Re: Iepurasi
Promit ca va pun cand mai cresc .Dar din pacate pt ca sunt multi unul a murit
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi
Promit ca va pun cand mai cresc .Dar din pacate pt ca sunt multi unul a murit
Si eu am avut iepurasi,sunt foarte draguti! :heart:
De ieri au inceput sa isi deschida ochii iar azi toti iepurasii si-au deschis ochisorii .In total sunt 6 :4 gri si 2 albi.Cei albi ii voi pastra sigur.Maine va pun poze cu ei.Am si eu o intrebare.Cand pot sa ii las prin curte sa pasca putina iarba,tin sa precizez ca acum au 14 zile
Sa nu ii lasi in curte! Pot muri daca nu au vaccinul facut vaccinul se face de la varsta de 3 luni
Multumesc pt sfat Bianca,acum ma duc sa le fac poze
Adaugat: 31-03-2011 15:10
Pozele promise
ce scumpi sunt!!!! :pup:
cati ai in total?
In total sunt 6 .4 gri si 2 albi
Sa-ti traiasca,Vlad.Sunt tare frumosi. :hug:
Tare frumusei sunt, sa-ti traiasca :pup: tare dulcinei le sunt boticurile
Va multumes d-na Ramona ,si tie pixie.tru
:bravo: :bravo: Ce frumosi sunt!!!! :heart: :heart: :heart:
Multumesc de aprecieri Octy
Buna tuturor! Ma numesc Alin si de ieri sunt fericitul posesor al unui iepure pitic. E fetita dar inca nu m-am hotarat ce nume sa ii pun. Ca animale de companie am un rottweiler de 2,5ani , un pechinez de 8luni si un acvariu. Nu aveam in plan sa imi cumpar iepure dar cand l-am vazut asa de micut m-am indragostit pe loc de el si am decis sa il iau acasa. Momentan sta intr-o cutie de carton dar zilele acestea ii voi confectiona o cusca.
Buna! In primul rand felicitari aveti niste iepurasi superbi sa va traiasca! De aproape 3 ani am si eu doi iepurasi! Cand i-am luat mi-au zis ca sunt pitici mascul si femela.intr-un final s-a dovedit ca sunt doi masculi si au crescut mari si grasi De un an i-am castrat pentru ca se bateau foarte rau iar acum nu mai am probleme cu ei! Mitzi cel maro e blandut si sta la scarpinat ce-i mai place iar Maxi e mai ursuz de felul lui si se enerveaza cand vreau sa-l iubesc si da ca bocanila din labute.In rest nu am avut probleme medicale cu ei si sunt sanatosi tun. Va pun si poze proaspete de acum 5 minute special pentru voi sa vedeti cum sta Mitzi la scarpinat
:pup:
Ce scumpi suuunt
Mai bine ca n-au fost pereche,ar fi fost mai greu cu perechea...sa separi femela,sa separi dupa un timp si puii,pana ii dai ... e cam greu cu perechi
:heart: Multumim bianca ! da e mai bine asa zic si eu si se inteleg acum atat de bine si oricum eu nu prea vreau sa-mi faca animalutele puiuti pentru ca eu nu pot sa dau puiutii decat cu urlete plasete si suferinte sau ii pastrez
iunia,niste dragalasi,sa-ti traiasca..... :pup: Fiecare cu personalitatea lui.Cristal sta sa-l mangai intre urechiuse si sa pun nasul pe nasucul lui.... Cand tai morcovul in bucatarie,e obisnuit cu sunetul si incepe sa bocane.... :hihi:
:heart: Multumesc la fel! E tare scumpa Cristal! Are 2 ani si? A crescut mult? Asa arata si Mitzi al meu mic mic mai mic decat palma! sa vad daca mai gasesc poza!
Adaugat: 13-04-2011 13:01
cat puteau sa fie de mici :heart: :heart: :heart: :heart:
Vaaai,ce scumpi erau si ce scumpi sunt si acum ! :heart: :pup:
Adaugat: 13-04-2011 17:19
Uitati si voi ce chinuie iepurele acela!! :furios: :cry:
Nu pot sa cred ca ii dadea jumari si carnati,iepurelui! :cry:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WAjJeO2MUgM&feature=player_detailpage[/youtube]
Pentru ca toata lumea a fost cumintzica(inclusiv eu... :hihi: ) o ajut pe mami sa pregateasca cadourile.Doar sunt iepurasul familiei si am grija sa primeasca toata lumea cadouri....Pupici pentru nasucurile si urechiusele scumpe.
Iunia......scumpici tare.... :pup: :hug:
Uploaded with ImageShack.us
Cristal are 2 ani si jumatate.Imi incapea in plama cand l-am luat.Era mai micutz ca al tau.Dragul meu Staric il placea tare mult,se suia pe el,papa varza de pe el.Cu Daissy treaba sta altfel,il tot fugareste si inca n-am reusit sa-i pozez impreuna.
Adaugat: 14-04-2011 16:04
Asta e poza cu Cristal mic.E una din pozele mele de suflet,o pun pentru ca este grozava dar numai eu stiu ce simt cand ma uit la ea..... :cry:
A avut ina.....Dragul meu Star e ingeras.....Si e prea greu sa ma uit la poze.Si acum imi lipseste. :cry:
Offf Imi pare rau. Dar vad ca ai multe animalutze carora sa le oferi dragoste iar Cristal e un grasunel scump. Sa te bucuri de el multi ani de aici inainte!
Cristal e un scump,e asa o dulceata :heart:
Iar poza cu Star si cu el ... mi-a placut asa tare ca e poza mea de desktop. E o poza superba,si trebuie sa fi mandra de ea
Multumesc ina,bia. :hug: Normal ca sunt mandra, ca de toate animalutzele mele.....
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi