376

Re: Papagalul meu e bolnav?

am sunat la un doctor de care am tot auzit ca este foarte bun si nu a raspuns..apoi am sunat la cabinet si mi-a zis doamna de acolo ca este plecat pana saptamana viitoare sad
vroiam sa-i cer un sfat in legatura cu micuta mea..mi-e tare teama..ma tot gandesc ca poate astia nu ii aplica tratamentu care trebuie..si intreb prin toate partile..daca stiti vreun doctor veterinar bun si care poate da si sfaturi mi-ar fi de mare ajutor sad
macar sa mai aud o parere..
oof sufletelul meu mic si bolnavior :cry:

377

daca ai timp ..in SITE ,sau LATIFA.RO...la RESURSE ,cauti DIRECTOR ANIMALE .sunt adrese si poate este pe acolo cineva in masura sa te mai indrume.. :heart:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

378

o sa caut chiar acum..sper sa ma ajute careva sad

379

anne,hiar ca a fost o noapte ingrozitoare......Am vazut ca ai fost offline la un moment dat.E bine ca ai avut unde o duce.Probabil ca sub supraveghere medicala si in incubator ii e mai bine.Las-o acolo,macar a avut sansa sa fie primita la orice ora.Sunt sigura ca vor face tot ce le sta in putinta,altfel te-ar fi trimis acasa.Stiu ca vrei sa fii langa ea,dar are nevoie de terapie intensiva si daca are sanse sa se refaca o sa refaca la spital.E dureros si groaznic sa treci prin asa ceva,e un suflet nevinovat care te iubeste....Stiu ca e greu fara ea acasa.Off   :cry:  e asa de greu cand sunt bolnavioare animalele noastre.Stiu asta,simti cum te sfasie pe dinauntru....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

380

fetita mea a murit :cry:  :cry:  :cry:

si acum vor sa-i faca autopsie ca sa vada ce microb a avut..ca cica l-am luat si eu
dar nu vreau s-o taie :cry:  :cry:

381

chiar daca sufletelul ei a plecat intre ingeri lasand un gol in inima ta  :angel:  ,,amintirea ei va ramane mereu vie :heart:   ..imi pare rau!!!viata nu e intotdeauna asa cum am vrea noi sa fie!! :cry:

382

tata le-a dat acordu sa-i faca autopsia..le-am zis s-o incinereze dupa si sa-mi dea cenusa..nu vreau s-o arunce bucatele s-o manance viermii:(((

383

anne, draga mea, am sperat in fiecare clipa alaturi de tine, stiu ce simti..nu am cuvinte, nu am ce sa mai zic  :cry:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

384

micuta mea :cry:  :cry: puiutu meu..am gasit o penuta prin casa..nu ma pot separa de colivie si de lucrusoarele ei :cry:  :cry:
nu-mi vine sa cred ca au taiat-o sau o vor taia :cry:  :cry:
stomacelul ei micut
a murit fara mine.n-am fost langa ea
of fetita mea :cry:  :cry:

385

Ai fost mereu langa ea, chiar daca nu fizic, nu te mai invinovati, ai fost cu sufletul si cu gandul numai la ea. Asa e viata, uneori nedreapta...  :pup:

--Bianca--

386

nu vreau s-o taie :cry:  :cry:
am in minte numai privirea ei cand avea crizele :cry:  :cry:

387

Pai nu-i lasa, mergi si ia-o de acolo!

--Bianca--

388

tata le-a dat acordu deja :cry:  :cry:
m-au convins zicandu-mi ca asa poate vor ajuta alte sufletele bolnave daca afla despre ce e vorba
si deja s-a apucat sa mi-o taie
nu trebuia sa-i las :cry:  :cry:
imi taie fetita :cry:  :cry:  :cry:

389

Lasa, gandeste-te ca poate chiar asa e, o sa stie altadata ce boli au si ce tratamente sa aplice altor sufletele.E pentru o cauza nobila, nu o fac ei doar asa de dragul de a o face.

--Bianca--

390

si daca vor doar sa faca experimente pe puiutu meu :cry:  :cry:
daca-i scoate inimioara :cry:  :cry:
n-am mai gasit prin casa decat o penuta mica si doi fulgisori..ca n-a mai ramas nimic dupa ce am dezinfectat prin casa :cry:  :cry:

8 ani a stat puiutu meu cu mine :cry:  :cry:
ce fac fara ea..toata camera imi aminteste de ea..fiecare coltisor unde ea statea..cum venea la mn pe birou si imi rodea tastele de la laptop si nu ma lasa sa scriu..si acum nu mai e :cry:  :cry:

391

Micuta ta este intr-un loc mai bun, fara boli, fara suferinta, fara rautati.Micuta ta este acum un ingeras care te vegheaza!Asa a fost sa fie, nu e vina nimanui, a fost un microb nenorocit, iar ea, firava, nu a rezistat. Cum a zis si Dana, viata nu e asa cum vrem noi sa fie!

--Bianca--

392

ma simt atat de vinovata..in ultima perioada nu mai aveam timp de ea asa ca inainte..si micuta venea la mine mereu si incerca sa-mi atraga atentie s-o bag si pe ea in seama..si eu ziceam mereu lasa ca o sa am eu timp si de ea..si uite ce s-a intamplat..piticuta mea nu mai e.. :cry:  :cry:

393

Anee ti am citit de la inceput povestea ... de la inceput m-am gandit , ca chiar daca ai duceo la veterinar o sa moara . TRebuia sa moara cu lumanare . Saracutza ! A avut o bacterie puternica . Credema ca asa am patit si eu cu pasaroiul meu mic . Numai ca nu era in starea asta . II pusesem un antibiotic in apa  , insa nu ma gandisem sa il duc la veterinar . In doua zile si jum. a murit ! Asta e . Condoleante si te rog spune-mi ce ti au spus medicii la autopsie . Sigur o sa gasesti una care sa o inlocuiasca ... Asta e viata ! Te rog , nu mai plange . Ma simt asssa de rau ca nu am putut fi in stare sa te ajut .

:perus: Iubesc Papagalii Perus

O pereche : Niki  :heart:  Riki  :perus:

394

inca nu m-au sunat sa-mi zica..o sa va spun imediat ce aflu :cry:  :cry:..
nimeni nu o poate inlocui..si nu as fi in stare sa aduc alt sufletel aici..m-as simti vinovata pentru ca as sta mai mult cu el..i-as oferi toata atentia mea..iar pe micuta mea o neglijasem in ultimul timp din cauza altor ocupatii..nu mai era in centrul atentiei ca inainte
doamne cat s-a chinuit.prin ce a trecut..cat s-a fortat inimioara ei mica :cry:  :cry:
a murit fara mine :cry: puiutu meu

am aprins acum o lumanare pentru ea..banuiesc ca n-are nimic daca e lumanare parfumata..
e o lumanare pe care am zis ca nu o aprind niciodata pentru ca imi placea prea mult..dar am aprins-o pentru ea..
oof sufletelul meu chinuit :cry:  :cry:

395

Te cred .... dupa ce a murit al meu nu puteam sa stau fara el , asa ca m-am dus sa imi iau altul

396

micuta meaaa :cry:  :cry:

397

prietenia cladita in 8 ani nu va putea fi data uitarii odata cu aparitia unei noi inaripate..doar timpul va mai putea sa vindece rana din suflet.. :floare:  va fi mereu alaturi de tine..AMINTIREA. :angel:

398

macar daca nu se chinuia :cry:  :cry:
sau daca murea de batranete..stiam ca asa a fost sa fie
dar ea a fost chinuita de boala asta ingrozitoare
si a murit facand stop respirator :cry:  :cry:
puiutu meu s-a chinuit..si nu m-a vazut langa ea in ultima clipa..nu m-a simtit acolo :cry:  :cry:

399

Aveai o nimfa ?? Nu am stiut ! Credeam ca ai perus .

400

o nimfuta frumoasa si scumpa :cry:  :cry:
si nebuna..care mi-a ros tot inclusiv o tasta de la laptop..care nu ma lasa niciodata in pace..tipa toata ziua..isi facea nevoile prin toata camera..se baga peste tot pe unde nu avea voie..si vroia sa pape tot ce mancam eu..facea caca si pe geanta mea si observam numai cand eram in public.
of ce as vrea sa fie acum aici sa ma innebuneasca :cry:  :cry: sa ma ciuguleasca..sa nu ma lase sa va scriu :cry:  :cry: