426

Re: Papagalul meu e bolnav?

oof stiu ca am tot scris despre asta..dar nu mai suport :cry: ..si voi intelegeti cel mai bine pentru ca aveti sufletele acasa si le iubiti :cry:
parca simt durerea in mine chiar daca nu este fizica :cry: nu stiu ce poate fi mai dureros de atat..
acum ar fi trebuit sa fie langa mine sa ma traga de mana cu cioculetzul..
mi s-au mai spus tot felu de tampenii azi..ca e o prostie..ca am pierdut doar un papagal..dar nu intelegi pana nu ti se intampla si tie sa ti se rupa asa sufletul..
inseamna mult pentru mine sa pot vorbi cu voi si sa ma intelegeti :cry:

427

Rautatile vin de la cei care nu au iubit un animalut niciodata, poti fi sigura.Nici nu trebuie sa pierzi unul ca sa vezi ce simti, trebuie doar sa il iubesti zi de zi si sa-ti imaginezi cum ar fi fara el.Ti-am trimis si un MP, anne.

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

428

Fii sigura ca am fost langa tine.Eu una ma plans pentru ca orice pierdere e grea,stiu cum te simti  si mai ales ca ne-ai descris prin tot ce ati trecut.Dar asa ai putut sa te descarci,poti conta pe noi. :hug:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

429

ramona tu ce ai facut cu scumpul tau catelus dupa ce a murit? sad
l-ai ingropat?
nu stiu ce sa fac..daca sa o incinerez sau s-o ingrop..
pe o parte nu vreau sa putrezeasca acolo in pamant..dar pe de alta parte nici nu vreau s-o ard..

430 (edited by suana 22-03-2011 23:08)

Da l-am ingropat.L-am invelit intr-o paturica si e ingropat in padure,langa un sipotel,unde ii canta pasarelele si-l viziteaza caprioarele.Nu ne putem opune legilor firii,a naturii.E cumplit acum,dar are nevoie de un loc unde sa se odihneasca.E atat de groaznica clipa ca parca nu mai esti om;si eu am fost distrusa.....urlam cu sotul meu ca doi nebuni.Dar asta e....nu putem sa-i aducem inapoi.  :cry:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

431

oof nu stiu ce sa fac :cry:
am urlat si eu pana acum..
acum m-am calmat..simt durerea asa in stomac..ma uit la colivia goala..nu mai aud nici un sunet..nici un croncanit..nici o gheruta nu mai lipaie pe biroul meu..nici un motzisor galben..
pe aici nu am unde s-o ingrop..mi-e teama ca peste un timp poate pe locul ala se va contrui ceva..sau va fi scarmat sapat..iar incinerarea mi se pare groaznica..ma sperie gandul ca poate sufletelul ei nu se va odihni bine daca trupusorul va fi ars

432

poate ai posibilitatea la cineva in gradina sau chiar la tine la tara

--Bianca--

433

la mine la tara nu inteleg ai mei..parca si vad peste un timp in locul acela cine stie ce..
in fata blocului avem o gradinita a noastra..dar nu se stie niciodata..daca peste ceva timp se va intampla ceva si nu va mai fi gradina noastra..daca asfalteaza..sau sapa santuri:|
totusi o sa ma mai gandesc la posibilitatea de a o ingropa..incinerarea ma sperie rau..poate incep sa exagerez dar biserica spune ca sufletul nu se mai odihneste daca arzi trupul..
astept si telefon de la doctora sa-mi spuna ce a gasit la autopsie..mi-e frica de ce imi va spune:(
o prietena mi-a zis ca o cunoscuta de a ei a avut un papagal cu aceeasi boala ca mitzuca mea si a tratat-o..apoi a fost bine..si dupa un timp boala a revenit:|..si a murit
deci nu avea scapare :cry:
dar a fost prea cruda soarta cu ea..nu pot sa inteleg de ce a tebuit s-o chinuie asa.

434

anne, ti-am zis, a trait 8 ani fericiti alaturi de tine, a avut tot ce a vrut, mai mult de atat nu putea face nimeni...macar a avut o viata destul de lunga.

--Bianca--

435

Imi pare foarte rau de motata ta !  :cry:  :cry: Nici nu am cuvinte ... Totul este acum sa fi tare si sa incerci sa iti aduci aminte de lucrurile frumoase pe care le faceati impreuna ! Nu are rost sa te mai chinui ... Stiu ca este greu si totul iti aduce aminte de ea !  :hug: Este cea mai mare suferinta !  :cry: E greu ...
Printul meu a murit in mana mea ! :cry:  Eu l-am ingropat la geamul meu sub un prun ... Cand imi este dor de el e deajuns sa ma uit pe geam si il vad ! Si eu stau la bloc ... din pacate !
Incearca sa treci peste asta ... Nu va fi usor deloc !!! Si eu mai plang cateodata cand gasesc cate ceva ce ii placea lui ! Nu avem ce face ! Asa este viata ... cruda si rea ... uneori ! Fruntea sus !!! :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

436

m-as fi resemnat daca puiutu meu nu ar fi suferit..as fi plans la fel de mult dar m-as fi simtit altfel..as fi stiut ca a avut o viata fericita si ca nu o mai am dar ca a fost fericita in fiecare clipa..dar a indurat chinuri groaznice si ma innebuneste asta :cry:  :cry:
laura baieteii nimfa cum sunt?..sunt tot asa blanzi jucausi curiosi si iubitori?..cand imi voi lua alt sufletel sigur imi voi lua baiat..alta fetita nu mai pot sa am..doar ea e fetita mea :cry:
si vreau ca baietelul sa se ataseze tot asa de mine..sa imi caute mereu afectiunea ca sa imi mai aline durerea :cry:

437

Pana iti raspunde laura iti spun eu parerea mea.Se spune ca baieteii sunt mai sociabili si din proprie experienta zic si eu ca asa e, Kiki era baiat, Paulie e baiat si e ceva mai sociabil decat Carla, adica el macar vine pe cap, il plimbi prin casa in cap, dar nu cumva sa pui mana pe el.Dar Kiki a fost un vis, o minunatie de nimfa, nu mai intru in detalii ca o sa ma intristez prea tare.Acum asteptam si userii cu experienta sa-si dea cu parerea, Mary, Ramona, Laura...

--Bianca--

438

oof bianca..tu ce ai facut cu kiki? sad
ca nici acum nu m-am hotarat ce sa fac

439 (edited by dana1 23-03-2011 12:41)

draga..tu cand mai dormi ,..cred ca si fetita ta e trista acum cand te vede asa..ai nevoie de odihna..cati ani ai?[daca nu te superi ca te intreb..oricum dragostea nu tine cont de ani]

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

440

Eu pe Kiki l-am ingropat, anne.

--Bianca--

441

biadim20 wrote:

Rautatile vin de la cei care nu au iubit un animalut niciodata, poti fi sigura.Nici nu trebuie sa pierzi unul ca sa vezi ce simti, trebuie doar sa il iubesti zi de zi si sa-ti imaginezi cum ar fi fara el.Ti-am trimis si un MP, anne.

Eu iubesc toti papagalii , insa povestea care continua imi strica toata ziua deoare ce mi s-a pus la suflet . Nu mai suport tota asta trista . Incheiaati ! Si eu am pierdut un papagal , si tata l-a aruncat la cosul de gunoi  :cry:  :cry:  .

Latifa poti sa imi dai bann , dar asta este adevarul . Daca in continuu cineva se plange ca i-a murit papagalul , te intristeaza si pe tnee . E ca si cand are fi murit papagalul tau . Ma duc pe alt topic . Va fi mai bine

:perus: Iubesc Papagalii Perus

O pereche : Niki  :heart:  Riki  :perus:

442

ralukutzza ban 10 zile pentru atitudine ofensatoare.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

443

nu-i musai sa intri pe aceasta ;pagina;; iar pe alte ;topicuri; crezi ca nu mor papagali??..astept in continuare rezultatele doctoritei... :cry:

444

Am si eu doi papagali ff draguti . Ma puteti ajuta ? Fata simte nevoia mereu sa roada ceva ... are vreo problema ?

Anee aveai o motata superba . Imi pare rau ca a devenit un angeras . Trebuie sa te gandesti , ca i-ai oferit o familie buna si nu ai ce sa regreti . Asta a fost soarta ei  :cry:  :cry:  saracutzza .

Latifa de ce ai banat-o ptr 10 zile pe ralukutzz ? Ultimul mesaj 50% era ... cam adevarat . Toti inaripati , ca si oamneii mor la un moment dat . Suferim ... dar ne gandim ca acolo unde s-au dus se simt exelent .

