Re: Papagalul meu e bolnav?
incearca sa gasesti o ocupatie care sa te mai ;;detaseze;;putin..o plimbare[ca tot s-a mai incalzit afara] alaturi de o prietena ..sau altceva ce-ti place tie..
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Papagalul meu e bolnav?
incearca sa gasesti o ocupatie care sa te mai ;;detaseze;;putin..o plimbare[ca tot s-a mai incalzit afara] alaturi de o prietena ..sau altceva ce-ti place tie..
oare are ceva daca o incinerez?ii afecteaza sufletelul cumva? :cry: :cry:
nu vreau s-o manance viermii
anne o sa te sustin moral si o sa incerc sa te linistesc si sa te rog sa accepti ca ai facut bine dandu-le acordul pentru autopsie.Eu mi-am pierdut sufletul drag,un chow-chow in plina tinerete ,la varsta de 5 anisori,subit.A fost o tragedie cat pamantul asta de mare........In 14 martie s-a implinit 1 an de cand nu mai e.Dar am fost de acord sa-i faca autopsie ,sa stiu ce i s-a intamplat,eram innebunita ca poate,am gresit eu cu ceva ,s-au n-am facut medicatia cum trebuie.E bine de stiut ce microb are si cum se poate vindeca si chinul si moartea micutei tale nu va fi in zadar.Data viitoare poate cineva la fel de disperat va fi ajutata pentru ca se stie de un antecedent si de tratament.E groaznic,stiu.......Si cu gandul si sufletul ai fost langa ea....Gandeste-te ca acum nu mai sufera si va fi mereu in inima ta.Durerea este atat de grea,nu va trece niciodata de tot. :cry: :cry: :cry:
Stiu ca pe o parte am facut bine ca le-am dat acordul dar nu pot sa-mi scot din minte ca o s-o taie :cry:
i-am pus lucrusoarele intr-o parte a camerei impreuna cu colivia si o lumanare :cry:
am dat la o parte toate medicamentele si lucrurile care au participat la suferinta ei :cry:
oof si acum am in minte glasutul ei :cry: si penutele ei catifelate..cum punea caputu s-o mangai :cry:
si nu pot sa-mi scot din minte chinul prin care a trecut si crizele de aseara :cry: :cry: cel mai urat ca a facut stop respirator..fetita mea n-a mai putut sa respire :cry: :cry:
Trebuie sa te gandesti ca 8 ani de zile a fost cea mai fericita si a avut o viata frumoasa, nu a stat inchisa, cum stau altii, a fost mereu in compania cuiva. Acum macar nu mai sufera acolo unde e! :pup:
dar ce sa fac?..s-o incinerez? :cry: :cry:
Nu pot sa-mi dau cu parerea referitor la asta, nu ma simt in stare, depinde mult de ce simti tu.
eu nu vreau sa-mi ard fetita :cry: :cry:
dar nici nu vreau s-o manance viermii si sa putrezeasca :cry: :cry:
mai ales ca mi-au taiat-o..sau o vor taia :cry: :cry:
nimic nu se pierde..totul se transforma..sufletul e cel ce se ridica sus..iar trupul se duce acolo de unde a venit [in pamant] indiferent de alegerea pe care o faci. :floare:
anne am citit acum trei pagini din acest subiect cu tot ce i sa intamplat micutei tale... si tie, si credema am plans. cu siguranta orice decizie iei va fi cea buna pentru ea si cu siguranta ai facut tot posibilul sa isi revina. a avut o viata lunga si frumoasa alaturi de tine.
nu mai fi trista,stiu ca e greu cand pierz un animalut care a stat atata cu tine...
gandeste-te ca acum e in ceruri si te vegheaza de acolo sus,gandindu-se la cei opt ani petrecuti intr-o familie foarte iubitoare!
anne sunt si eu alaturi de tine :pup: imi pare foarte rau pt mititica ta dar gandeste-te ca acum nu se mai chinuie... :hug:
cel mai mult ma doare ca s-a chinuit atat :cry:
si ca a murit in chinuri fara aer :cry: si eu n-am fost langa ea..oof fetita mea :cry:
ce sa fac?sa-mi iau alt sufletel? :cry: ca nu pot sta fara un glascior mic langa mine..ma omoara linistea asta..de multe ori am impresia ca o aud..i-am pus apica si mancarica in colivie..poate vine sufletelul ei.. :cry:
Poate daca ne spui din ce oras esti, te poate ajuta cineva de pe forum cu un puiut bland si dragalas.Nu inseamna ca o dai uitarii daca iei un alt sufletel langa tine...ea va ramane mereu puiul tau.
din bucuresti sunt
sigur o sa-mi iau alt sufletel ca nu pot sa ma trezesc singura si sa plang intr-una dupa fetita mea..trebuie sa ma aline alt puiut :cry: :cry:
dar nu cred ca as mai putea sa-mi iau o nimfa..eu o vreau pe nimfuta mea frumoasa :cry: :cry:
nu cred ca va trece durerea vreodata..nu mai suport sa stau asa fara nimfuta mea :cry: :cry:
poate ca un alt animalut[nu numaidecat o nimfa]ar avea nevoie de dragostea ta.si te-ar putea ajuta sa depasesti aceste momente..sunt atatea animalute deosebite.. :aga: :perus: :dans: :iubareti:
asa e, cum zice dana, un animalut te poate ajuta sa treci ceva mai usor peste momentele astea grele.Cum simti tu asa sa faci.
Un Perus ti as indica .
tot nimfutele imi plac cel mai mult ..
cred ca imi iau un baietel..ca pe fetita mea nu o poate inlocui alta fetita :cry:
anne,trage-ti putin sufletul.Nu te mai gandi la lucuri rele.Ai facut tot ce e omeneste posibil pentru micutza.Incearca sa te linistesti,sa iti amintesti de ea asa cum a fost.Sunt amintiri nepretuite.....Si-ti propun sa luam legatura cu Laura(flyawai),ea are puituzi acum si e din Bucuresti.Puiutzii sunt destul de marisori si cat de curand pot fi dati.Sa vedem ce zice ea,daca nu sunt toti promisi,ar fi o oportunitate si vei lua un pui bland,crescut cu drag.Si ea a trecut nu demult printr-o durere,unul din puiutzii ei dragi a murit.Sunt sigura ca te va ajuta cu drag.Te gandesti ,te linisteti si ia-ti un sufletel sa te aline,nu o sa te vindeci singura.Ioanaa ,de asemenea e din Bucuresti si are pui.Masteru vad ca e din Cluj.Nimfa185 are pui dar nu stiu exact de unde e.....Posibilitatea sa iei de aici de la cei care ingrijesc altfel pasarile nu trebuie neglijat.Cresc intr-un mediu ingrijit,linistit si iubitor.
Ma gandeam mai bine sa-mi iau unu dintr-un pet shop sau dintr-o piata ca sa mai salvez un sufletel..sa-i ofer o casa si multa iubire..ca sa nu mai stea chinuit acolo..
oof dar o sa-mi fie foarte greu..eram obisnuita cu fetita mea:-<..ea ma stia cel mai bine..
nu pot sa uit cum s-a chinuit :cry:
E doar o pasare ! Uit-o ! Asta a fost , nu putem sa schimbam . Nu mai ocupa forumul cu asta ! Nu spui nimic decat sa ne intristezi pe noi
eu nu o consideram doar o pasare..nu ai cum sa zici uit-o e doar o pasare..
dar fiecare cu parerea lui..
Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si sunt!
acum astept sa ma anunte doctora in legatura cu autopsia
E doar o pasare ! Uit-o ! Asta a fost , nu putem sa schimbam . Nu mai ocupa forumul cu asta ! Nu spui nimic decat sa ne intristezi pe noi
ralukutzza inceteaza sa etichetezi tu aiurea lucrurile si sa dai indicatii altora. Forumul nu este al tau si nu decizi tu cine si cu ce sa il "ocupe". :furios: Vezi ca nu-mi place in general atitudinea ta (te urmaresc de ceva timp) si mi se pare ca te paste un ban daca mai "ocupi" forumul cu remarci de genul celor de mai sus.
anne, eu sunt in continuare alaturi de tine si ai vazut cati iubitori de animale de aici de pe forum sunt.Sa ignoram parerile unora!Am vazut negru in fata ochilor cand am citit postul acelei ralu, dar ma abtin, desi mi-e tare greu.Faptul ca ai cu cine sa schimbi 3 vorbe stiu ca inseamna mult pt tine si nu e important ca ne intristezi pe noi, e important ca te poti descarca. :hug:
Forum 4animale → Pasari → Papagalul meu e bolnav?