376

Re: Porcusori De Guineea

Hey nane, scumpic rau porcutzul tau ! :rusine:  Si este si mai scump in poza a 2'a  tongue 
sa ai grija de ea in continoare  smile  si pupici multi pe botic ca tare dragut e!

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

377 (edited by gabriela094 07-08-2010 09:15)

ulianrobert wrote:

Salutare ! vad ca sunteti multi care aveti porcusori de guineea... tare mult as vrea si eu unul ca am vazut la 30 lei si mi se pare foarte ieftin...asta in Careffour... erau tare lenesi  big_smile  unul dormea intr-un colt invelit in rumegus... nici nu iti puteai da seama ca e ceva acolo... foarte frumosi sunt toti smile

Buna, am vazut mai tarziu mesajul tau, insa doresc sa-ti raspund, totusi. Eu in toate magazinele de animalute pe care le-am vazut, pretul porcusorilor nu scadea sub 50 ron. Este posibil ca acea mica rozatoare sa fi fost un hamster.

Trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a achizitiona un porcusor de Guineea, si anume:
-sa nu stea(!) intr-un colt, nemiscat, lenevind; pot fi semnele unei boli
-sa fie vioi si sa alerge, sa nu stea retras
-sa nu aiba pe corp semne de muscaturi
-sa nu lipseasca portiuni de par
-dintii sa fie curati
-sa nu stea in aceeasi cusca cu porcusori care are boli de piele
-porcusorii sa fie separati pe sexe; in cazul in care sunt tinute femele cu masculi este de recomandat sa se achizitioneze un mascul, pentru a evita cumpararea unei femele deja gestante
De asemenea, trebuie sa fim atenti si la ingrijirea pe care a primit-o porcusorul.

Citeste si aici: http://www.gemon.ro/ingrijirea.htm(pana la pagina 4).

Bafta in alegerea porcusorului!

Gabriela

378

pixie.tru ms de incurajare, dar este un el smile
si eu sper ca acel porcut sa nu fie bolnavior daca sta retras
ma gandeam si eu sa o zic

379

:caine: mi-am luat un porcusor de guineea pe  nume chady si e foarte dragut . va rog sa imi vizitati profilul si sa-l votati :caine:

380

daca il inveti niste smecherii si ne arati si noua filmuletul chiar va fi un superstar...dar deja este...nu orice porcusor apare pe internet  big_smile  smile

Metallica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

381

Am si eu 2 porcusori de guineea.Cred ca i-ati mai vazaut la topicul vanzare,sunt foarte dragalasi dat eu nu ii pot tine acasa la mine pt ca mama nu ma lasa si ii tin la bunica mea si din aceasta cauza as vrea sa ii vand.Am sa va pun si niste poze cu ei si cu puisorii lor
1.Puiii perechiii mele de porcusori din care il mai am pe cel din mijloc
2.Perechea mea (fata in colt,baiatul langa ea)din care a mai ramas doar fata,baiatul l-am dat

382

de ce tii femelele cu masculii in aceiasi cusca?  neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

383

Pai cahiar atunci i-am cumparat dar pe mascul l-am dat si a ramas femela cu un pui

384

smile Si puiul ramas este femela sau mascul?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

385

Inca nu stiu

386

Oki Doki de Inka smile

Adaugat: 18-12-2010 23:33

am uitat o poza

- Bianca

387

Salut, latifienii mei dragi big_smile .  Informativ, nu stiti cam cat costa (aprox.) un pui/adult de la crescatoria Inka?
Mereu m-am intrebat:D si nu stiam pe cine sa intreb.

388

De pret o intrebi pe Ramona smile

Adaugat: 19-12-2010 16:44

Poze noi cu asta mic

- Bianca

389

Barni smile

390

Vai ce scump e smile

- Bianca

391

Tocmai il luasem de la masa si inca mai clantanea morcovelul. smile

392

Ce frumos si pufos este ! :heart: , cret sa iti traiasca

Gestul Conteaza !

393

Un botic  :heart:

In ultima poza se spala   :fluture:

Adaugat: 26-12-2010 20:38

Si noi am avut festin :d

Adaugat: 01-01-2011 01:17

Vi-l prezentam pe Xmas gift from Santa smile Viitorul fratior a lui Oki Doki smile

- Bianca

394

Buna, de curand am luat o fetita, iar acasa mai am un baietel; si nu as vrea sa faca pui deocamdata; nu-i pot lasa de loc impreuna sau trebuie sa-i despart doar cand fetita este in perioada de estru?? Si cum imi dau seama ca fetita este in perioada de estru??? In cazul in care baietelul o va necaji, ii voi tine separat cu siguranta, dar vroiam sa stiu daca la inceput pot sa-i las impreuna sa se imprieteneasca si sa nu faca puiuti caci fetita este inca mica. Daca a mai avut cineva situatia aceasta please astept ajutor  :hamster:

395

Cel mai bine pt baiatul de acasa cumper un al baietel, asa ii tii pe amandoi in cusca si nu se mai plictisesc. Cu o fata in preajma un baiat nu se simte prea comfortabil, are si el nevoi. big_smile Imediat cum vei pune fata in cusca baiatului cei doi se vor imperechea, sa nu te gandesti ca daca fata e prea mica nu ramane graviduta. big_smile Indiferent de varsta femelele o data date la monta raman cu puisori, daca nu vrei pui iti recomand sa cumperi un baietel, daca vrei fata gandeste-te bine inainte, ai posibilitatea sa tii 4 porcuti(doua fete, un pui + mama, si doi baieti, un pui +tatal), pt ca cei doi porciti, femela si mascul, sa se simta comfosrtabil au nevoie de companie si nu de un mascul/femela in preajma care sa starneasca conflicte intre ei. smile

396

ce frumosi sunt .. pupici la toti  :hamster:  :hamster:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

397

Deci fetita poate ramane graviduta chiar daca nu este la estru??? eu am luat doua custi in ideea sa ii tin separat ,sa nu o deranjeze tot timpul, dar as vrea din cand in cand sa le dau drumul prin camera impreuna- si ma gandeam ca daca nu este la estru nu va ramane graviduta, sau poate ramane oricand??? si cum imi dau seama cand este la estru??
SI MI-AM PROPUS CA DUPA CE FACE PRIMII PUIUTI SA PASTREZ UN BAIETEL- CARE SA RAMANA CU TATAL IN CUSCA, SI MAMA O SA O TIN INTR-O CAMERA SEPARAT smile SI M-AM GANDIT CA LE-AR FI BINE ASA...

398

Eu zic sa te mai gandesti, dar mult. Gandeste-te ca si fata v-a avea nevoie de companie, nu doar baiatul, sa mai mult te incurci. Vrei neaparat puiuti? smile Stiu ca este o experienta placuta dar mai bine imprumuti o fetita de la vreun  prieten daca vrei asta, asa este un pic cam aiurea. smile + ca gestatia la porcuti nu-i asa usoara cum pare, femela are nevoie de niste griji speciale in aceasta perioada. Iti recomand un site care este in totalitate pt porcusori de guineea www.gemon.ro citeste acolo tot ce vrei sa stii.

Adaugat: 12-01-2011 11:56

Cine-i porcu?? :heart:

399

Oki Doki si Xmas Gift From Santa

Adaugat: 30-01-2011 14:30

Oki Doki si Gifty smile

- Bianca

400

Foarte frumosi,pe Gifty l-am vazut si pe site-ul crescatoriei Inka.In curand o sa aduc si eu porcusorul meu acasa si o sa ii fac niste poza sa il vedeti si voi big_smile