445

dana 18 ani am sad..si pe puiutu meu o aveam de mica..practic am crescut cu ea..a fost langa mine in fiecare moment..
sunt la liceu si n-am mai fost de saptamana trecuta de cand i-a inceput boala iubitei mele..astazi m-am dus ca sa nu mai stau in casa:(..nu mai suport sa stau aici..mai ales in camera mea unde statea si mitzuca mea..
bianca asa voi face si eu sad..m-am hotarat s-o ingrop..nu am puterea s-o las s-o arda..
astazi i-au facut autopsia si au trimis la laborator..asa ca asteptam :cry:
dragutzzica asa au ei obiceiul sa roada..de obicei fac asta ca sa-ti atraga atentia..cel putin mitzuca mea asa facea..dar ai grija ce rod..anumite obiecte le pot dauna

oof eu regret suferinta ei sad
chiar daca mi-ar fi murit macar daca nu suferea..asta ma chinuie acum nu-mi da pace..i-as fi simtit lipsa oricum in fiecare moment dar faptul ca a trecut prin acele chinuri m-a marcat pentru totdeauna..si ma mai doare ca nu m-a vazut langa ea in ultimele momente..daca as fi stiut ca va muri ma duceam dimineata la spital sa fiu langa ea..dar cei de la clinica nu primeau sa stam acolo si credeam ca seara o voi lua acasa pentru ca ii incetasera crizele..cel mai mult mi-as fi dorit sa fiu acolo langa ea..sa vada ca n-o las niciodata :cry:

Adaugat: 23-03-2011 15:41

bianca abia acum am vazut MP de la tine :hug:

446

:hug:  bine, draga mea, deseara o sa fiu pe mess, deocamdata sunt la servici, acum am intrat, dar nu pot sta departe de Latifa.ro smile

--Bianca--

447

annemarieee wrote:

m-as fi resemnat daca puiutu meu nu ar fi suferit..as fi plans la fel de mult dar m-as fi simtit altfel..as fi stiut ca a avut o viata fericita si ca nu o mai am dar ca a fost fericita in fiecare clipa..dar a indurat chinuri groaznice si ma innebuneste asta :cry:  :cry:
laura baieteii nimfa cum sunt?..sunt tot asa blanzi jucausi curiosi si iubitori?..cand imi voi lua alt sufletel sigur imi voi lua baiat..alta fetita nu mai pot sa am..doar ea e fetita mea :cry:
si vreau ca baietelul sa se ataseze tot asa de mine..sa imi caute mereu afectiunea ca sa imi mai aline durerea :cry:

Sa sti ca si puiutul meu a suferit destul ... A cazut pe marginea de la birou(la o saptamana dupa primul lui zbor) si nu mai misca decat aripile , codita si capul ... Si cata vointa avea si el ... L-am hranit la mana si eu ... pana a hotarat el ca este mai bine sa plece intr-un loc unde putea si el sa zboare cu adevarat ! sad Doar ca eu nu eram pregatita sa plece ... Acolo este mult mai bine ! Nici un sufletel nu mai este bolnav si nici chinuit ! :angel:
Sa sti ca , la mine, ea este cea mai iubitoare ! El este mai zbuciumat ! Vine la mine doar cand vine si ea ! Altfel pot sa stau eu mult si bine si nu vine ! tongue Eu nu prea am avut timp sa stau cu ei sa ii invat sa stea pe mana ... Pe ea pot sa o iau pe mana numai ca sa o cobor din capul meu ! In rest nu ma lasa deloc ... fuge ! El nici nu da ciocul la pupat ! Ma ciugule de nas si el zice ca asta este pupat ! smile Nimfele sunt foarte curioase de felul lor !
Daca vei avea timp de el , o sa il faci tu sa fie mai bland si iubitor ! Depinde cum il inveti !
Vezi ca ai un MP !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

448

oof laura cand aud de asa ceva ma bufneste plansu :cry:
saracutu baiatu tau :cry: de abia incepuse si el sa zboare :cry:
nimfutele sunt atat de sensibile sad
iubita mea era tare iubitoare..numai langa mine statea..stateam eu la birou si ea adormea pe laptopul meu langa display..
ma uit acum la gaura ramasa dupa tasta smulsa de ea..ce a mai tras ea pana a scos-o..s-a chinuit mai multe zile..ce se mai opintea cu gherutele si tragea:x..pana a reusit
cu siguranta o sa fac tot posibilul sa se ataseze de mine ca si fetita :cry:
nici nu pot sa mai stau in camera..ma duc mereu la mama mea si stau ca aici e oribil..nici nu-mi vine sa mai intru :cry:

laura cum ai pus poza cu puiutu tau jos acolo?unde ai si semnatura

449

Pe pagina de inceput a Latifei , inainte sa te loghezi la forum ai "contul meu" . Intri acolo si ai sa vezi ca scrie imagine semnatura ! Nu este greu !  :succes:

450

sa inteleg ca vrei sa acorzi dragostea ta unui ;baietel; si totodata sa ramai alaturi de LATIFA !!! ??