Re: Iepurasi
sincer am vazut undeva ca tre din 3-4 ore in 3-4 ore sa le dau...acum numai ce le-am dat...au facut burtoaiele mari si direct somn...asa dragi imi sunt...spe sa fie ok pana la urma...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi
sincer am vazut undeva ca tre din 3-4 ore in 3-4 ore sa le dau...acum numai ce le-am dat...au facut burtoaiele mari si direct somn...asa dragi imi sunt...spe sa fie ok pana la urma...
da,acum am observat ca nu sunt asa mici ..au cam 2 sapt asa ca din 3 in 3 ore e foarte bine
se pare ca au trecut peste orele acelea critice :k: ...sunt bine si fac burtica mare dupa ce mananca, apoi somn
Sunt geniali! Ptiu! Sa-ti traiasca! Foarte, foarte frumosi!
Ionut,cred si eu ca au cam 2 saptamani.Un gest frumos ai facut,dragalasii meritau o sansa. :hug: O sa creasca bine hraniti de tine,sunt niste frumuseti. :pup:
Sunt atat de adorabili :pup: Ma bucur ca sunt bine. Sper sa traiasca si sa creasca mari si sanatosi :hug:
unul dintre puiuti nu a rezistat...a crescut frumos pana la un moment dat... dimineata l-am gasit mort
sper ca cei 3 care au ramas sa fie sanatosi si sa creasca mari...au inceput sa roada si la pepene si la lucerna...si nu mai zic ca umbla prin casa dupa noi...
off Ionut imi pare rau .... oricum felicitari ca ai fost o "mama" asa buna sa faci pozici cu micutii
si sa ne spui daca ii pastrezi
sau macar p uunul :hihi: cred ca is tare dulci
Ionut,imi pare rau pentru micul iepuras. Cum te descurci cu ceilalti micuti?
Si noi avem o trupa serioasa..... :iepure:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ramona sunt adorabili iepurasii :pup:
Ramona, sunt ai tai pufaciosii?
Da ralu.Inca nu ai reusit sa faci cunostintza cu tot zoo-ul meu??? :wow: Ei sunt la tara,impreuna cu paunii,caucazianul, gainile de rasa si inca doi perusi frumosi. :sanatate:
Pai eu stiam doar de Daissy, Cristal si de Bombonel si cam atat.Si era si si 8un perus pe care nu mai stiu cum il cheama....Pune-i si tu la semnatura pe toti.
pai sincer Ralu,nu cred ca ii ajunge semnatura
Aualeu! Chiar atatia sunt?
Hai ca daca e continuam discutia la Cafenea sau la Off-topic, ca aici facem Off-topic.
Am si eu doi iepurasi de 6 luni!Ii tin in curte intr-o cusca de 2m pe 2,5m facuta din rapita de jur in prejur si jos blana.Pana acum am crezut ca sunt pereche dar acum cateva zile i-am ,,reverificat" si am constatat ca sunt doi baieti.Pana acum nu am avut probleme cu ei nu s-au batut nu nimic.Credeti ca trebuie sa iau doua femele(cate una pentru fiecare) si sa ii tin pe toti laolalta sau ar trebui sa schimb un mascul de la mine cu o femela?
Un prieten de.al meu a luat o iepuroaica cu puii in burta.Nu ia luat si baiat.Daca face puii ce trebuie sa faca?? pls :iepure:
Pai sigur va face pui daca e gestanta ,cum spui.E bine ca nu are mascul,ar omori puiutzii sau s-ar bate cu mamica lor.Are nevoie de o duna sau depinde daca e rasa mai mare ,de o cusca mai mare,in care sa-i puna fan sau talas pe care sa stea confortabil.Ea va face un cuib din blanitza ei si acolo va fata.In rest mancare buna,consistenta,multi morcovi ,apa curata si liniste pana va fata.Apoi,ea singura va sti ce sa faca.
Dar el nu va trebui sa ii vad.nu?k ai mananca daca se uita la ei.asa este?multumesc mult de raspun :merci: :hug:
am si eu o pereche de iepurasi!Dupa cum vam zis ii tin impreuna de 6 luni aproape si pana acum nu sa intamplat nimic(ma refer la imperecheat).Azi cand am trecut pe langa ei am observat ca masculul statea pe o parte ca si cum era obosit.lam examinat putin si pana la urma l-am examinat si sexual(adica i-am privit penisul).Am constat ca pe penisul acestuia exista mai mult sange.Stiti din ce cauza?Sunt ingrijorat!
E posibil sa il fi atacat iepuroaica ... hmmm nu stiu ce sa zic ... oricum,de ce tii asa mult sa ii imperechezi?
am si eu o pereche de iepurasi!Dupa cum vam zis ii tin impreuna de 6 luni aproape si pana acum nu sa intamplat nimic(ma refer la imperecheat).Azi cand am trecut pe langa ei am observat ca masculul statea pe o parte ca si cum era obosit.lam examinat putin si pana la urma l-am examinat si sexual(adica i-am privit penisul).Am constat ca pe penisul acestuia exista mai mult sange.Stiti din ce cauza?Sunt ingrijorat!
Sangerarile masculului in zona organelor genitale, in cazul de fata penisul mascululi pot fi de la muscaturile femelei sau de la o boala numita pasteureloza.
In legatura cu pasteureloza as avea urmatoarele intrebari:
Masculu are o scurgere nazala apoasta?
Respiratia este greoaie?
Iepurele este apatic?
Esti sigur ca penisul sangereaza?sau testiculele?
Testiculele sunt inflamate?
Daca sangerarea e de la testicule si doar un testicul e afectat capacitatea masculului de a se reproduce se mentine.
Sper ca te'am ajutat.
Ei daca majoritatea dintre voi aveti pui la pesti,papagali eu am pui de iepurasi de casa .M-am bucurat farte mult cand am vazut ca sunt si 2 albi desi parinti sunt amandoi gri dar acum 2-3 ani am avut un iepure mare alb si cred ca sunt ceva rude
.Mai incolo o sa va pun si niste poze.Inca nu stiu cati sunt pt ca nu imi bag mana foarte mult ca sa nu o deranjes pe iepuroaica
hei VLAD CRISAN a venit soarele si pe strada ta..e o veste imbucuratoare ..bafta cu cei mici!! :iepure:
sa pui niste pozite cand ai timp
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi