Re: Poze cu picturile si desenele noastre :D
Parerea ta este ca nu sunt reusite ? mie imi plac muuult de tot :bravo: :bravo: sa mai faci cand ai timp,sunt superbe :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Hobby-uri → Poze cu picturile si desenele noastre :D
Parerea ta este ca nu sunt reusite ? mie imi plac muuult de tot :bravo: :bravo: sa mai faci cand ai timp,sunt superbe :pup:
mie mi se par ca sunt foarte frumoase desenele tale :bravo:
sa mai pui cand ai timp
sunt foarte frumoase , mie imi plac :bravo: :heart:
Neata! si mie imi plac desenele, sunt dragute :pup: si nu mai zi ca nu sunt reusite ca asta e doar parerea ta (una gresita )
Va multumesc la toti pentru aprecieri :pup: Cand o sa am timp o sa mai fac si vi le arat si voua
Estera bravo.... :bravo: Si mie im plac,de ce sa nu fie reusite???Ai talent la desen si ceea ce faci e grozav.
Multumesc Ramona :pup:
recenta,fiind inspirata din emotie de toamna-Nichita Stanescu
wow ce frumos :bravo:
sa nu lasati aceste talente sa se piarda VALORIFICATI-LE ..sunteti talentate SUCCES TUTUROR!! :heart: :floare: :bravo:
Frumoasa capodopera facuta de tine :bravo:
foarte frumos Sabina!succes in continuarea la urmatoarele picturi! :bravo:
multumesc
Adaugat: 07-03-2011 17:14
o pasarica,florinle nu sunt gata si lalele:)
Adaugat: 05-05-2011 20:33
aceasta
sunt frumoase :bravo: ..in special imi place pasarica.. :k:
Waw Sabina sunt superbe, in special pasarica e adorabila parca e reala :bravo:
Wow,wow!Super frumoase!! :heart:
foarte frumoase :bravo:
Sabina,chiar esti talentata :bravo: .As vrea sa te intreb daca poza cu pasarea e inspirata de pe windows vista pt ca am vazut la cineva care are windows vista exact poza aceasta si cred ca e pusa de la windows
Si eu am fct. cateva desene la scoala
:bang:
se vede ca-ti plac pasarile..motul cel de foc e inspirat :k:
Sabina,chiar esti talentata :bravo: .As vrea sa te intreb daca poza cu pasarea e inspirata de pe windows vista pt ca am vazut la cineva care are windows vista exact poza aceasta si cred ca e pusa de la windows
scz pt raspunsul intarziat...m-am inspirat dintr-o poza pe care am gasit-o cand am cautat "imagini pasari"..nu cred ca apartine de vista.
Adaugat: 17-05-2011 23:44
sa va incant cu ceva nou
wow soooper :bravo: :heart:
Felicitari Sabina!Pictor mai talentat decat tine eu nu am vazut...Tine-o tot asa :merci:
Am facut si eu un desen din plictiseala...
Nu este prea reusit pt. ca imi este foarte greu sa desenez pe calculator,cu mouse-ul.Desenez mai frumos cu mana :angel:
http://www.desenatori.ro/desen-1701052.htm
Adaugat: 27-05-2011 16:58
Inca unul...
http://www.desenatori.ro/desen-1701076.htm
Altul...
http://www.desenatori.ro/desen-1701090.htm
Felicitari Sabina!Pictor mai talentat decat tine eu nu am vazut...Tine-o tot asa :merci:
mersi frumos,acum sa nu exageram eu inca sunt in formare si sunt multi artisti care fac lucruri frumoase,eu,vorba vine,mai am de mancat
Forum 4animale → Hobby-uri → Poze cu picturile si desenele noastre :D