Re: Chinchilla
asta da noroc
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla
asta da noroc
:d
am o veste minunata
... de craciun mama a zis ca voi primi o chinchilla dar mia zis ca eu am griza de el eu ii fac curatenie etc imi puteti da sfaturi despre pufosi? ( il voi lua de la cnv cunoscut care are crescatorie)
ma bucur pt tine:Xcred ca o sa iti placa f mult sa ai un 5illoi
hmmm...sfaturi...poi o sa vezi ca la incput va fi cam fricos si va trebui sa ai umpicut de rabdare cu el...sa iti iei unul cat mai micut ca sa se acomodeze mai repede ...de curatat nu e asa greu de ex in cusca nu trebuie facuta curatenie generala numai o data p sapt...asa fac io ...numai ca daca o sa il lasi prin casa o sa fie ceva de strans dupa el ...partea buna e ca daca ziua esti plecata nu o sa iti simta lipsa ca el va dormi ...e si un animal rezistent la boli...dec nu cred ca iti va da mare bataie de cap... :sanatate:
de ceva timp ma gandesc si eu la optiunea asta...vreau un ghemotoc de blanita...mi-ar fi placut un iepuras cel mai mult dar am auzit multe chestii negative despre ei,nu sunt inca sigura dar chinchilla este nr 2 ca optiune...sunt foarte henotarata,dar vreau un animalut cu care sa am mult mai mult contact (papagalii sunt cam salbaticuti si mult mai dificil de imblanzit )
si eu am vrut sa imi iau iepuras la inceput ar am auzit ca miros si mi-am ales un chinchilla care nu miroase deloc
chiar azi am trecut sa le iau mancare la papagali pe la un pet shop si am vb cu tipu de acolo...ca m-a lasat sa stau putin pe langa animalute sa le studiez ...si am tot povestit cu el l-am intrebat daca a avut iepurasi si mi-a zis ca nu pt ca sunt si scumpi cei mici si fac mizerie multa...mie mi-ar fi placut lionhead dar nu am vazut pe aici...oricum mai am timp sa ma gandesc si sa cercetez ca nu imi iau chiar acum ca nu pot
...chinchilla sincer nu prea m-a tentat inainte,dar sunt dragalasi si ei,ar fi o optiune ...iepuras imi doream inca dinainte sa am papagalii
,dar nu stiu ar trebui sa vb cu cineva cine mai are,ca pareri am tot auzit si pro si contra...
(papagalii sunt cam salbaticuti si mult mai dificil de imblanzit
)
pai din cate stiu perusii sunt salbatici ca nimfa mea in 1 sapt am invatato deja cu mn cu zborul ma enerveaza ca zboara daca e speriat macar o chinchilla nu zboara
Adaugat: 25-09-2008 18:31
dar is in timisoara si voi gasi oare in pet shopuri nisip trebe unu special eu ias lua de la pet shop 10 kg si il am pt mult timp nu?
aham...daca nu gasesti comanzi de pe net
ce nume ar trebui sai pun la ghemotoc?
poi...vrei sa fie baiat sau fetita ?
baiat
am aflat ce varsta re binki...6 luni
e marisor ...dar cum ai aflat ..ai fost la vet cu el:-??
ce ziceti de roco? cam sec nu? dar de micky alegeti voi careim mai fain
eu nu prea ma pricep la nume de animale ...roco suna matur adik mare...daca intelegi ce vreau sa iti zic
e marisor ...dar cum ai aflat ..ai fost la vet cu el:-??
am fost la pet shop si mi-a zis..
atunci micky ramane
sau..potzi sa-i pui nml rontzy
ca si covrigeii aia buni? cu fata de mqaimuta pe eticheta?
ahamz
ar fi haios na ma mai gandesc
Adaugat: 19-10-2008 09:35
sau cicy... din cate stiu nu raspund la nume asa ca nu prea conteaza pe nimfa mea o cheama shadow dar il strig rar asa mai mult il alint
ai dreptate...numele il folosesti numai cand vb despre el...ca na asa-i si zuzu...cand il strig...parca n-as fi zis nimik
Nu iti place numele Boo?
skipy..........sau skiper
boo nume de fantoma BOOOO is o fantoooomaaaaa
Forum 4animale → Animale mici → Chinchilla