femeia de unde am luat-o.Si cu ocazia asta o si intreb daca are vaccinul facut  wink si poate ma aleg si cu un porcusor mic  :hamster:   :elefant:  big_smile

413

ce frumosi sunt iepurasi  :iepure:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

414

Ina eu locuiesc in austria si de aici am cumparat tarcul. Spre norocul meu si al animalutelor mele aici gasesc tot ce au nevoie (si ce nu au nevoie). Pe langa lucrurile necesare mai gasesti si o gramada de prostioare, cam tot ce-ti trece prin cap! La shopul unde ma duc eu ador sa intru la raionul de haine pentru cani sa vad colectiile noi si ma apuc sa rad de una singura!  smile e o intreaga afacere ce mai!
off topic : maria97 ,catelusul tau e un beagle?

415

iunia_iunia ai niste iepurasi foarte frumosi ca toti ceilalti desigur smile  :pup:

416

iunia_iunia wrote:

Ina eu locuiesc in austria si de aici am cumparat tarcul. Spre norocul meu si al animalutelor mele aici gasesc tot ce au nevoie (si ce nu au nevoie). Pe langa lucrurile necesare mai gasesti si o gramada de prostioare, cam tot ce-ti trece prin cap! La shopul unde ma duc eu ador sa intru la raionul de haine pentru cani sa vad colectiile noi si ma apuc sa rad de una singura!  smile e o intreaga afacere ce mai!
off topic : maria97 ,catelusul tau e un beagle?

Am inteles. Ms Iunia! Din pacate pe la noi gasesti la tot pasul case de amanet si sali de jocuri electronice. Ce ar trebui sa gasesti nu exista! Sau daca ai norocul si gasesti in drumul tau un magazin specializat si intrebi "Ham pentru iepurasi aveti?" sau "Tarc pentru iepurasi aveti?" se uita la tine de parca ai fii intrebat de "poshete pentru extraterestrii"  :wow:

417

Yo_dan multumim! Ina asa e  smile  rad si totusi nu e de ras,Sa sti ca si daca gasesti ceva mai deosebit e la pret dublu in romania ,stiu ca am patit-o! Si din pacate la noi mai exista gandirea aia daca nu da lapte si oua sa ii cumpar ham cu cristale si zgarda din piele de sarpe ? Macar ca dupa aceea ar avea ce sa bage la amanet! Inorice caz ma repet am sa fac niste poze sa vedeti cam cat accent pun aici oamenii pe fericirea animalelor! Piticul tau de iepurila e tare scumpic! :pup:

418

vreau sa va spun ca de azi sunt si eu posesoarea unui iepuras.E alb cu ochii rosii.Eu cred ca este o iepurica.O  cheama Lorelei. :heart:  :heart:  :heart:
o sa va pun poze zilele acestea cu fetita :iepure:
iunia_iunia:foarte draguti iepurasii,se vede ca sunt ingrijiti si iubiti :heart:  :pup:

-Ioana-

419

Felicitari Ioana99 sa-ti traisca Lorelei si sa te bucuri de ea  :heart:  :heart: Asteptam poze cu scumpica!

420

multumesc mult!aceiasi urari iti transmit si tie! :heart:

-Ioana-

421

Mercic, Iunia!
Iar tu Ioana99, ca de altfel toti "parintii" de mustaciosi, sa va bucurati  de ei !  :pup:

422 (edited by suana 18-04-2011 15:19)

Ioana,sa-ti traiasca Lorelai.Asteptam poze cu scumpetea.
Iunia ,ce le pasa la micutzi,se desfata acolo in gradina.E o afacere buna sa ai ,,masina'' de tuns iarba....  :hihi:  :pup:
ina,daca cauti pet-shop online,mai degraba gasesti acolo.Nu sunt multe oferte dar de multe ori eu comand online ce am nevoie.Ca daca nu tot umblu vandra si nu intotdeauna gasesc ce-mi trebuie.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

423

Ioana sa-ti traiasca Lorelai smile asteptam poze cu ea smile

- Bianca

424

poze cu skip big_smile , n-am pus de mult

425

chiai ca de mult  tongue  e super scump Skip  :pup:

- Bianca