376

Re: Iepurasi

Promit ca va pun cand mai cresc wink .Dar din pacate pt ca sunt multi unul a murit sad

377

Si eu am avut iepurasi,sunt foarte draguti! :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

378

De ieri au inceput sa isi deschida ochii iar azi toti iepurasii si-au deschis ochisorii big_smile .In total sunt 6 :4 gri si 2 albi.Cei albi ii voi pastra sigur.Maine va pun poze cu ei.Am si eu o intrebare.Cand pot sa ii las prin curte sa pasca putina iarba,tin sa precizez ca acum au 14 zile

379

Sa nu ii lasi in curte! Pot muri daca nu au vaccinul facut wink vaccinul se face de la varsta de 3 luni smile

- Bianca

380

Multumesc pt sfat Bianca,acum ma duc sa le fac poze big_smile

Adaugat: 31-03-2011 15:10

Pozele promise

381

ce scumpi sunt!!!! :pup:
cati ai in total?

-Ioana-

382

In total sunt 6 .4 gri si 2 albi big_smile

383

Sa-ti traiasca,Vlad.Sunt tare frumosi.  :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

384

Tare frumusei sunt, sa-ti traiasca  :pup:  tare dulcinei le sunt boticurile  tongue

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

385

Va multumes d-na Ramona ,si tie pixie.tru smile

386

:bravo:  :bravo: Ce frumosi sunt!!!! :heart:  :heart:  :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

387

Multumesc de aprecieri Octy

388

Buna tuturor! Ma numesc Alin si de ieri sunt fericitul posesor al unui iepure pitic. E fetita dar inca nu m-am hotarat ce nume sa ii pun. Ca animale de companie am un rottweiler de 2,5ani , un pechinez de 8luni si un acvariu. Nu aveam in plan sa imi cumpar iepure dar cand l-am vazut asa de micut m-am indragostit pe loc de el si am decis sa il iau acasa. Momentan sta intr-o cutie de carton dar zilele acestea ii voi confectiona o cusca.

389

Buna! In primul rand felicitari aveti niste iepurasi superbi sa va traiasca! De aproape 3 ani am si eu doi iepurasi! Cand i-am luat mi-au zis ca sunt pitici mascul si femela.intr-un final s-a dovedit ca sunt doi masculi si au crescut mari si grasi smile  De un an i-am castrat pentru ca se bateau foarte rau iar acum nu mai am probleme cu ei! Mitzi cel maro e blandut si sta la scarpinat ce-i mai place iar Maxi e mai ursuz de felul lui si se enerveaza cand vreau sa-l iubesc si da ca bocanila din labute.In rest nu am avut probleme medicale cu ei si sunt sanatosi tun. Va pun si poze proaspete de acum 5 minute special pentru voi sa vedeti cum sta Mitzi la scarpinat  smile  :pup:

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

390

Ce scumpi suuunt smile

Mai bine ca n-au fost pereche,ar fi fost mai greu cu perechea...sa separi femela,sa separi dupa un timp si puii,pana ii dai ... e cam greu cu perechi smile

- Bianca

391

:heart: Multumim bianca ! da e mai bine asa zic si eu si se inteleg acum atat de bine si oricum eu nu prea vreau sa-mi faca animalutele puiuti pentru ca eu nu pot sa dau puiutii decat cu urlete plasete si suferinte sau ii pastrez big_smile

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

392

iunia,niste dragalasi,sa-ti traiasca.....  :pup: Fiecare cu personalitatea lui.Cristal sta sa-l mangai intre urechiuse si sa pun nasul pe nasucul lui.... Cand tai morcovul in bucatarie,e obisnuit cu sunetul si incepe sa bocane.... :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

393

:heart: Multumesc la fel! E tare scumpa Cristal! Are 2 ani si? A crescut mult? Asa arata si Mitzi al meu mic mic mai mic decat palma! sa vad daca mai gasesc poza!

Adaugat: 13-04-2011 13:01

cat puteau sa fie de mici :heart:  :heart:  :heart:  :heart:

394 (edited by octy 14-04-2011 14:47)

Vaaai,ce scumpi erau si ce scumpi sunt si acum ! :heart:  :pup:

Adaugat: 13-04-2011 17:19

Uitati si voi ce chinuie iepurele acela!! :furios:  :cry:
Nu pot sa cred ca ii dadea jumari si carnati,iepurelui! :cry:  mad
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WAjJeO2MUgM&feature=player_detailpage[/youtube]

395 (edited by suana 14-04-2011 15:11)

Pentru ca toata lumea a fost cumintzica(inclusiv eu...  :hihi: ) o ajut pe mami sa pregateasca cadourile.Doar sunt iepurasul familiei si am grija sa primeasca toata lumea cadouri....Pupici pentru nasucurile si urechiusele scumpe.
Iunia......scumpici tare....  :pup:  :hug:
http://img130.imageshack.us/img130/1804/dscn0035a.jpg

Uploaded with ImageShack.us
http://img21.imageshack.us/img21/2851/dscn0034fm.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/5060/dscn0033m.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/4688/dscn0024p.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/6646/bunnyb.gif

Cristal are 2 ani si jumatate.Imi incapea in plama cand l-am luat.Era mai micutz ca al tau.Dragul meu Staric il placea tare mult,se suia pe el,papa varza de pe el.Cu Daissy treaba sta altfel,il tot fugareste si inca n-am reusit sa-i pozez impreuna.

Adaugat: 14-04-2011 16:04

Asta e poza cu Cristal mic.E una din pozele mele de suflet,o pun pentru ca este grozava dar numai eu stiu ce simt cand ma uit la ea.....  :cry:
http://i39.tinypic.com/2n7hbpx.jpg

396

Ce bodyguard are Cristal ! Frumusei foc si foarte fotogenici!

397

A avut ina.....Dragul meu Star e ingeras.....Si e prea greu sa ma uit la poze.Si acum imi lipseste.  :cry:

398

Offf  sad  Imi pare rau.  Dar vad ca ai multe animalutze carora sa le oferi dragoste iar Cristal e un grasunel scump. Sa te bucuri de el multi ani de aici inainte!

399

Cristal e un scump,e asa o dulceata  :heart: 

Iar poza cu Star si cu el ... mi-a placut asa tare ca e poza mea de desktop. E o poza superba,si trebuie sa fi mandra de ea

- Bianca

400

Multumesc ina,bia. :hug: Normal ca sunt mandra, ca de toate animalutzele mele.....