Re: Porcusori De Guineea
mersi asteptam poze cu ala mic
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
mersi asteptam poze cu ala mic
buna...
am shi eu o mare rugaminte l voi, cunoscatori d porcusori
vreau s cumpar unul pt prietenul meu, dar nu stiu absolut nmk despre ei...in primul rand va rog s imi spuneti km c dimensiuni ar trebui s aiba cusca, k s nu aiba probl cu spatiul.
in al doilea rand, stiti cumva un crescator in buc dl kre s pot s iau un porcusor cu parul lung?
am vazut poze si mi'au placut cel mai mult porcusorii peruvian si texel...nu stiu exact dak gasesc in pet shop asa cva, am vazut numai cu blanita scurta...
va ros s ma lamuriti dak puteti...
mc frumso ;;)
ai MP
c am ? :-/
MP= mesaj privat
buna...
vreau s cumpar unul pt prietenul meu, dar nu stiu absolut nmk despre ei...in primul rand va rog s imi spuneti km c dimensiuni ar trebui s aiba cusca, k s nu aiba probl cu spatiul.
in al doilea rand, stiti cumva un crescator in buc dl kre s pot s iau un porcusor cu parul lung?
am vazut poze si mi'au placut cel mai mult porcusorii peruvian si texel...nu stiu exact dak gasesc in pet shop asa cva, am vazut numai cu blanita scurta...
mc frumso ;;)
Ana, din respect fata de tine si cititorii tai, incearca si tu sa scrii normal, in limba romana, nu in limbajul messenger. :sol:
annnnna wrote:buna...
mc frumso ;;)Ana, din respect fata de tine si cititorii tai, incearca si tu sa scrii normal, in limba romana, nu in limbajul messenger. :sol:
nu mi-am dat seama ca sunteti atat de deranjati de limbajul neoficial... o sa scriu "normal" cum spui tu, dar sincer, nu mi se pare ca ar tine in vre-un fel de respect ...
o seara buna
Gifty
Cu bucurie va anunt ca Barni e pe maini bune, ma bucur atat de mult ca e fericit si ca are persoane langa el care sa-l iubeasca si sa-l rasfete doar pe el. :heart:
Vi-l prezint pe viitorul membru al familiei :)posibil numele Dexter (inca nu stiu daca numele e luat) Dexter de Inka
Foarte frumos, Bianca! sa speram ca o sa ai un nou prieten !sa ne dai vesti daca ti-l iei!
Il iau sigur am zis ca de nume nu se stie daca ala ramane,si asa si e..pentru ca nu e cu litera D,am grsit e cu E
trei sa ii caut nume
sper sa fie bine primit de Oki si Gifty
Mersi
Vaaai ce porcusor dulce...Imi vine sa-i pap boticul la ce mititel e :pup: pe langa asta are si culori frumoase
Bianca, daca iti iei porcutzu` sa il resfeti si sa-l pupicesti toata ziua ca o sa ai mari probleme cu mine! :hug:
Iau porcutul este rezervat
Multumesc,o sa il pupacesc in mod egal cu ceilalti doi :pup:
Frumos viitorul membru al familie
Multumesc asteptam pozele promise cu baietelul
Vaiii Bianca acum am vazut ce minunatie o sa ai tu in familie :pup: Felicitari :bravo:
Multumesc Estera :pup:
Buna ,maine ma voi duce sa-mi iau un Porcusor de Guineea, dar am o nelamurire:este bine daca iau doar o femela?Pentru ca nu stiu daca ma voi descurca cu doua Purceluse de Guineea . Am mai avut un hamster alb cu ochii rosii ,ma descurcam binisor cu ea, dar nu dadea semne de singuratate,era vesela ,dar din pacate a murit :cry: . Va rog ajutati-ma, nu vreau sa-mi moara purcelusa de singuratate ->am citit unele cazuri in care au murit Porcusori de Guineea din cauza singuratatii
. :succes: :fluture:
Hey, Pixie sau Estera :hug: , ma puteti ajuta :idee: ?Daca da, am scris un mesaj, va rog ,voi sunteti online. Ajutati-ma! :sol:
hei ,buna iti sugerez sa iei doua porcute si ai grija sa fie porcute
,intradevar pot muri de singuratate
Iti trebuie o cusca de minim 1 m
Sa pui poza mult succes cu micutele
si Bun venit! :fluture:
Hey, poti sa iti iei doua porcute insa iti trebuie o cusca mai mare...
Si iti mai zic un lucru: eu impreuna cu 2 vecine avem doar 1 singur porcusor si ne jucam suplimentar si le ingrijim suplimentar caci noi oamenii suntem familia lor iar porcusorii nostrii sunt fericiti, dar ei in mod normal stau in grup...daca ai timp si bani pentru 2 porcusori atunci sunt bine veniti!
Bun venit in familia Latifa! :hug:
Multumesc foarte mult pentru mesaje!Si da o sa pun poze cu porcutele ...... :k: cand o sa le iau de la petshop :hug: :hamster: ->Porcusor de Guineea :fluture: Hey,si multumesc lui pixie.tru si lui biancadumi pentru ca m-ati primit in familia Latifa :sanatate: :pup: :hug: :fluture:
Bianca,ce mai face micul Dexter?se acomodeaza bine cu ceilalti scupici?
Octy sa inteleg ca esti nou/noua in manipularea unui forum. Ca idee pentru tine, forumul nu este messengerul iar abuz de emoticoane si postarea unor mesaje unul dupa celalat nu este permisa. Daca vrei sa fii primita in familia Latifa cum se cuvine sau sa ramai ce-l putin utilizator al site-ului atunci renunta la asta si posteaza si tu la fel ca ceilalti useri.
p.s. Latifa sper ca nu te superi ca am intervenit. :rusine:
Imi puteti da sugestii de rase de Porcusori de Guineea? :sol: Care sunt mai usor de ingrijit?Pentru ca nu prea am experienta :sol: :succes: :soarece: Ei de fel sunt blanzi?Musca ,zgarie?Am avut un hamster, care musca,imi este frica sa nu faca la fel si porcutele. Dar aveam grija de hamster ,ii dadeam apa si mancare proaspata in fiecare zi ,si chiar la cateva ore.....ma jucam cu ea... dupa un timp a devenit foarte agresiva, m-a muscat de multe ori :cry: .Credeti ca de singuratate facea asa?Imi puteti explica de ca se purta asa?
Scuze imi pare foarte rau ,nu stiam asa:( .Nu se va mai intampla.Si da chiar sunt noua in manipularea unui forum.Scuze
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea