426

Re: Porcusori De Guineea

octy wrote:

Imi puteti da sugestii de rase de Porcusori de Guineea?
Rase de porcuti:http://www.4animale.ro/animale-mici/por … neea/rase/
Care sunt mai usor de ingrijit?
Toti porcusorii necesita o aceiasi ingrijire indiferent de rasa, ce-i cu parul lui trebuiesc prieptanati, adica o ingrijire in plus.Pentru ca nu prea am experienta :sol:
Ei de fel sunt blanzi?Musca ,zgarie?
Sunt mult mai blanzi decat hamsterii si mult mai prietenosi, musca doar daca sunt provocati si zgarie doar daca ai ghiarele lungi.
Am avut un hamster, care musca,imi este frica sa nu faca la fel si porcutele. hmm Dar aveam grija de hamster ,ii dadeam apa si mancare proaspata in fiecare zi ,si chiar la cateva ore.....ma jucam cu ea... dupa un timp a devenit foarte agresiva, m-a muscat de multe ori :cry: .Credeti ca de singuratate facea asa?Imi puteti explica de ca se purta asa?

Hamsterii isi schimba brusc comportamnetul doar daca ceva din jurul ei/lui o/il deranjeaza sau poate i-ai facut tu ceva rau si a inteles ca ii esti dusman.Va rog

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

427

Multumesc pentru sugestii big_smile !Si nu,nu am facut nimic rau la hamster,nu am batut-o niciodata,si nici altcineva nu a batut-o,dar multumesc pentru site-uri :elefant:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

428 (edited by biancadumi 27-02-2011 12:57)

ioana99,pe Dexter nu l-am luat smile apropo,nu il mai cheama Dexter,am gresit litera,defapt era cu E smile

Numele lui e Elmo de inka smile si va veni in casa pe data de 19 martie sau in jurul acestei dati smile

Pupici de la Oki

- Bianca

429

Foarte dragut Bianca! :hamster: Sa-ti traiasca! :succes: ......Imi poti spune de site-ul asta inka......de aici va luati voi Porcusorii de Guineea?As vrea sa ma informez  :ou:

A,si am uitat sa spun :bang:  ....schimbare de zi  ,nu imi mai iau Porcusor de Guineea azi :hug: ....nu am timp si oricum magazinul(petshop-ul) nu este deschis azi.Poate maine .... :hamster:  :succes:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

430

iti zic in Privat wink

- Bianca

431

Buna, ce mai faceti voi? :ou: Dar porcutii vostrii? :hamster: Sa puneti  poze cu porcutii vostrii ,va rog ,sau macar sa scrieti noutati despre porcutii vostrii.Sau puteti pune si cu porcutii in custi.....mereu mi-a placut sa vad care mai de care custi aranjate de Hamsteri sau de Porcuti de Guineea! :hamster:  :caine: :pisica:

432

uite aici smile cusca baietilor mei

Adaugat: 27-02-2011 22:58

si baietii mei smile

Gifty (angora ) Oki ( Sheltie)

- Bianca

433

Bianca ai doi baietei superbi sa-ti traiasca si il asteptam si pe frumuselul cel micut sa se alature fratiorilor  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

434

Multumesc  :pup: si eu sper sa se inteleaga   :floare:

- Bianca

435

superbi :pup:

-Ioana-

436

Multumesc  :pup:

- Bianca

437

Doamne Bianca ce porcusori scumpi ai, nici nu ai idee! Imi vine sa pup monitorul asta  smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

438

Multumesc multumesc  :pup:  :pup:  Si a ta sigur e tare scumpica,cand mai pui poze cu ea  :floare:  ?

- Bianca

439

Nu am pus niciodata asta pentru ca nu am cablu de date la telefonul meu...Oricum pe porcuta mea imagineazati-o ca arata exact ca viitorul tau porcut (aproape aceleas culori) doar ca are 2 kilograme si are fundul de 4 ori mai mare decat capul  tongue

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

440

Buna, si multeumesc bianca pt. ca ai pus poze cu purcelusii :pup: .Imi place foarte mult cusca porcutilor :k:.O sa pun si eu poze cu porcutii mei...........dar cand ii voi avea smile

441

multumesc smile ma bucur ca va place:) am facut cateva modificari la cusca big_smile

si porcii papand fan

Ps: scuzati ochii rosii,e de la aparat  smile

- Bianca

442

Cat de frumosi sunt porcutii tai,sa-ti traiasca si cusca este superba,ce frumos stii sa aranjezi custile porcutiilor :elefant:  :k:

443

Ehe multumesc big_smile ce sa faci,cand ai cativa porcuti trei sa stii sa aranjezi in asa fel incat sa aiba si ascunzatori si spatiu de miscare   :hihi:

- Bianca

444

Buna, adica pa, ne vedem maine cu alte noutati despre porcusorii si animalutele voastre   big_smile .Dar sa nu uitati, mi-ar placea sa vad  poze cu porcutii vostrii :hamster:

Adaugat: 28-02-2011 21:00

Hey,buna big_smile !Imi puteti da sugestii de nume pentru Porcusori de Guineea :hamster: ?Astazi imi iau un Porcusor sau o Porcuta :heart:  :heart:

Adaugat: 04-03-2011 14:36

Cum sa spun?...Mi-am luat un Porcusor de Guineea de 4-5 luni si este super bland,il tin in brate :hug:  si il mangai pe capusor si adoarme,ma iubeste foarte mult.Cand il mangai vine la mine si sta ca un ghematoc lipit de mine si cand il tin la piept se urca si se pune langa cap in par big_smile Il iubesc!!! :heart:  :floare:

Adaugat: 05-03-2011 11:30

Buna!Acesta este Willy rontaind un morcovel. :hihi:  :heart:

445

Ce dragutz este  :hug:  Sa-ti traiasca!

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

446

Il tii intr-o cutie de carton? :wow:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

447

Pai da ,dar doar pana luni, pt. ca atunci aduce o cusca mare pt. Porcusori de Guineea.Sa nu te gandesti ca il tin asa in cutie de carton mereu,oricum doar noaptea si cand ii dau mancare sta acolo pt. ca il tin mereu in brate :hug:  ca sa se obijnuiasca cu mine.Multumesc Estera pt. complimente big_smile

448

Elmo de Inka

- Bianca

449

Felicitari Bianca pt noua achizitie :bravo:

450

Multumesc,vine pe 19 martie smile

- Bianca